Dodaj do ulubionych

Kto do Alby Resort?????

IP: *.orange.pl 10.01.07, 10:45
Hallo.Witam wszystkich.Czy ktoś wybiera się 6 czerwca br.do Alby Resort?
Obserwuj wątek
    • Gość: elfik Re: Kto do Alby Resort????? IP: 213.17.183.* 10.01.07, 12:25
      Ja lecę do Alby ale 23.05. a wracam własnie 6 czerwca. My lecimy z Itaką
    • Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 10.01.07, 17:08
      Szkoda, a juz myślałam że lecimy razem,bo my tez z Itaką.Pozdrowienia
      • Gość: Kyjo Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:16
        Lecimy 6 czerwca z Katowic !
        • Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: 217.116.110.* 12.01.07, 15:27
          Witam Cię Kyjo.Ja z mężem też lęce z Katowic.Myślę,że będzie nas
          wiecej.Pozdrowienia dla całej rodzinki.
        • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Kto do Alby Resort????? 27.01.07, 19:04
          Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
          Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
          samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
          godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
          atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
          W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
          dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
    • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 10.01.07, 20:42
      Cześć
      Ja z rodziną wybieram sie 27 czerwca. Na razie mało osób na forum deklaruje
      pobyt w tym hotelu.
      pozdr
      alykon
    • Gość: Danko Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:34
      Witam Was :-)
      My lecimy do Alby 6 czerwca.
      Pozdrawiam
      • Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: 217.116.110.* 12.01.07, 16:27
        Witam.Jest już nas coraz więcej.Z jakiego miasta wylatujecie? Przesyłam gorące
        pozdrowienia.
        • Gość: monia Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:08
          Wybieram się do tego hotelu 1 sierpnia. Lecę z Wa-wy.
        • Gość: Danko Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.petrus.com.pl 12.01.07, 20:59
          My wylatujemy z Warszawy . Jesteśmy z Torunia i będziemy z 1.5 rocznym synkiem.
          Wybraliśmy ten hotel po długich namysłach. Zastanawia nas ta niska cena....
          Pozdrawiamy
          • Gość: annara34@wp.pl Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:12
            też jesteśmy z torunia i bylismy w tym hotelu w lipcu/sierpniu 2006r. hotel
            godny polecenia, duzo Niemców, jedzenie urozmaicone i smaczne, czysto, tylko
            potwornie gorąco i bardzo duza wilgotność powietrza cały czas okropnie
            pociliśmy się, właściwie niema się ochoty na żadne wycieczki fakultatywne.
            mieliśmy pokój rodzinny (byliśmy z dwójką dzieci)minibar bezpłatny w pokoju
            uzupełniany codziennie a za drobnym napiwkiem dodatkowe napoje. w razie pytań
            słuzymy pomocą.
            • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 14.03.07, 22:55
              Witam
              Mam pytanie w którym budynku polecalibyście wziąć pokój ?
              Czy daleko jest do Side z tego Hotelu ? Czym dojeżdzaliści do Side ?
              Czytałem że można wypożyczyć tam rowery, czy korzystaliście z tej możliwości i
              ile to kosztowało. Co możecie powiedzieć o animacjach dla dzieci. Czy dużo było
              naszych rodaków w hotelu. Czy plaża rzeczywiście jest piaszczysta ? Czy
              korzystaliście z jakiś sportów na plaży?
              Z góry dziękuję za odpowiedź.
              pozdrawiam
              • mati7373 Re: Kto do Alby Resort????? 15.03.07, 22:31
                Na bazie doświadczeń z ubiegłego roku (majówka):
                - nie było możliwości wyboru pokoju (były z góry przydzielone), mieszkaliśmy w
                budynku koło mniejszego basenu i takie rozwiązanie bardzo nam pasowało,
                - do Side dojeżdżaliśmy taxówkami stojącymi pod hotelem (mini busy mieściliśmy
                się w 6 osób dorosłych i 4 dzieci)
                - podczas tygodniowego pobytu nie odkryłam możliwości wypożyczenia tam roweru
                (nie spotkałam się również z informacją na ten temat, może to tegoroczna nowość?)
                - animacje bardzo prężnie prowadzone głównie w języku niemieckim i angielskim,
                dużą atrakcją były np. zajęcia prowadzone nad morzem i możliwość pływania na
                "bananie", oczywiście codzienne dyskoteki dla dzieci,
                - plaża rzeczywiście piaszczysta i szeroka
                - na majówkę było nas całe 8 sztuk + 4 dzieci :-)))
                - na temat sportów wodnych nie mogę zbyt wiele powiedzieć ponieważ nie
                korzystałam
                pozdrawiam
                • karolinka1118 Re: Kto do Alby Resort????? 16.03.07, 12:00
                  Cze! czy możesz mi coś bliżej powiedzieć o animatorach, są jakieś przystojniaki?
    • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 14.01.07, 22:38
      Czy nikt nie leci do Alby Resort 27 czerwca ???
      alykon
    • aiszak2 Re: Kto do Alby Resort????? 14.01.07, 22:57
      Witam!
      My z 2-latka wylatujemy z Katowic 13.06.

Pozdrawiam
      • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 14.01.07, 23:00
        Cześć
        Szkoda że się miniemy. Jak narazie ja i moja rodzinka jesteśmy jedyni na tym
        forum którzy jadą 27 czerwca.
        pozdr
        alykon
        • Gość: z krakowa Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:41
          ja jadę, a właściwie lecę 27.VI. do Alby Resort, i póki co to świadomość tego
          faktu trzyma mnie przy życiu... chyba nie wyjdę z ciepłego morza w ogóle.
          • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 15.01.07, 20:43
            cześć
            Cieszę się ze nie tylko ja lecę w tym terminie. Z jakiego miasta lecisz ? Czy
            może z dziećmi ? My mamy 6 letniego synka. Fajnie by było gdyby miał się z kim
            pobawić, a my trochę odpoczynku :-)
            pozdr
            alykon
            • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 15.01.07, 20:47
              Miasto to pewnie Kraków :-)?
              pozdr
              alykon
              • Gość: z krakowa Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:35
                Miasto moje ukochane to Kraków a lotnisko mieści się w Balicach, mam nadzieję
                że nie zamienią nam miejsca odlotu na Pyrzowice. A z synkiem Waszym sama się
                chetnie pobawię na brzegu w robienie babek z piasku... Pozdrawiamy
                • andrzejb303 Re: Kto do Alby Resort????? 17.01.07, 17:43
                  A ja jadę z córką (12 lat) do Alby Resort od 15.08.2007. Jedziemy z Pyrzowic
                  Jedzie Ktoś w tym terminie?
                  Andrzejb
                  • Gość: przemas Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.02.07, 14:14
                    Witam i pozdrawiam. My również lecimy do Alby 15 sierpnia, tylko że z
                    Bydgoszczy. Dwie rodziny - każda w składzie 2+1 (11-letni synowie).
      • Gość: daro Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.altec.pl 25.01.07, 22:25
        Witam
        Wreszcie ktoś w tym szczęśliwym dniu 13.06.2007.A już myślałem ,że będziemy
        sami.Też lecimy z Katowic.Pozdrowienia.
    • Gość: anemiron Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.cnb.com.pl 27.01.07, 17:00
      My wylatujemy do Alba resort 16 maja:) z Warszawy. Może ktoś jeszcze?
      • Gość: elfik Re: Kto do Alby Resort????? IP: 213.17.183.* 29.01.07, 08:12
        My 23 maja z warszawy na 2 tygodnie może się spotkamy
    • Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 30.01.07, 10:37
      Witam wszystkich. Zastanawiam się,czy ten hotel nie jest przereklamowany,bo coś
      za mało osób się deklaruje na niego.Pozdrawiam,i czekam na więcej gości portalu.
      • kama1978k Re: Kto do Alby Resort????? 30.01.07, 10:48
        A mnie sie własnie wydaje że jest dość sporo osób. Co chwile pojawia sie
        jakiś wątek o Albie. Mnie jednak zastanawia dośc niska cena - mam nadzieję że
        nie będzie to oznaczało niskiej jakości ;) Aha lece 6 czerwca z mężem i
        synkiem . Pozdrawiam
    • Gość: Mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 30.01.07, 12:20
      No to mamy na ten termin już trzy rodziny, jakoś sobie wspolnymi siłama
      poradzimy,jeśli chodzi o nas ,to bardzo słabo radzimy sobie z obcym językiem,
      no ale myslę, że to nie będzie przeszkodą aby sie dobrze bawić.Napisz czy to
      Wasz pierwszy wyjazd do Turcji, czy macie w planach zaliczyć jakieś wycieczki?
      Bo my pomimo,że jedziemy sami to bardziej nastawieni jesteśmy na plażowanie i
      rozrywki,no ale warto tez by bylo coś ciekawego zobaczyć.Pozdrawiam.
      • kama1978k Re: Kto do Alby Resort????? 30.01.07, 12:58
        Tak do Turcji jedziemy pierwszy raz i tez raczej nastawieni jesteśmy na bierny
        wypoczynek - z racji potomka :) Chcemy napewno zwiedzić Side ( to akurat
        najbliżej), poza tym wodospady w Manavgat i delfinarium. Jeśli będzie szansa
        na wypożyczenie samochodu to napewno skorzystamy - nie widzę bowiem mojego
        dziecka w zatłoczonym autobusie podczas wycieczek fakultatywnych. U nas z
        językiem nienajgorzej ale raczej tylko z angielskim - a w Turcji podobno
        lepiej znac niemiecki. Zobaczymy. Pozdrawiam
      • Gość: Kyjo Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:06
        Witaj Mery, wydaje mi się że przynajmniej 4 rodzinki wylatują 6 czerwca. My
        lecimy z 3 letnim synkiem, a co do zainteresowania Albą Resort, to już 4
        stycznia pozostały tylko 2 miejsca na ten termin( wylot z Katowic ). Teraz
        znowu pojawiły się miejsca. Po wypowiedziach na forum wydaje mi się że urlop
        powiniem być bardzo udany. Poza tym strona www hotelu jest bardzo obiecująca.
        Pozdrawiam
        • kama1978k Re: Kto do Alby Resort????? 02.02.07, 22:14
          Hej, czy ktoś z lecacych 6 czerwca ma małe dzieciaczki - zastanawiam sie czy
          moje dziecko będzie miało forumowe towarzystwo.
        • mati7373 Re: Kto do Alby Resort????? 03.03.07, 17:01
          My będziemy w Albie od 30 maja na dwa tygodnie. Dzieciaki 2,5 i 5,5. Miejsce
          sprawdzone w ubiegłym roku. Jak dla nas duży minus w tym roku że nie ma pokoi
          rodzinnych ani możliwości dwóch dostawek ale jakoś sobie poradziliśmy.
          Liczymy na inne rodziny z dziećmi :-)
          Pozdrawiamy
        • Gość: irek1965 Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:33
          Witam, wybieramy się na 2 tygodnie od 20.06 z 5-letnią córką. Wylatujemy z
          Bydgoszczy. Czy wybiera się ktoś jeszcze w tym terminie? Pozdrawiam.
          • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 28.04.07, 18:05
            Cześć irek1965
            Ja z żoną i 6 letnim synkiem lecimy 27.06 na dwa tygodnie, więc tydzień będziemy
            razem. Lecimy z Katowic.
            Pozdrawiam
            • Gość: irek1965 Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:25
              Cześć Alykon

Fajnie, że chociaż przez tydzień nasza mała będzie się miała do kogo odezwać a i
              nam będzie nam miło Was poznać. Do zobaczenia w Albie (mam na myśli hotel). ;)
    • Gość: Mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 02.02.07, 23:05
      Kyjo dzięki za pozdrowienia,ja również po przeczytaniu wszystkiego o tym hotele
      jestem przekonana że będzie super, myśle, że i towarzystwo nam dopisze i razem
      będziemy się dobrze bawić. Przesyłam pozdrowienia dla całej rodzinki.
      • Gość: m Re: Kto do Alby Resort????? IP: 82.160.85.* 09.03.07, 12:29
        ja lece 27 czerwca. ale z berlina ;P
        • Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 09.03.07, 18:29
          Cześć
          Ja też lecę 27 czerwca z Katowic z żoną i 6 letnim synkiem.
          Lecisz z dziećmi ?
          pozdr
          • Gość: z krakowa Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:17
            my też lecimy 27 czerwca, z Krakowa...
            • andrzejb303 Re: Kto do Alby Resort????? 11.03.07, 11:15
              A ja jadę 15 sierpnia. Czy Ktoś wybiera się w tym terminie?
              Andrzej
          • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Kto do Alby Resort????? 29.03.07, 20:43
            Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
            Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
            samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
            godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
            atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
            W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
            dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
    • Gość: Adzik Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:09
      A ja już niedługo, w środę 09 maja lecę do Alby Resort na tydzień z Itaką, kto
      jeszcze leci w środę?
      pozdrawiam
      • bebe6 Re: Kto do Alby Resort????? 06.05.07, 18:48
        My lecimy takżę 09 maja ale na 14 dni z 5 letnią córką, do zobaczenia w Albie.
        • Gość: Dankoo Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:59
          ktoś leci 6 czerwca ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka