basia_bydgoszcz 25.03.07, 23:21 Coś nie tak z tą rezydentką? Czy tylko w sprawach medycznych się nie spisała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 08:41 Wszyscy byli na nią wściekli bo była nierzetelna i nielojalna wobec turystów .Wyobraź sobie że moja córka przytulila się 1 dnia do palmy<chciała ją ukochać>i wlazła jej jakaś drzazga,której bez igly nie mogliśmy wyjąć a ta baba kazala mi wzywać lekarza.Tego samego dnia znaleźliśmy igłę i nić w szufladzie w pokoju ,taki hotelowy gadzet z logo hotelu i było po sprawiwe.Gdy ktoś mial kłopoty zdrowotne to olewała ludzi i odsyłała do animatorow.Wszyscy mieli wrażenie że ona jest na zleceniu Turkow a nie dla Polakow.Wciskała ludziom że lokalne biura podrózy to ryzyko na pograniczy życia,że oni nie dają ubezpieczeń itd.Ona ma prowizję od sprzedanych wyciecze i wręcz po chamsku je wciskala.Bardzo niesympatyczna kobieta.Acha i dodała żeby z pie..mi do niej nie dzwonić bo ona ma kilka hoteli i nie będzie niańczyć turystow.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:52 Miejmy nadzieję, ze w tym roku będzie inna rezydentka. Inaczej mnie 'zapamięta' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:41 My wiedzieliśmy że wycieczki wykupimy w lokalnym bp , więc też ją olaliśmy ale faktem jest ze niesmak pozostaje.Mialo się wrazenie że ona jest tam za kare na zesłaniu.A!!!!na lotnisko też nikt po nas nie wyszedł szukaliśmy rezydenta jak łosie.Dopiero na placu kawałek drogi od wyjścia był punky tui i tam nas skierowano do autokaru i tam pojawiła się inna rezydentka.Pozdrawiam P.S jak macie jeszcze jakieś pytania to odp.A jak mi się jeszcze coś przypomni to też napiszę .Wakacje coraz bliżej ja już czuję cieplo a wy??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 11:56 Oj, musiałoby to na mnie trafić;-) A ciepło czuję i owszem:-) Czas wziąć się za dietę i jazdę na rowerze, bo w bikini wstyd będzie się ubrać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:07 oj,masz rację.Niestety wcieranie w siebie róznych mazi przez cała zimę nic nie dalo.Gdyby jeszcze chęci mogłyby się przełozyć na czyny to byłoby super.A tak codziennie powtarzam sobie"ooood jutra"Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:19 No ja już zaczęłam. Na rowerze mam na razie wykręcone 80 km i dieta od dziś włączona też:-) Właśnie za chwilke idę na kolejną przejażdżkę. Mam nadzieję,że nie zemdleję;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:27 Gratuluję!!!!! Ja niestety nie mam samodyscypliny,może trochę póżniej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: map Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.icpnet.pl 26.03.07, 18:47 Witam Potwierdzam że rezydentka jest bardzo kiepska a jej wiedza o regionie i jego atrakcjach jest żadna. Byłem w Turcji trzeci raz i wiedziałem więcej niż ona. Na spotkaniu informacyjnym nie miała praktycznie nic do powiedzenia, a o kursowaniu dolomuszy i cenach za przejazdy podawała błędne informacje. Oczywiście obnosiła się z plakietką TUI. Osobiście uważam że jak kiedyś ScanHoliday był niezależnym biurem obsługa rezydentów była dużo lepsza a w Egipcie była rewelacyjna (rok 1999). Lece w tym roku drugi raz do Incekum Beach i też mam nadzieję że rezydentka będzie inna. W biurze na moje uwagi opowiedzieli że niestety wszystko zależy od człowieka. Zyczę udanych wakacji. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: Do Iwonki z Incekum 26.03.07, 19:25 Szkoda, że w takim fajnym hotelu (podobno) jest taka niefajna rezydentka. Ale rezydenci czasami się zmieniają, więc może.....Z twoich opisów Iwonko, wynika że nie zdołała Cię ona zniechęcić do Incekum, więc chyba bedzie dobrze. I Obaś taka bojowa.... Ta pani rezydentka ma czego się obawiać. Kiedy lecisz Obaś, bo my 30.05. Może powalczymy razem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:00 Basiu, niestety będziesz mi przecierać szlaki;-) Ja lecę dopiero 04.07. Fakt, jestem bojowa, jeśli trzeba. Uważam, ze to jej obowiązek dbać o klienta. To nie my jesteśmy dla niej, tylko ona dla nas, prawda? Udanych wakacji życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: Do Iwonki z Incekum 26.03.07, 21:07 Przetrę szlaki wybadam co i jak i chętnie podzielę się wrażeniami po przylocie. Równiez udanych wakacji życzę. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.localnetwork.pl 26.03.07, 19:22 My też lecimy do Incekum termin 13.06.-27.06 mam nadzieje że rezydentka będzie inna, bo inaczej to my już sobie damy z nią rade! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:53 REZYDENTKA Sprawiała wrażenie bardzo bezczelnej kobiety.Za to animatorzy byli wspaniali.Gorące pozrowienia dla p.Ani i p.Leszka-cudowni ludzie.Bardzo pomocni, z duża wiedzą i chętni do udzielania rad.Wszyscy bardzo ich lubili a dzieciaki uwielbiały,Wszystkie duże i male.Sam hotel jest tak super że rezydentką nie należy się przejmować.Gorzej jeśli ktoś jedzie z nastawieniem że rezydeny jest mu przyjacielem itd,to się zdziwi i zawiedzie.Jeśli będzie ta sama baba to najlepiej ją traktować jakby nie było i radzić sobie samemu,to zaoszczedzi nerwow.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: Do Iwonki z Incekum 26.03.07, 21:09 Czy pamiętasz jak nazywała się ta pani. Trzeba poznać nieprzyjaciela;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:39 Niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonabw Re: Do Iwonki z Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:38 Tylko, że to ona jest tam w pracy, a my na wakacjach, więc oczywiscie rezydent z reguły nie jest mi potrzebny, ale są niespodziewane zdarzenia, kiedy ma obowiązek pomóc. I niech tylko spróbuje mnie zbyć :) Odpowiedz Link Zgłoś