Gość: szymki IP: *.ib.tcz.pl 03.01.07, 11:36 Witam! Mam ochotę wybrać się pod koniec kwietnia do Turcji jaka pogoda i czy warto wydawać w tym terminie kasę co zabrać dolary czy euro?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Casablanca Re: Turcja w kwietniu IP: *.imz.pl 03.01.07, 11:39 Oczywiście, że nie warto w kwietniu bo jest za zimno. Od II połowy maja warto. Bierz €. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymki Re: Turcja w kwietniu IP: *.ib.tcz.pl 03.01.07, 11:53 ale mogę tylko w tym terminie lecieć wiesz weekend majowy a w Egipcie i Tunezji byłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Turcja w kwietniu IP: *.imz.pl 03.01.07, 12:06 Kanary są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymki Re: Turcja w kwietniu IP: *.ib.tcz.pl 03.01.07, 12:09 ale jakie ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Turcja w kwietniu IP: *.imz.pl 03.01.07, 12:22 Różne, w zależności od klasy hotelu i wyżywienia. Spójrz na str. internetowe Itaki. Propozycji jest bardzo wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywna Re: Turcja w kwietniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:50 Kanary są przereklamowane i drogie. Przyleć do Turcji. to fakt, że nie będzie za gorąco, ale też nie zimno. Wybierz sobie np. opcje 7 dni leżakowania lub 7 dni zwiedzania. Właśnie na zwiedzanie najlepszy jest kwiecień lub maj.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś