Dodaj do ulubionych

SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:48
Wykupiłam wakacje w Turcji z biurem Sky Club (wpłaciłam zaliczkę) i teraz
dotarły do mnie jakieś wiadomości że może być coś nie tak. Powiedziano mi że
właścicielem Sky Club jest Triada - a teraz ktoś twierdzi że to nie "ta"
Triada i to tylko podobna nazwa - może ktoś coś wie na ten temat- pieniędzy
raczej nie wycifam , ale wpłaciłam 30% to może nie wpłacę reszty.
Obserwuj wątek
    • Gość: PL Re: SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro? IP: *.imz.pl 05.02.07, 11:51
      Wycofaj się z tego.
      • Gość: tt Re: SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 11:57
        Porównaj nazwisko prezesa śp Open i Sky. Decyzja należy do Ciebie, a jeśli nie
        wykupiłeś ubezpieczenia od rezygnacji to nie wybieraj kasy
    • Gość: mm1 Re: SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:57
      Wydaje mi się, że nie ma powodu do paniki. Oferty są bardzo atrakcyjne i wydaje
      mi się, że prawdopodobieństwo bankructwa jest znikome, a chcąc zaistnieć biuro
      będzie się starało. Też dostałam katalog i oglądałam ich na internecie, ale
      zdążyłam zarezerwować Itakę, też Turcję, ale za rok? może byc Sky club. Będzie
      dobrze!
      • Gość: web do mm1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:18
        widze tu wróżbiarza. Ile bierzesz za sesję?
        Na jakiej podstawie przewidujesz, że sie nie zmyją z kasą klientów - tak jak to
        zrobiło open travel i tv podróże?
    • Gość: Beata Re: SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:50
      nie ma powodu do obaw,pracuje w Triadzie i Sky Club to nasz nowy produkt, tak
      ze spokojnie:)
    • Gość: mela Re: SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:15
      Kiedy jedziesz? i gdzie? bo ja wybieram się do Turcji do Aydin Bey Gold Dreams
      ze Sky Clubem 13.06. - wszystko będzie napewno dobrze i będzie suuuuuuper
    • hudymark Re: SKY CLUB -czy ktoś zna to biuro? 27.04.07, 16:18
      ja wybieram sie 20.06 7 dni do aydinbey 2+2 mysle ze bedzie super a co do
      sky-clubu to jestem spokojny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka