Dodaj do ulubionych

Które Pacho Tour wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 19:36
Czytałam wiele różnych opinni, jedni chwalą Lene inni Bogusie i Gosię a
jeszcze inni Jolcie. Już sama nie wiem które biuro wybrać bardzo proszę o
pomoc. Może ktoś niedawno wrócił z Alany może podzielić się wrażeniami i
doradzić jakieś dobre i solidne biuro. Najbardziej interesują mnie wycieczki
do Kapadocji, rafting, KAS itp. Bardzo dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Które Pacho Tour wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:45
      byliśmy w Alanyi z zoną na przełomie czerwca i lipca br. Nie zastanawiaj sie
      nad wyborem tylko idz do najblizszego biura lokalnego i wybierz interesujaca
      cię wycieczkę. Oni wszyscy maja ze soba kontakt i grupuja wyjazdy w zaleznosci
      od ilosci chetnych, dla przykładu:
      -kupilismy w lokalnym biurze rafting dla 6 osób- było taniej niż w Pacho,
      Jolcia itp. a standart ten sam ( transport,wyzywienie,kaski, kapoki itp),
      -w tym samym lokalnym biurze kupiłem Pamukalle i okazało sie jak przyjechali po
      mnie do hotelu ze sa z Jolcia&adam ( a przeciez sie z nimi nie umawiałem)
      Traguj sie w lokalnych biurach zwłaszcza jesli bedzie was wiecej.
      miłego pobytu. Ja jestem b. zadowolony.
      • Gość: buliasia Re: Które Pacho Tour wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:33
        Dzięki za pomoc wreszcie mam jasność jak to naprawdę działa. Ludzie mówili, że
        to jedna wielka klika.
        • Gość: Malgonia Re: Które Pacho Tour wybrać? IP: *.gdynia.gdansk.pp / *.gdansk.pl 21.07.06, 12:48
          Witajcie, nie nazwałabym tego kliką, raczej dobrą organizacją. w polskich
          firmach raczej byłoby niemożliwe zastosowanie rozwiązania typu; dziś ty mi
          podsyłasz klientów, żeby autobus nie jechał bezsensownie półpusty, jutro ja
          podsyłam tobie. Proste, tam to działa.
          • Gość: Szczep Re: Które Pacho Tour wybrać? IP: *.gdynia.mm.pl 21.07.06, 13:04
            Jeżeli nie możesz się zdecydować,które biuro wybrać możesz wybrac biuro jolcia-
            adams sprawdzone przez wielu turytów na forum.Ma zdecydowanie lepiej
            zorganizowane grupy do Kapadocji i Pamukkale i gwarantuje tylko poskich
            przewodników,a z Pacho znajomi jechali grupą mieszaną,a przewodnik nie miał
            zielonego pojęcia o tych terenach ponieważ była to osoba ze sklepu ze skórami
            wtrącona jako polski przewodnik dla Pacho.Jezeli odpowiada wam taka forma
            zwiedzania to kupcie u Leny Gosi juz nie ma wyjechała do Stanów,a u Bogusi jst
            turecka obsługa więc zostaje Lena Rosjanka!!!
            • Gość: B&G. Re: Które Pacho Tour wybrać? IP: 85.104.93.* 21.07.06, 13:36
              "Gosi juz nie ma wyjechała do Stanów"- nie do Stanow!!!!!
              "Bogusi jst turecka obsługa"- mozemy miec kontakt J. ale poza biurem.
              :)
              Pozdrawiam.
              B.
            • agnieszkakl Re: Które Pacho Tour wybrać? 23.07.06, 22:10
              Nie wiem o co chodzi z tą mieszaną grupą, ale ja byłam w Kapadocji i Pammukale
              i byli tylko sami Polacy z polskim przewodnikiem. Wycieczki były bardzo udane
              więc polecam to biuro, pozdrowienia dla Leny.
    • Gość: artur Re: Które Pacho Tour wybrać? IP: 213.199.198.* 22.07.06, 19:08
      Marcin ma 100% racji .Tak to działa
      • iwona967 Re: Które Pacho Tour wybrać? 24.07.06, 14:14
        Byłam z koleżanką w drugiej połowie czerwca, wycieczki kupiłyśmy w pobliskim
        Selavi Tour bo nie chciało nam się lecieć do Pacho i okazało się, że wycieczki
        Kapadocja i Pamukale były właśnie z Pacho. To prawdopodobnie dlatego, że
        niewiele biur w Alanyi organizuje wycieczki po polsku a w Pacho akurat było
        miejsce i dzień, który nam odpowiadał.
        Wycieczka KAS i rafting były juz z innych biur i po angielsku.
        Myślę, że bez względu gdzie się kupi jeśli chce się wycieczkę po polsku to
        będzie to albo Pacho, albo Jolcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka