Dodaj do ulubionych

Sun Express - leciał ktoś?

IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 22.07.06, 11:34
No właśnie - bo ja do tej pory zawsze Lotem, Luftwaffe albo ewentualnie
Centralwings, a w tym roku wygląda że będę leciał do Dalamanu czymś takim.
Czy miał ktoś już może tę przyjemnosć? I jak było? Jak jest z cateringiem,
dają coś za free, choćby pić, czy wszystko kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: scraby Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:03
      sprawdź na stronie sunexpress kosztuje od 1E do 5E, używają boeingów z górnej
      półki bezpieczne też tym będę leciał
      • Gość: madziara Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.chello.pl 22.07.06, 18:57
        sun expres to linie Tureckie latające n licencji lufthanzy ,Lufthanza to linie
        nienieckie jedne z najlepszych na swiecie.
    • Gość: azyr Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: 81.213.175.* 22.07.06, 13:17
      Są w porządku. Poczestunek (kanapka) + picie w cenie.
    • Gość: Danielo Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 14:32
      My też lecimy do Dalamanu - do jakiego hotelu lecicie i do jakiej miejscowości??
      • Gość: Aga Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.c31.msk.pl 22.07.06, 15:45
        3 lipca wracałam z Dalamanu boeingiem 757 do Wrocławia.Za darmo tylko kawa i
        herbata.
    • Gość: przemo77 Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:30
      26 czerwca lecialem do Antalyi Boeingiem 737-800, wracalem 12 lipca z Antalyi do
      Poznania Boeingiem 757-200. W obu malo miejsca miedzy siedzeniami (ale da sie
      wytrzymac te 3 godziny), lot bezpieczny, ladowanie i start rowniez - nie mam tu
      nic do zarzucenia. Za darmo jedynie jeden poczestunek kawa lub herbata, wszystko
      inne platne (i to sporo). Do zarzucenia mam jedynie uciazliwy handel w stylu
      "przyjechal frajer - trzeba go oskubac". W zasadzie poza startem i ladowaniem
      obsluga nie robila nic innego tylko handlowala wszelkim badziewiem.

PS: Ale naprawde 3 godziny bez cateringu da sie wytrzymac. A jak ktos juz musi
      cos non stop memlac w buzi to mozna bez problemu zabrac swoje kanapki z domu i
      picie (i tak bedzie smaczniejsze od tego samolotowaego chlamu za 5 euro, ktory
      nie wiadomo ile juz z nimi jezdzi, bo nie widzialem zeby ktos kupowal u nich cos
      do jedzenia)

najwazniejsza sprawa - czyli lot i samoloty - bez uwag - czyste, bezpieczne, ale
      malo miejsca.
      • Gość: rybka-24 Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.net.autocom.pl 23.07.06, 15:01
        Jaki jest limit bagażu w sun express? -Dzięki
    • Gość: Moly Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 19:07
      potwierdzam Sun Express - r e w e l a c j a :)
      • pawel_bielsko Re: Sun Express - leciał ktoś? 22.07.06, 21:22
        lecialem - bez opznien i bez posilkow. linie sa ok.
    • ewaiksy Re: Sun Express - leciał ktoś? 22.07.06, 23:12
      Leciałam tymi liniami do Dalamanu w czerwcu tego roku. Są bez zarzutu -
      bezpiecznie, przyjemnie, wygodnie. Jako darmowy poczęstunek tylko kawa lub
      herbata, ale serwowana dwukrotnie w czasie 2,5 godzinego lotu. Za jedzenie -
      jeśli ktoś chciał coś zjeść - trzeba było zapłacić 5 euro. To drogo, bo podobno
      nic specjalnego to jedzenie. Widziałam, że ludzie mieli swoje kanapki i picie.
      Pozdrawiam.
    • Gość: danka Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:36
      Linie OK. Wracałam z Turcji. Picie, kanapka + ciastko za darmo - myślę , że
      catering zależy to od biura podróży jak uzgodnił z przewoźnikiem
    • amoniaaa Re: Sun Express - leciał ktoś? 27.07.06, 10:03
      wczoraj wróciłam z nimi w Turcji z Antalii i było ok. W tamtą stronę mieliśmy
      inny samolot (też sun expres) i było bardzo dużo miejsca między fotelami,
      wczoraj jak wracaliśmy było o wiele mniej, ale lecieliśmy teraz 2 godziny i 10
      minut więc to nie dramat. Jedzienia za darmo nie było, tylko kawa albo herbata
      i potwierdzam że ciągle czymś handlują....
    • Gość: Ewka Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 27.07.06, 11:19
      Leciałam na trasie Wrocław-Dalaman -linie bez zarzutu. Boeing 757-200 dosyc
      duzy samolot nie powiem że wygodny ale wszystkie takie są! 2.5 godziny to żadna
      męczarnia. Na pokładzie puszczają polskie filmy z tym że trzeba dokupić sobie
      słuchawki żeby mieć polskie tłumaczenie ;)chyba 3 euro albo 5 nie pamiętam ;)
      Limit bagażu na osobe 20 kg (oczywiście jeżeli lecą np 3 osoby i maja dwie
      walizki to się sumuje) bagaż podręczny 5 kg- czyli prawie standart jak
      wszędzie. Obsługa miła, na pokładzie kawa i herbata za darmo reszta płatna
      podobno tylko tak jest z lotami z Wrocławia (Reszta mniejszych samolotów
      podobno serwuje posiłki gratis,posiłek jest niepotrzebny bo przez 2.5 godzinki
      nikt tak nie zgłodnieje a jeżeli nawet to przecież można wziąść swoja
      wałówkę ;))Lot przyjemny. A jesli chodzi o sprzedaz na pokładzie tak jest
      wszędzie! Jeżeli chcecie kupować alkohol czy papierosy to kupcie je w
      samolocie! wszystko tańsze niż w strefie wolnocłowej!!! np o 1 lub 2 euro ale
      tańsze!!! pozdrawiam
    • Gość: gabi Re: Sun Express - leciał ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:24
      lecielismy z nimi w czerwcu a powrót w lipcu wszystko było ok potwierdzam kawa
      lub cherbata gratis reszta płatne ale to dopiero od tego roku 2006 a co do tego
      handlu to tylko przejechali a wózkiem pełnym towarów ale nikogo na nic nie
      namawiali. Owszem troche ciasno ale te 2,5 ogdziny da sie wytrzymac.Wszystko
      ok .Pozdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka