Gość: bebiko IP: *.elsat.net.pl 12.06.06, 15:52 Mam pytanko na temat linii lotniczych Free Bird czy ktoś już leciał tymi liniami i jakie wrazenia, proszę o opinie bo ja się panicznie boję latać i chyba bez czegoś " mocniejszego" to się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: samolot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:49 samolot sie rozpędza... wznosi... leci i... lądujesz po ok. 2 h w Turcji... a to czy sie rozpieprzy nie zależy od linii lotniczej ale od wielu nie dających sie przewidziec czynników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebiko Re: samolot IP: *.elsat.net.pl 12.06.06, 21:01 Dzięki za informację.Chyba przestanę oglądać Discavery bo tam pokazują tylko katastrofy lotnicze a to nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartolus Re: samolot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:16 Ja też będę z nimi leciał i znalazłem tylko kilka opinii po angielsku tutaj www.airlinequality.com/Forum/freebird.htm Wszyscy Angole zadowoleni, zwłaszcza jeśli chodzi o ilość miejsca na nogi, obsługę i jakość. Leciałem już turckimi liniami Sun Express i nie było źle. A tu jest strona domowa tych linii www.freebirdairlines.com/ Jest cennik sklepu wolnocłowego na pokładzie więc możesz sprawdzić ile wydasz na coś mocniejszego co pozwoli przeżyć lot :-) Pozdrwaiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebiko Re: samolot IP: *.elsat.net.pl 13.06.06, 16:07 Dziękuję za "normalną" informację.Czy mógłbyś podać w jakim terminie lecisz? Ja lecę 15 czerwca z Katowic.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartolus Re: samolot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 07:18 Lecę dzisiaj (14.06.2006) z Poznania do Marmaris. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś