Dodaj do ulubionych

Proszę o opnie Side Hotel VEGA

06.01.07, 12:10
Obserwuj wątek
    • iksik11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 17:59
      Byłam rezydntką w side czerwiec - październik 2006 i zajmowałam się również
      Vegą. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, kameralny, czysty, bardzo
      dobre jedzenie - niektórzy turyści narzekali, że jest mały wybór, no ale w
      końcu to są 3* a nie 5*. Co jeszczec, praktycznie same plusy, przemiła
      obsługa, szef restauracji uczy się polskiego, gdyż Polaków w tym hotelu jest
      najwięcej. Do plaży jest jakieś 200-300 metrów, trzeba przejść przez ulicę.
      Jeżeli coś jeszcze będzie Cie interesowało, to służę pomocą.
      pzdr
      • Gość: do IKSIK 11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:48
        Znasz może hotel Club Side Coast w Side ?
        • iksik11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 20:58
          Niestety tam nie rezydowałam i nie mogę się wypowiedzieć.
          pzdr
    • gonia1502 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 19:40
      Super dzięuje a czym można Side porównac do Marmarisu?
      • iksik11 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 06.01.07, 21:01
        Raczej nie, choć napewno bardziej podobne już będzie Side, niż Alania do
        Marmaris.
        Side jest najbardziej urokliwym miejscem na riwierze, przynajmniej w moim
        odczuciu.
        pzdr
        • Gość: luiza Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 09:14
          Czy możesz coś powiedzieć na temat Kemer i hotelu Alatimya Village.Dziękuję
          • Gość: pozytywna Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:23
            Witam. Moi znajomi byli w tym hotelu, wrócili bardzo zadowoleni. Jedzenie
            przepyszne i dużo, fajne pokoje, choć niektóre niezbyt duże, fachowa obsługa.
            teren duży i bardzo dobrze zagospodarowany. Jest to 5 gwiazdek, ale nie możesz
            porównać go do hoteli 5 gw. np. w Belek, tam standart pokoi itp. jest wyższy
            (ale cena też).Wejdź na ich stronkę i pooglądaj: www.alatimya.com.tr
            pozdrawiam
            • gonia1502 Re: Proszę o opnie Side Hotel VEGA 07.01.07, 17:40
              Dziękuje za informacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka