Gość: mika IP: *.promax.media.pl 07.01.07, 23:14 Witam!mam pytanie jakie sa odleglosci OD Incekum do Side i Alani!!Chcialabym zwiedzic te dwa miejsca,a moze ktos zwiedzal je sam na wlasna reke? ,prosze o informacje!!dziekuje i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kate Re: jaka odleglosc od Side do Incekum IP: *.chello.pl 08.01.07, 09:20 Do Alanyi jest 26km mozna dojechac dolmuszem za 2euro i spokojnie zwiedzac na wlasna reke, port, plaze, bazary itp.Ja bylam w incekum i jezdzialm kilka razy do Alanyi.Dolmusze zatrzymuja sie na dworcu w centrum, wiec nie ma obawy sie zgubic:)!z tego co pamietam do Side jest troche dalej, ale tam nie pojechalismy,gdyz nir bylo bezposredniego dojazdu,jedynie z przesiadkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: jaka odleglosc od Side do Incekum IP: *.promax.media.pl 08.01.07, 17:39 Witam!!dzieki za wiadomosc!!jakbys mogla mniej wiecej podac do ktorej godziny pootwierane sa sklepiki i bazary ??czy mozna popoludniami spokojnie sobie tam jechac tzn.do Alani?aha a w obrebie incekum sa jakies sklepiki?ja bede w hotelu Incekum Beach!dzieki!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: jaka odleglosc od Side do Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:53 Sa sklepy,wiesz co dokladnie to Ci nie powiem do ktorej godziny czynne,ale do wieczora.Co do knajp w Incekum to byla jedna,ale odradzali chodzenie:)!a w Alanyi tez do wieczora otwarte,lokale cala noc.Incekum to nie duza miejscowosc,ale troche sklepow jest,obok sa wieksze miasteczka z kantorami,bazarami itp. Odpowiedz Link Zgłoś