Dodaj do ulubionych

Turcja w połowie lipca

07.06.06, 10:55
Chcielibyśmy wybrać się do
Obserwuj wątek
    • monia7610 Re: Turcja w połowie lipca 07.06.06, 11:00
      c.d. do Turcji z 6 letnim dzieckiem.Co polecacie? Jesteśmy z Wrocławia i nawet
      nie za bardzo wiem do którego biura podróży się wybrać.A może czekać już na
      oferty z last minute.?
      • Gość: litka Re: Turcja w połowie lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:06
        Ja na przykład lecę z Alfa Star, chociaż w innym terminie. Latają też z
        Wrocławia i chyba nawet mają jakąś zniżkę dla maluchów. Pzdr
        • monia7610 Re: Turcja w połowie lipca 07.06.06, 11:22
          Sprawdzałam na ich stronie to nie mają już miejsc!
          • Gość: litka Re: Turcja w połowie lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 17:20
            monia7610 napisała:

> Sprawdzałam na ich stronie to nie mają już miejsc!

No to przepraszam. Nie przypuszczałam, że aż taki ruch w interesie:)
          • Gość: bas Re: Turcja w połowie lipca IP: *.elopole.com.pl 07.06.06, 22:41
            sprobuj z itaką, lecę z 7-latkiem z wrocławia 17 lipca do dalyanu
            • Gość: monia7610 Re: Turcja w połowie lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:20
              Zobaczyłam tam oferty na ten rejon o którym piszesz - tam nie ma plaży!Do plaży
              raz dziennie dopływać trzeba stateczkiem!?
              • Gość: bas Re: Turcja w połowie lipca IP: *.elopole.com.pl 11.06.06, 09:46
                ok.,ale to też jest atrakcja jak płyniesz rzeką i podziwiasz grobowce-zawsze
                możesz dojechać dolmuszem(10min)do piaszczystej(a nie kamienistej!!)plaży-jest
                wielka i nie leżysz ścisnieta jak śledzie jeden przy drugim,nie ma tabunu
                ruskich turystów a i ceny sa podobno niższe i to sporo od riwiery
    • Gość: agnben Re: Turcja w połowie lipca IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.06.06, 19:05
      Ja lecę 19 lipca z wrocławia z 6 letnim dzieckiem do Alanya-Mahmutlar /Hotel
      ALPINA.
    • Gość: Kasia Re: Turcja w połowie lipca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 06:03
      Lecę z Warszawy do Side z mężem i dwójką dzieci na dwa tygodnie 12.07 do hotelu
      Alba Resort
      • amoniaaa Re: Turcja w połowie lipca 22.06.06, 17:13
        A my Alanya hotel Sidar. Znalomi byli w Alanii i są mega zadowoleni ;) Lecimy
        12 lipca :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka