yyagi 06.08.06, 22:00 kto wyrusza 9.08 do Alanya do hotelu bulut z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:45 Witam ja wybieram sie do tego hotelu we wrzesniu.Jak wrocisz to napisz cos na jego temat.Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LINKA Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 11:44 Mam do wyboru hotel Bulut lub Glaros . Jeśli ktoś był w tych hotelach to bardzo proszę o opinię. Z mapki zorientowałam sie,że Glaros nie lezy bezpośrednio przy głównej ulicy. Nigdy nie byłam w Turcji i nie wiem jak tam z bezpieczeństwem a jedziemy we dwie kobitki i z tąd moje wątpliwości co do hoteli oddalonych od głównej promenady. Napiszcie coś o tych hotelach (czystość, jedzenie, obsługa). Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biba Re: Bulut? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:15 byłam w Bulut w zeszłym roku - obsługa jest bardzo miła, hotel stoi przy głównej ulicy i wszędzie blisko, co do czystości to tak sobie, pokoje są duże i przetronne ale łazienki proszą się o remont, prysznice ciasne i mało przyjemne, ale można się przyzwyczaić, jedzenie bardzo dobre i nikt nie miał żadnych problemów z żołądkiem, generalnie byliśmy zadowoleni ale w tym roku wybuiorę inny hotel w centrum, chyba ARSI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biba Re: Bulut? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:30 O Arsi jest dużo pozytywnych opinii i myślę, że warto się tam wybrać, jest trochę dalej do centrum niż z Buluta, ale spacerkiem można dojść. Nie polecam też hotelu Plaza, jedzenie okropne - wszyscy po kolei mieli problemy z żołądkiem, a w Bulucie wszyscy zdrowi, ja sie wybieram do Turcji we wrześniu, prawdopodobnie 6tego z Gdańska - może się spotkamy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:02 byłam w Plazie - jedzenie nie było ,,trujące,,. Na standard 3* ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biba Re: Bulut? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:58 swoje opinie też wyrażam na podstawie własnego doświadczenia, w Plazie jest super basen i jest przyjemnie, ale chorowałam ja, mąż i znajomi a w Bulcie rok póżniej nikt z nas, gdybym była pewna, że się w Plazie zmieniło byc może wybrałabym ten hotel w tym roku ... Odpowiedz Link Zgłoś
yyagi Re: Bulut? 20.08.06, 18:47 właśnie wróciłyśmy z hotelu Bulut. Jest to jeden z 3 hoteli jednego właściciela. Dwa hotele usytułowane są obok siebie i w każdym jest basem. Z buluta na posiłki chodzi się na drugą strone ulicy do trzeciego hotelu. Jedzienie dobre, duży wybór i podczas naszego pobytu nikt nie chorował na problemy żołądkowe. Obsługa dość miła. Jedno co mnie zirytowało to obsługa sprzątająca w pokojach. Sprzątanie to tylko ułożenie ręczników a nie zawsze ich wymiana. Hotel ma jeszcze jedną wadę usytułowany jest obok doć głośnej dyskoteki, którą słychać do samego rana nawet przy zamkniętych oknach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LINKA Re: Bulut? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:58 Dzięki za informacje o hotelu Bulut. Wybrałam jednak inny hotel "Alanya Beach". Jadę tam od 6 wrzesnia. Wylot z Wrocławia. Może ktoś wrócił z tego hotelu? Mam mapkę Alanii niestety tego chotelu tam nie ma więc nie wiem jak daleko od centum i czy spokojnie mozna do niego wracać późnym wieczorem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś