Dodaj do ulubionych

club side i itaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:49
słucajcie mam dość a jeszce nie wyleciałam!!!!!!!
z 14 dni będe 13
wiem tak bywa ale dalczego w dniu ostatnim nie przysługują mi swiadczenia
typu jedzenie???
oszustwo
i gdzie w tej turcji mam sie żywić??
..............
www.skryptyszkoleniowe.pl
Obserwuj wątek
    • r_hojdus Re: club side i itaka 07.02.07, 12:59
      Jak to nie ma jedzenia w ostatnim dniu? A co to ma za znaczenie czy to ostatni
      dzień czy jakiś inny? Zwariowali czy co?
      • Gość: edit42 Re: club side i itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:01
        a skąd wogóle masz takie informacje o tym jedzeniu my lecimy z dziećmi więc już
        się martwię
        • Gość: ania w. Re: club side i itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:11
          Edyta chyba robi zamęt (co prawda nie byłam z itaką)ale ten 1 dzień krócej ma
          związek prawdopodobnie ze zmianą godzin lotu i to jest raczej jasne,że po
          opuszczeniu hotelu jedzenie już nie przysługuje
          • Gość: ania w. Re: club side i itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 10:13
            bardziej boli jak z 7 dni robi się 6 ,ale takie jest życie i niestety taka
            umowa,więc lepiej być wcześniej na to przygotowanym - mniejsze rozczarowanie
            • Gość: edyta Re: club side i itaka IP: 217.116.110.* 08.02.07, 22:28
              spokojnie zamety to nie moja specjalnosc Poinformowala mnie pani z wakacje.pl.
              Jeden dzien krcej to norma i to przykry standard ale mimo 13 dni nie ma
              jedzonka w ostatnim dniu bo wychodze z pokoju o 12 i mimo ze lece o 20,30 i
              termin jest do danego dnia to jedzonka niet a ja tez mam 2 dzieci.
              no dobra nie chcac siac zamentu poogladajcie godzinz wzlotow bo moze was to nie
              dotyczy
              • Gość: ew@ Re: club side i itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:25
                Byłam w zeszłym roku w hotelu,gdzie podobny był problem.Poprosiliśmy rezydentkę
                aby porozmawiała z kierownikiem hotelu,żebyśmy mogli ostatniego dnia zjeść
                obiad-rozmowa poskutkowała,nie było problemu.
                • beag1 Re: club side i itaka 12.02.07, 17:16
                  Ja w zeszłych latach miałam taką sytuację:
                  1. wylot o 20.00. Pokój opusciliśmy o 12.00 ale mieliśmy taki dodoatkowy jeden
                  na grupę gdzie mogliśmy przebrać dziecko czy nawet się wykapać. Posiłki były do
                  samego końca czyli do samego wylotu.
                  2. za kolejnym razem wylot był o 12 w nocy. Równiez mielismy posiłki do samego
                  końca.

Niepotrzebnie siejecie zamęt, bo nawet jak w planie nie będzie kolacji to
                  wystrczy porozmwiac z meneżerem i nie bedzie żadnego problemu.

A co do liczby dni to niestety ZAWSZE trzeba się z tym liczyć, że przeciez
                  trzeba wyleciec i przyleciec a wtedy traci sie na tym. Tego już nie zmienicie i
                  dziwię się że ktos się czepia że zapłacił za 14 a fizycznie bedzie 13 dni.
                  Przeciez technicznie nawet inaczej nie dałoby się tego zrobić!
                  • colin1974 Re: club side i itaka 12.02.07, 17:50
                    Beag ma racje doba zawsze kończy się o 12 ale zawsze można coś dopłacić i
                    zostać w pokoju do wylotu (ja tak robie )a jeśli chodzi o świadczenia to się
                    nie spotkałem żeby nie było a tym bardziej w opcji all nie oddajesz opaski
                    razem z kluczem z pokoju więc kożystasz do ostatniej chwili z all-pozdrawiam
                    • beag1 Re: club side i itaka 13.02.07, 23:49
                      aaa i dodam jeszcze że tym drugim razem to o 12 w nocy mielismy transfer i nikt
                      nas z pokoju nie wyrzucał i bylismy tam do samego końca. Nigdy tez nie
                      dopłacałm do pokoju w ostatnią noc ani do posiłków.
    • kolberger Re: club side i itaka 09.02.07, 00:58
      ja nie wiem dlaczego wczasy z Itaka sa oferowane i jest napisane 15 dni a oni
      urywaja jeden albo co lepsze nawet 2 dni? W koncu placimy jak jest podane
      rowniez na stronie za 15 dni !!!!
    • Gość: r_hojdus Re: club side i itaka IP: *.i24h.pl 09.02.07, 08:50
      Zgadzam się z "kolbergerem". Ja też mam napisane 15 dni zatem płacę za 15 dni.
    • colin1974 Re: club side i itaka 09.02.07, 09:17
      My też lecimy z małym dzieckiem więc troche mnie to martwi pojade do biura się
      upewnić czy to prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka