Dodaj do ulubionych

Pacho Tour czy Jolcia & Adam's

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:41
które biuro wybrać
Obserwuj wątek
    • Gość: grizli Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: 81.215.91.* 04.09.06, 11:50
      Skorzystaj z wyszukiwarki, pelno tu informacji na ich temat. Jedni i drudzy
      mieli drobne wpadki.
      • Gość: Alexa Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:18
        Osobiscie polecam Jolcie, napewno jest to biuro bardziej wiarygodne od PAcho!!
        Nie bylo zadnych wpadek!!
        • Gość: turystaka Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.chello.pl 07.09.06, 21:38
          Niestety były i ja więcej z usług tego biura nie skorzystam!
    • malgos01 Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's 08.09.06, 08:55
      Ja polecam, po kilkukrotnym korzystaniu przez 3 lata, Pacho&Bonbini. To jeden z
      oddziałów Pacho Tour, prowadzą go Aslan i Hayriye. Biuro znajduje sie w pobliżu
      hotelu Grand Zaman przy Ataturk cad.Sahil Apt.126/A, to główna ulica Alanyi.
      Baw się dobrze. Pozdrawiam
      • Gość: Adam Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.veranet.pl 08.09.06, 09:06
        I Pacho i Jolcia mieli drobne wpadki...jeśli miałbym ponownie wybierac pomiędzy
        tymi dwoma chyba jednka wolałabym Jolcię...W Pacho bywa że mowia ze maja
        przewodnika poslkojęzycznego poźniej jednak okazuje sie inaczej,,,,Co prawda w
        Jolci maja polskojęzycznego "przewodnika" ale to jest tylko młoda osóbka która
        nie ma żadnej licencji przewodnika w Pacho obobnik który oprowadzał wyciećzke
        miał<przynajmniej u nas>licencę przewodnika
        pozdrawiam Adam
        • Gość: Alexa Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:27
          No tak Jolcia ma mloda osobke, ale ona chociaz potrafi dobrze wszytsko
          opowiedziec i jest polka więc problemu z językiem nie ma. A w PAcho jest
          facet , który jedwo co mówi po polsku. więc nie wiem co lepsze ale napewno to
          aby być zadowolonym z wycieczki i coś z niej wiedziec, więc polecam Jolcie!!
          • Gość: Adam Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.veranet.pl 09.09.06, 18:32
            hmm...młoda osóbka może i umie wsyztsko opowiedzieć (bo ma nieźle wyklepane z
            ksiązek i netu)jednak jej zasób wiedzowy nie powalił mnie na ziemię.widać i
            słychać po tym jak mówi ze doświadczenia nie ma w tej dziedzinie.Dlatego
            nadmieniłem juz kilka razy ze kazde z biur posiada drobne wpadki..i jeśli
            płacimy mniej z niź z jakiegokolwiek polksiego biura podrózy to musimy się
            liczym z tym,że drobne wpadki sie zdarzac beda.
            • turhotel Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's 01.01.07, 17:55
              A my byliśmy z Pacho Tours i przewodnikiem był niejaki Atilla.
              Było fajnie. Próbowali nas orżnąć na lunchu ale był taki bajzel w interesie
              żeśmy olali uregulowanie rachunku rekompensując sobie straty moralne.
              • Gość: Asia Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:54
                My byliśmy trzy razy w Alanyii i kupowaliśmy wycieczki w Pacho Tours u Leny.
                Może mieliśmy szczęście ale wszystko było ok.
                • Gość: yummy-yummy Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:47
                  Byłam z Pacho (biuro Leny)w Efezie i Pamukkale oraz w Kapadocji.Pierwsza
                  wycieczka była anglojęzyczna.Bez problemu to co mówił przewodnik zrozumiało
                  moje dziecko(11 lat),a mówił duzo i ciekawie.Atilla był przewodnikiem po
                  Kapadocji.Jemu to już buzia się nie zamykała:))Rewelacja.
                  Dwie wycieczki i każda inna. Nie da się ich porównać.Efez powalił mnie na
                  kolana,a Kapadocja zachwyciła.
                  Biuro Leny spisało się na medal!!!
                  Pozdrawiam Lenę.:)
                  • Gość: Malinka Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:32
                    Pacho Tour to sympatyczne biuro.
                  • Gość: NATA Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 22:07
                    A CZY MOżECIE POLECIć JAKIEś BIURO W SIDE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka