Gość: Mery IP: *.orange.pl 10.01.07, 10:45 Hallo.Witam wszystkich.Czy ktoś wybiera się 6 czerwca br.do Alby Resort? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elfik Re: Kto do Alby Resort????? IP: 213.17.183.* 10.01.07, 12:25 Ja lecę do Alby ale 23.05. a wracam własnie 6 czerwca. My lecimy z Itaką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 10.01.07, 17:08 Szkoda, a juz myślałam że lecimy razem,bo my tez z Itaką.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyjo Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:16 Lecimy 6 czerwca z Katowic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: 217.116.110.* 12.01.07, 15:27 Witam Cię Kyjo.Ja z mężem też lęce z Katowic.Myślę,że będzie nas wiecej.Pozdrowienia dla całej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Kto do Alby Resort????? 27.01.07, 19:04 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 10.01.07, 20:42 Cześć Ja z rodziną wybieram sie 27 czerwca. Na razie mało osób na forum deklaruje pobyt w tym hotelu. pozdr alykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danko Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:34 Witam Was :-) My lecimy do Alby 6 czerwca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: 217.116.110.* 12.01.07, 16:27 Witam.Jest już nas coraz więcej.Z jakiego miasta wylatujecie? Przesyłam gorące pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:08 Wybieram się do tego hotelu 1 sierpnia. Lecę z Wa-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danko Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.petrus.com.pl 12.01.07, 20:59 My wylatujemy z Warszawy . Jesteśmy z Torunia i będziemy z 1.5 rocznym synkiem. Wybraliśmy ten hotel po długich namysłach. Zastanawia nas ta niska cena.... Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annara34@wp.pl Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 18:12 też jesteśmy z torunia i bylismy w tym hotelu w lipcu/sierpniu 2006r. hotel godny polecenia, duzo Niemców, jedzenie urozmaicone i smaczne, czysto, tylko potwornie gorąco i bardzo duza wilgotność powietrza cały czas okropnie pociliśmy się, właściwie niema się ochoty na żadne wycieczki fakultatywne. mieliśmy pokój rodzinny (byliśmy z dwójką dzieci)minibar bezpłatny w pokoju uzupełniany codziennie a za drobnym napiwkiem dodatkowe napoje. w razie pytań słuzymy pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 14.03.07, 22:55 Witam Mam pytanie w którym budynku polecalibyście wziąć pokój ? Czy daleko jest do Side z tego Hotelu ? Czym dojeżdzaliści do Side ? Czytałem że można wypożyczyć tam rowery, czy korzystaliście z tej możliwości i ile to kosztowało. Co możecie powiedzieć o animacjach dla dzieci. Czy dużo było naszych rodaków w hotelu. Czy plaża rzeczywiście jest piaszczysta ? Czy korzystaliście z jakiś sportów na plaży? Z góry dziękuję za odpowiedź. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mati7373 Re: Kto do Alby Resort????? 15.03.07, 22:31 Na bazie doświadczeń z ubiegłego roku (majówka): - nie było możliwości wyboru pokoju (były z góry przydzielone), mieszkaliśmy w budynku koło mniejszego basenu i takie rozwiązanie bardzo nam pasowało, - do Side dojeżdżaliśmy taxówkami stojącymi pod hotelem (mini busy mieściliśmy się w 6 osób dorosłych i 4 dzieci) - podczas tygodniowego pobytu nie odkryłam możliwości wypożyczenia tam roweru (nie spotkałam się również z informacją na ten temat, może to tegoroczna nowość?) - animacje bardzo prężnie prowadzone głównie w języku niemieckim i angielskim, dużą atrakcją były np. zajęcia prowadzone nad morzem i możliwość pływania na "bananie", oczywiście codzienne dyskoteki dla dzieci, - plaża rzeczywiście piaszczysta i szeroka - na majówkę było nas całe 8 sztuk + 4 dzieci :-))) - na temat sportów wodnych nie mogę zbyt wiele powiedzieć ponieważ nie korzystałam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka1118 Re: Kto do Alby Resort????? 16.03.07, 12:00 Cze! czy możesz mi coś bliżej powiedzieć o animatorach, są jakieś przystojniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 14.01.07, 22:38 Czy nikt nie leci do Alby Resort 27 czerwca ??? alykon Odpowiedz Link Zgłoś
aiszak2 Re: Kto do Alby Resort????? 14.01.07, 22:57 Witam! My z 2-latka wylatujemy z Katowic 13.06. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 14.01.07, 23:00 Cześć Szkoda że się miniemy. Jak narazie ja i moja rodzinka jesteśmy jedyni na tym forum którzy jadą 27 czerwca. pozdr alykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krakowa Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:41 ja jadę, a właściwie lecę 27.VI. do Alby Resort, i póki co to świadomość tego faktu trzyma mnie przy życiu... chyba nie wyjdę z ciepłego morza w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 15.01.07, 20:43 cześć Cieszę się ze nie tylko ja lecę w tym terminie. Z jakiego miasta lecisz ? Czy może z dziećmi ? My mamy 6 letniego synka. Fajnie by było gdyby miał się z kim pobawić, a my trochę odpoczynku :-) pozdr alykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 15.01.07, 20:47 Miasto to pewnie Kraków :-)? pozdr alykon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krakowa Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:35 Miasto moje ukochane to Kraków a lotnisko mieści się w Balicach, mam nadzieję że nie zamienią nam miejsca odlotu na Pyrzowice. A z synkiem Waszym sama się chetnie pobawię na brzegu w robienie babek z piasku... Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb303 Re: Kto do Alby Resort????? 17.01.07, 17:43 A ja jadę z córką (12 lat) do Alby Resort od 15.08.2007. Jedziemy z Pyrzowic Jedzie Ktoś w tym terminie? Andrzejb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemas Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.02.07, 14:14 Witam i pozdrawiam. My również lecimy do Alby 15 sierpnia, tylko że z Bydgoszczy. Dwie rodziny - każda w składzie 2+1 (11-letni synowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.altec.pl 25.01.07, 22:25 Witam Wreszcie ktoś w tym szczęśliwym dniu 13.06.2007.A już myślałem ,że będziemy sami.Też lecimy z Katowic.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anemiron Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.cnb.com.pl 27.01.07, 17:00 My wylatujemy do Alba resort 16 maja:) z Warszawy. Może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Kto do Alby Resort????? IP: 213.17.183.* 29.01.07, 08:12 My 23 maja z warszawy na 2 tygodnie może się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 30.01.07, 10:37 Witam wszystkich. Zastanawiam się,czy ten hotel nie jest przereklamowany,bo coś za mało osób się deklaruje na niego.Pozdrawiam,i czekam na więcej gości portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: Kto do Alby Resort????? 30.01.07, 10:48 A mnie sie własnie wydaje że jest dość sporo osób. Co chwile pojawia sie jakiś wątek o Albie. Mnie jednak zastanawia dośc niska cena - mam nadzieję że nie będzie to oznaczało niskiej jakości ;) Aha lece 6 czerwca z mężem i synkiem . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 30.01.07, 12:20 No to mamy na ten termin już trzy rodziny, jakoś sobie wspolnymi siłama poradzimy,jeśli chodzi o nas ,to bardzo słabo radzimy sobie z obcym językiem, no ale myslę, że to nie będzie przeszkodą aby sie dobrze bawić.Napisz czy to Wasz pierwszy wyjazd do Turcji, czy macie w planach zaliczyć jakieś wycieczki? Bo my pomimo,że jedziemy sami to bardziej nastawieni jesteśmy na plażowanie i rozrywki,no ale warto tez by bylo coś ciekawego zobaczyć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: Kto do Alby Resort????? 30.01.07, 12:58 Tak do Turcji jedziemy pierwszy raz i tez raczej nastawieni jesteśmy na bierny wypoczynek - z racji potomka :) Chcemy napewno zwiedzić Side ( to akurat najbliżej), poza tym wodospady w Manavgat i delfinarium. Jeśli będzie szansa na wypożyczenie samochodu to napewno skorzystamy - nie widzę bowiem mojego dziecka w zatłoczonym autobusie podczas wycieczek fakultatywnych. U nas z językiem nienajgorzej ale raczej tylko z angielskim - a w Turcji podobno lepiej znac niemiecki. Zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyjo Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:06 Witaj Mery, wydaje mi się że przynajmniej 4 rodzinki wylatują 6 czerwca. My lecimy z 3 letnim synkiem, a co do zainteresowania Albą Resort, to już 4 stycznia pozostały tylko 2 miejsca na ten termin( wylot z Katowic ). Teraz znowu pojawiły się miejsca. Po wypowiedziach na forum wydaje mi się że urlop powiniem być bardzo udany. Poza tym strona www hotelu jest bardzo obiecująca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: Kto do Alby Resort????? 02.02.07, 22:14 Hej, czy ktoś z lecacych 6 czerwca ma małe dzieciaczki - zastanawiam sie czy moje dziecko będzie miało forumowe towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mati7373 Re: Kto do Alby Resort????? 03.03.07, 17:01 My będziemy w Albie od 30 maja na dwa tygodnie. Dzieciaki 2,5 i 5,5. Miejsce sprawdzone w ubiegłym roku. Jak dla nas duży minus w tym roku że nie ma pokoi rodzinnych ani możliwości dwóch dostawek ale jakoś sobie poradziliśmy. Liczymy na inne rodziny z dziećmi :-) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek1965 Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:33 Witam, wybieramy się na 2 tygodnie od 20.06 z 5-letnią córką. Wylatujemy z Bydgoszczy. Czy wybiera się ktoś jeszcze w tym terminie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 28.04.07, 18:05 Cześć irek1965 Ja z żoną i 6 letnim synkiem lecimy 27.06 na dwa tygodnie, więc tydzień będziemy razem. Lecimy z Katowic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek1965 Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:25 Cześć Alykon Fajnie, że chociaż przez tydzień nasza mała będzie się miała do kogo odezwać a i nam będzie nam miło Was poznać. Do zobaczenia w Albie (mam na myśli hotel). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mery Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.orange.pl 02.02.07, 23:05 Kyjo dzięki za pozdrowienia,ja również po przeczytaniu wszystkiego o tym hotele jestem przekonana że będzie super, myśle, że i towarzystwo nam dopisze i razem będziemy się dobrze bawić. Przesyłam pozdrowienia dla całej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kto do Alby Resort????? IP: 82.160.85.* 09.03.07, 12:29 ja lece 27 czerwca. ale z berlina ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alykon Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.realestate.net.pl 09.03.07, 18:29 Cześć Ja też lecę 27 czerwca z Katowic z żoną i 6 letnim synkiem. Lecisz z dziećmi ? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z krakowa Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 14:17 my też lecimy 27 czerwca, z Krakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb303 Re: Kto do Alby Resort????? 11.03.07, 11:15 A ja jadę 15 sierpnia. Czy Ktoś wybiera się w tym terminie? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Kto do Alby Resort????? 29.03.07, 20:43 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzik Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:09 A ja już niedługo, w środę 09 maja lecę do Alby Resort na tydzień z Itaką, kto jeszcze leci w środę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebe6 Re: Kto do Alby Resort????? 06.05.07, 18:48 My lecimy takżę 09 maja ale na 14 dni z 5 letnią córką, do zobaczenia w Albie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dankoo Re: Kto do Alby Resort????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:59 ktoś leci 6 czerwca ? Odpowiedz Link Zgłoś