Dodaj do ulubionych

Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie!

IP: 217.153.159.* 02.08.06, 10:52
wrocilem z Hotelu Santana w Mahmutlar, bylem tydzien od 26 lipca do 2
sierpnia, jestem bardzo bardzo zadowolony
pogoda piekna, hotel super, obsluga spoko, szef hotelu bardzo wporzadku,
odziwo zima mieszkajacy w Szczecinie

jak ma ktos pytania, zapraszam - chetnie odpowiem
Obserwuj wątek
    • Gość: rgan Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:38
      Cześć
      też sie tam wybieram za tydzień czy to prawda ze tam jakiś remont robią
      niektórzy tak pisza na forum , jaka plaża ( piasek czy żwir ) i wejście do
      morza ktoś sie wypowiedział że dużo kamieni i nagle głęboko pozdrawiam renata
      • Gość: przemek Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 217.153.159.* 02.08.06, 16:13
        remonty sa, ogolnie cale okolice buduja Hotele, ale to nie przeszkadza, mialem
        pokoj od morza, i zaden halas nie przeszkadzal, piekny widok
        co do plazy to tak... zwir jest, a w morzu kamienie, ale za to woda ok 26
        stopni, :))))
        • Gość: nadka33 Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 195.205.250.* 02.08.06, 16:27
          Ja wybieram sie do tego hotelu pod koniec sierpnia.Mam trzy pytania.1Czy to
          prawda,ze niekiedy wyłączają klimatyzację w pokojach? 2 Czy jedzonko dobre? 3
          Czy nasze wtyczki pasują do tamtych kontaktow? Z gory slicznie dziękuje za
          odpowiedz. Pozdrawiam.
          • Gość: przemeq Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 217.153.159.* 02.08.06, 17:22
            1. klimatytzacje ma kazdy swoja w pokoju, nie ma jednej duzej, kazdy ma swoja i
            sami sobie ustalacie temperature pokoju najlepiej najnizsza 18 stopni :) pikenie
            dziala
            2. tak jest jego duzo, i urozmaicone
            3. tak pasuja :)
            • Gość: nadka33 Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 213.192.65.* 02.08.06, 21:11
              Bardzo dziękuję za odpowiedz.Zadam jeszcze jedno pytanie.Czy to prawda,ze
              lepiej wziąc pokój dwuosobowy z dwoma oddzielnymi lóżkami? Wtedy ponoć pokój
              jest dwa razy większy niz pokój z jednym małzeńskim lózkiem. Dziekuję
              serdecznie.
              • Gość: przemek Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 217.153.159.* 02.08.06, 22:09
                dokladnie tak
            • jusytka klima 02.08.06, 23:01
              Trzeba tu jenak dodać, że klima działa owszem bez zarzutu (nikt jej nie
              wyłącza), ale ... tylko wtedy jak przebywacie w pokoju. Jeśli z niego
              wyjdziecie, w pokoju nie działa nic na prąd, a więc klima też .
              • Gość: gosia Re: klima IP: *.system.szczecin.pl 03.08.06, 10:33
                do kazdego pokoju dostaje sie 2 karty wiec jedna zostawiasz w tzw "kontakcie"
                zeby przez caly czas twojej nieobecnosci byl prad w pokoju i wtedy nie ma
                zadnego problemu :))
                • jusytka Re: klima 03.08.06, 14:34
                  To chyba jakaś nowośc, my byliśmy tam dwa klata temu i dostaliśmy tylko jedną kartę.
                  • Gość: gosia Re: klima IP: *.system.szczecin.pl 06.08.06, 12:13
                    widocznie przez te dwa lata sie zmienilo bo my bylismy na przelomie lipca i
                    sierpnia w tym roku i dali nam dwie karty :) poza tym zawsze mozna podejsc do
                    recepcji i poprosic o druga karte :]
                    • jusytka Re: klima 06.08.06, 18:37
                      Będę o tym pamiętać, bo do Santany z pewnością jeszcze wrócę :)
            • Gość: aouadi Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:52
              Z jakim biurem? samolotem?
              • Gość: rgan Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 14:58
                Cześc dzięki za wszystkie informacje mam nadzieje ze nasz urlop też będzie
                udany pozdrawiam serdecznie renata
    • Gość: nadka33 Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 195.205.250.* 03.08.06, 16:33
      Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Mam jeszcze jedno pytanko,mam nadzieję,ze juz
      ostatnie.Czy tunel prowadzący z hotelu na plazę jest juz otwarty? Bo ponoć
      długo był zamknięty. Serdecznie dziękuję.
      • Gość: przemek Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: 217.153.159.* 03.08.06, 16:55
        jest otwarty tunel, otwarty jakos do 21-22
        lecialem z goleniowa, i do goleniowa :) ogolnie jestem ze Szczecina ;]

poszukuje kontaktu to takiej mlodej dziewczyny (czesto ubrana na bialo, wiek
        kolo 18-20 lat), bedacej tam rowniez 26 lipiec - 2 serpinia :)

• Gość: Ela Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: *.pc.net.pl 05.08.06, 11:32
          Jakie alkohole podają w Santanie w pakiecie all inclusive
          • Gość: gosia Re: Wrocilem z Hotel Santana - pytajcie! IP: *.system.szczecin.pl 06.08.06, 12:12
            w all inclusive jest herbata, kawa, napoje typu Fanta, Sprite i Cola, woda
            mineralna oraz soki z dystrybutora - tyle bezalkoholowe. Co do alkoholi to jest
            piwo (calkiem smaczne), wino biale io czerwone, wodka, gin, whisky - oczywiscie
            ich produkcji :) Trzeba nadmienic, ze potrafia lac caly kubeczek a cole dodac
            tylko do zabarwnienia :) podsumowujac nie zaluja, ale nie wszytskim ich
            alkohole pasuja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka