Dodaj do ulubionych

Hotel Pink Palace Oludeniz

04.06.06, 20:47
14 sierpnia spedze wakacje w hotelu Pink Palace . Bardzo prosze o informacje
o tym hotelu . Jesli ktos zna lokalne biura w Oludeniz lub okolicy , godne
polecenia to bardzo prosze o namiary badz nazwe biura.Z góry serdecznie
dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: nosek Re: Hotel Pink Palace Oludeniz IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 21:51
      To masz jeszcze dużo czasu, ja będę w Oludeniz miesiąc wcześniej, dam znać co,
      gdzie i jak jeśli zajrzysz jeszcze na forum.
      • Gość: nosek Re: Hotel Pink Palace Oludeniz IP: *.acn.waw.pl 04.06.06, 21:52
        Tak a propos hotelu, info o hotelu lepiej zbierać przed zarezerwowaniem, a
        teraz to juz musztarda po obiedzie.
        • Gość: babol9@o2.pl Re: Hotel Pink Palace Oludeniz IP: *.lodz.mm.pl 04.06.06, 23:36
          lece jutro do Oludeniz!!! Do hotelu Tropicana! jak wróce to dam znac!
          • hulk1 Re: Hotel Pink Palace Oludeniz 05.06.06, 17:03
            Dziękuje bede czekał na informacje.Pozdrawiam
      • hulk1 Re: Hotel Pink Palace Oludeniz 05.06.06, 17:34
        Chetnie poczekam .Dzieki
    • etrusek Pink Palace Oludeniz 05.06.06, 10:00
      O Pink Palace bylo juz na tym forum sporo napisane. W hotelu byłem i dobrze
      wspominam. Kilka relacji znajdziesz na forum hotelowym.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13848582
      • hulk1 Re: Pink Palace Oludeniz 05.06.06, 17:33
        Dzięki za bardzo przejrzysty opis mam juz jakies wyobrazenie . Poczekam jeszcze
        na inne opinie .Pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Pink Palace Oludeniz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.07.06, 18:43
          czysto, schludnie, przyjemnie.
          bez exclusive, ale tez bez syfu.
          jedzenie jest gorsze w tunezji wiec nie narzekac!!!! te wszystkie miesa i sosi
          i salatki fajnie zapija sie winkiem i jest ok.
          muzyka leci przy basenie non stop , ale juz nie graja tureckiej a czesciej
          uslyszycie czarne oczy ivan i delfin:)))))) i to co generalnie w clubach disco.
          chlopaki maja tam sporo plyt i jak zagadasz to zmienia i puszcza nawet
          marley'a. zreszta nie wiem jak w tym roku , ale w tamtym byl tam taki
          glowny "zabawiacz" ktory jest bardzo sympatyczny. kulturalnie jest i milo. te
          disko nawet nie drazni. nie jest tez to hotel dla tego typu towarzystwa wiec
          bez paniki. halasu od ulicy nie slychac. wieczorami lepiej pojsc spacerkiem do
          hisaronu zeby sie zabawic, potanczyc, na piwko, bo w hotelu nic sie nie dzieje
          oprocz zabaw dla dzieci.
          polecam!
          super urlop.
          aha! paragliding obowiazkowo. zjechac na dol na plaze i wytragowac samemu
          u "turkow" za ile mozna skoczyc, im wiecej ludzi tym taniej wiec namow jak
          najwicej osob. strach wiekszy przy wjezdzaniu na gore, bo przepascie, ale sam
          lot...rewelacja!!!!!!!! chcialbym jeszcze raz i zazdroszcze takiej szansy!
          • hulk1 Re: Pink Palace Oludeniz 02.07.06, 22:05
            Serdeczne dzieki !! Kazda informacja jest dla mnie ważna !!Pozdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka