Gość: Marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:12 Kto w tym terminie sie wybiera również do tego hotelu. Moze ktos juz był i coś nam doradzi. Jedziemy tam z nszą 5 letnią córką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alinka Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.funduszmikro.pl 18.01.07, 13:47 Jedziemy z naszą córcią Weroniką (8 lat) z Wa-wy ze Scanem. Śledzę wpisy na forum - opinie albo dobre albo bardzo dobre, dlatego jestem dobrej myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 18.01.07, 14:22 kochani !! to bardzo dobry wybór , hotel dla rodzin z dzieciakami idealny. byliśmy tam w ubiegłym roku w czerwcu .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:24 i jeszce jedno - polecam obuwie do kompieli , w morzu są skałki , o które mozna sie pokaleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.localnetwork.pl 18.01.07, 16:52 My też się wybieramy 13.06 z córeczką 2,5 letnią Julią, i ze znajomi również z córcią Julcią 3,5lat, długo się zastanawialiśmy którą ofertę wybrać przeglądaliśmy oferty ze Scana i z Triady po przeczytaniu forum doszliśmy do wniosku że wszyscy polecają Incekum i też go wybraliśmy, bardzo się cieszymy że tak szybko podjeliśbmy decyzję bo juz nie ma miejsc w Incekum zresztą we wszystkich dobrych hotelach już bardzo krucho z miejscami! POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.kalisz.mm.pl 18.01.07, 19:27 kochani ! zabierzcie dla dzieciaków coś przeciwko komarom bo są tam ich miliony, nie dają spokojnie posiedzieć wieczorem przy barze albo na wystepach animacyjnych, które polecam . My z rodzinką tak mile wspominamy ten pobyt , że do dzisiaj słuchamy Tarkana.pozdrawiamy- jesli macie jakieś pytania to służę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:03 Chcemy z dziećmi (3 i 6)wybrać się do tego hotelu na początku lipca 2007. Czy wtedy jest już bardzo gorąco? Jak jest z wejściem do morza? Czy plaża jest kamienista, żwirowa czy piaszczysta i jak wygląda dno przy brzegu? A jak wygląda jedzenie dla 3 latka? K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lensa Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:32 witam, tu mąż marzeny ;), jak coś piszccie do mnie lensa@itcom.pl można się poznać przed wylotem, my z Kraka lecimy ze znajomymi dziewczynki będą miały 5 i 6 lat pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.localnetwork.pl 18.01.07, 19:14 my lecimy z Warszawy, ciekawe o której będzie samolot 13.06? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "" Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:23 o 9, powrotny o 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 19:25 Mam pytanko czy ktoś wykupił albo ma zamiar wykupic dodatkowe ubezpieczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.kalisz.mm.pl 18.01.07, 19:31 myślę, że to strata pieniędzy , umowy z biurami są tak sformułowane , że i tak z nimi nie wygrasz , każda rezygnacja musi być udokumentowana a od strony zdrowotnej w tym hotelu chyba ci nic nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.07, 21:20 Od rezygnacji kupłam - diabeł nie śpi ale powiekszonego nw nie - byliśmy dwa razy w Egipcie (gdzie ponoć gorzej karmią i rzadziej sprzątają) i nic nam się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:35 Też zastanawiam sie nad wykupieniem tego ubezpieczenia od rezygnacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 08:37 Czy ktoś nie wiem jak tam z ręcznikami plażowymi bo w biurze powiedzieli ze nie ma tylko w pokojach są czy mozna te z pokoji w takim razie brac na basen czy trzeba wziąść swój recznik z domu bo przeciez jest limit wagowy a reczniki sobie ważą więc jesli by tam były to na miejsce reczników mozna wziść inne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 19.01.07, 09:07 nie zabirajcie żadnych ręczników szkoda miejsca w walizie, ręczniki hotelowe są na prawdę ok., a plażowe można za kaucją dostać przy basenie /dostajecie kartę ,której radzę nie zgubić bo wtedy ręcznik okaże się najdroższym jakim w życiu kupiliście/ .Wymieniać na czyste można codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:14 dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 09:15 a nie pamietasz jak duza była ta kaucja i oczywiscie ja zwracaja potem tak? Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Incekeum Beach- reczniki 19.01.07, 09:54 Witam. Wyglada to troszke inaczej. Po przyjezdzie do hotelu, w czasie check in-u otrzymujecie klucze do pokoju i tzw. towel cards( po 1 szt na osobe). I to wlasnie te towel cards wymienia sie przy basenie na specjalne reczniki uzywane na basenie i na plazy. Wymiana odbywa sie w budce przy zjezdzalniach dwa razy dziennie po 2 godziny. Mozna te reczniki codziennie wymieniac na czyste, jesli jest taka potrzeba. Dlatego wlasnie nie ma potrzeby wynoszenia recznikow z lazienki hotelowej na basen. A kaucja.... coz nie ma zadnej kaucji. Jedynie zagubienie karty (czy tez recznika, bo to przeciez na jedno wychodzi) kosztuje przy wyjezdzie chyba 25 euro. Mozna to wiec nazwac kaucja. A recznikow z domu nie ma sensu zabierac, bo przy pierwszej wizycie w Incekum Shopping Center kupicie sobie oryginalne duze plazowe reczniki Armaniego, Hugo Bossa itp. Sa do tego stopnia oryginalne, ze nawet Armani i Boss nie wiedza, ze mozna je w Turcji kupic (tak tanio). Ale jakosciowo - przyzwoite. Przyjemnosci i pozdrowienia. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Incekeum Beach- reczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:30 dziekuje ślicznie za wyczerpującą odpowiedź a nie wiesz przypadkiem co lepiej miec EUR czy USD i czy mozna np z obiadu wziasc sobie jakis owoc czy butelke wody zeby miec w pokoju bo jak sie jedzie z dzieckiem to w kazdej chwili chce mu sie jesc czy pic no zeby nie kupywac dodatkowo Odpowiedz Link Zgłoś
seatac Incekeum Beach- owoce itp 19.01.07, 12:11 Co lepiej miec...? Nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie, bo zawsze znajda sie tacy, ktorzy wiedza lepiej (patrz wyszukiwarka),a w centrum handlowym mozesz placic czym chcesz,a reszte wydadza Ci, tym co beda mieli. A jesli nie beda mieli oczekiwanej przez Ciebie waluty drobnymi, to wcisna Ci gumy, cukierki i tym podobne pierdolki.Poza tym w centrum handlowym sa kantory, w ktorych mozesz wymienic posiadana przez siebie walute, jesli tylko chcesz, przyjmowali nawet ruble i PLN. Tak wiec: najlepiej miec duzo pieniedzy... A co do owocow i wody - w osrodku jest 700 osob wiec nic co ludzkie nie jest personelowi obce, choc prosza zeby nie wynosic jedzenia poza restauracje. generalnie nie ma z tym problemu, tym bardziej ze w ciagu dnia w beach-barach przez caly czas dostepne jest jedzenie, picie, owoce, slodycze, bez ograniczen. Jesli zamowisz w restauracji wode do picia do kolacji, to otrzymasz ja w butelce i reszte mozesz zostawic, albo zabrac ze soba. Twoj wybor. Poza tym, sprzataczka codziennie wstawi wam do lodowki duza butelke niegazowanej- gratis. Masz wiecej pytan - pisz na gazetowy adres. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika111115 Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:52 nie pamietam ale wydaje mi się że 5 euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:22 ok dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.07, 16:56 Dzisiaj dostałam rozdwojenia jaźni. jedna pani w biurze Scana powiedziała że kluby dla dzieci są od końca czerwca a druga, że oczywiście od początku. W katalogi lakoniczne info: od czerwa do września. Jak myślicie czy można lecąc 13.06. liczyć na polskich animatorów. Iwonko, może Ty pomożesz - jak było w zeszłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:57 Alinka, mi pani w Scanie powiedziała, ze w Incekum sa od 1 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.localnetwork.pl 21.01.07, 19:31 Mam nadzieje że od początku czerwca!!! My też lecimy w tym terminie z dziećmi, trzeba jeszcze dokładnie się zapytać w biurze podróży jak to jest z tymi animatorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Incekeum Beach- 13.06.2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:58 Nawet jeśli nie będzie animacji po polsku to wasze dzieci i tak będą zachwycone.Animatorzy tureccy zabawiają wszystkie dzieci i szybko uczą się ich iimion,choć nie wiem jak to robią bo jest pełno dzieciakow.Moje pociechy coć nie rozumiały zbytnio po ang. świetnie się bawiły.Dodam że mogly chodzić też na animacje polski.Bądźcie spokojni,będzie ok.Poza tym BASEN,BASEN i zjeżdżalnie to jest przede wszystkim atrakcja jak dla dzieci i dorosłych.Czasami dorośli tak przyblokowali ,zwłaszcza pomarań. zjeżdż. że dzieciaki staly w ogonku.A dorośli faceci cieszyli się jak 3 latki i po zjechaniu biegli w kolejkę,Ostrożnie z kolorową.Osobiście zjechałam tylko raz i wylądowałam bez stanika{był na brzuch}a z majtek od stroju zrobily mi się strigi.Dodam że pózniej już tylko mialam ubaw z nowych co testowali tą zjeżdżalnie.Ale trzeba się bawić ,potem jest co wspominać!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś