Gość: lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:42 Czy w Oludeniz są biura, które organizują wycieczki z polskojęzycznym przewodnikiem czy będziemy skazani na przepłacanie u rezydentów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumire Re: Biuro w Oludeniz IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 22:57 obawiam się, że ciężko z tym będzie. Oludeniz to taka malutka brytyjska kolonia, przedstawicieli innych nacji jest tam raczej niewielu i z tego co zauważyłam, raczej trudno o wycieczkę z polskojęzycznym przewodnikiem. ja jeździłam na wycieczki z Angolami i Holendrami, i bardzo było fajnie. ale myślę, że popytać w biurach nie zaszkodzi. a różnice w cenach są rzeczywiście spore, zwłaszcza jeśli idzie o droższe imprezy typu paragliding - ale przy tym akurat mówiący po polsku przewodnik i tak na nic się nie zda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Biuro w Oludeniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:07 Dięki. Zależy nam na Pamukale, Efezie, Dalyanie oraz wąwozie. Dobrze byłoby, żeby dzieci wszystko rozumiały. Na rejs nie potrzebny język. A może znacie ceny wycieczek u rezydentów Itaki? Podobno kupując w pakiecie dostaje się sporą zniżkę i jakąś wycieczkę gratis. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natan13 Re: Biuro w Oludeniz IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 29.06.06, 08:37 Faktycznie na miejscu są spore zniżki do cen katalogowych i gratis wycieczka ale bardziej na zakupy niż zwiedzanie. Ceny w biurach miejscowych są i tak jeszcze niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Biuro w Oludeniz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.07.06, 18:32 pamukale sobie odpusccie, bo to co na zdjeciach to juz dawno sie zmienilo, teraz tam sa remonty, probuja ratowac i generaqlnie tlum ludzi a jedna wielka sciema w porownaniu z tym co pokazuja cwaniaki w folderach efez bardzo fajny paragliding - najlepiej zjechac samemu busem na dol i wytargowac u kolesi wzdluz plazy jest kilka "biur" organizujacych. wszystko bezpieczne i nie ma co cykac. wypadek zawsze moze sie jakis zdarzyc no i trudno, ale z relacji ludzi w okolicy dawno nic nie bylo. namowcie wiecej osob , bo wtedy kolesie ida na reka i mniej kasuja milej zabawy w ogole bylo bardzo fajnie - polecam Pink Palace hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Biuro w Oludeniz IP: 81.6.130.* 27.07.06, 23:55 a na rafting z Oludeniz coś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Biuro w Oludeniz IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.07.06, 20:21 Byłam w Oludeniz 2 lata temu ale nie zauwazylam zadnego biura z polskim przewodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś