iksik11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 17:59 Byłam rezydntką w side czerwiec - październik 2006 i zajmowałam się również Vegą. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, kameralny, czysty, bardzo dobre jedzenie - niektórzy turyści narzekali, że jest mały wybór, no ale w końcu to są 3* a nie 5*. Co jeszczec, praktycznie same plusy, przemiła obsługa, szef restauracji uczy się polskiego, gdyż Polaków w tym hotelu jest najwięcej. Do plaży jest jakieś 200-300 metrów, trzeba przejść przez ulicę. Jeżeli coś jeszcze będzie Cie interesowało, to służę pomocą. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do IKSIK 11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:48 Znasz może hotel Club Side Coast w Side ? Odpowiedz Link Zgłoś
iksik11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 20:58 Niestety tam nie rezydowałam i nie mogę się wypowiedzieć. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gonia1502 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 19:40 Super dzięuje a czym można Side porównac do Marmarisu? Odpowiedz Link Zgłoś
iksik11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 21:01 Raczej nie, choć napewno bardziej podobne już będzie Side, niż Alania do Marmaris. Side jest najbardziej urokliwym miejscem na riwierze, przynajmniej w moim odczuciu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 09:14 Czy możesz coś powiedzieć na temat Kemer i hotelu Alatimya Village.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywna Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:23 Witam. Moi znajomi byli w tym hotelu, wrócili bardzo zadowoleni. Jedzenie przepyszne i dużo, fajne pokoje, choć niektóre niezbyt duże, fachowa obsługa. teren duży i bardzo dobrze zagospodarowany. Jest to 5 gwiazdek, ale nie możesz porównać go do hoteli 5 gw. np. w Belek, tam standart pokoi itp. jest wyższy (ale cena też).Wejdź na ich stronkę i pooglądaj: www.alatimya.com.tr pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gonia1502 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 07.01.07, 17:40 Dziękuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś