Gość: asiątko IP: *.icpnet.pl 24.06.06, 18:35 Hej Jedzie ktos w tym czasie do Kleopatry Dream Beach?? Pytam bo fajnie byloby sie zgadac wczesniej. Juz jedna parke poznalismy ale szukamy wiecej ;-) im wiecej osob tym weselej :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach 25.06.06, 16:53 ja jade co prawda troche pozniej, ale czekam z niecierpliwoscia na relacje na swiezo osob ktore wrocily, bo juz lada dzien powinni byc w Polsce, z tego co sie orietuje. W necie jest sporo relacji, ale z zeszlego roku lub jeszcze z wczesniejszego okresu, a jak sie ma sytuacja "dzisiaj" na miejscu? Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandik Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: 213.199.217.* 29.06.06, 22:56 wczoraj wróciłam zkleopatry drem beach,jestem oczarowana pobytem w tym hotelu gościnnośc super obsługa rewelacja,do przecudnej plaży 50m,hotel czyściutki przez 2 tyg.nie zauważyłam zadnej wpadki.Wyżywienie brak słów czaego tam nie było najbardziej wybredny musiał być zadowolony.Poprostu hotel wypasiony,napewno będziecie państwo zadowoleni z wybranej oferty,do centrum 20min spacerkiem,albo dolmuszem za 1 lira.moja rada nie kupowac wycieczek u rezydenta,na mieście w biurze np.pacho tour u LENY napewno o 40% taniej.Życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:25 My równiez jedziemy do tego hotelu 19.07. do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 28.06.06, 22:22 Marti a lecicie z Poznania czy z Katowic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:44 Asia, lecimy z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
sydneykoala Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach 29.06.06, 14:46 Hej!my lecimy 19, z Warszawy do hotelu obok-alanya beach. Z jakim biurem lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra805 Re: 19.07. Kleopatra Dreams Beach 29.06.06, 21:47 Kleopatra Dreams Beach to jednen z najlepszych czterogwiazdkowych hoteli w Turcji. Jestem pewna ze bedziecie zadowoleni. Doradzam opcje all inc. - zakup u tour operatora lub na miejscu w hotelu. Hotel bardzo czysty, mila obsluga, spokoj (kto chce poszalec idzie do centrum ok. 20 min spacerkiem). Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: 19.07. Kleopatra Dreams Beach IP: *.icpnet.pl 29.06.06, 22:47 Marti my lecimy z triada z poznania :-) ciekawe jak to bedzie czy bezposrednio czy jakies miedzylondowanie - dowiadywalam sie i ponoc z poznania lecimy odrazu do turci ale czy sie nic nie zmieni to nie wiadomo :-p ja lece z chlopakiem a ty Marti?? mozna sie zgadac jakas imprezka itp;-) Dziex Ola za info a mozesz mi powiedziec czy all obowiazuje na plazy tzn czy jest tam jakis barek czy cosik i ile sie placi na miejscu bo slyszalam ze 10euro za dzien aha i czy to prawda ze trzeba do konca pobytu juz wykupic a nie mozna np. na 3 dni w srodku?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 17:53 Imprezka, jak najbardziej:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 01.07.06, 22:28 No to jak sie umowimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bxo Re: 19.07. Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:48 :-) Odpowiedz Link Zgłoś