szems 10.04.07, 13:10 Merhaba Lekcje tureckiego, tłumaczenia z tureckiego na angielski lub polski i na odwrót. Zapraszam i pozdrawiam - Turek mieszkajacy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senicokseviyorum Re: JĘZYK TURECKI:) 11.06.07, 18:01 bardzo mi zalezy na nauce jezyka tureckiego jak to jest mozliwe?? Skad jestes?? Ja przez rok bede w Lodzi a pozniej na stałe Istanbul. Odpowiedz Link Zgłoś
kas_i_a Re: JĘZYK TURECKI:) 03.12.07, 01:52 Merhaba:) miło mi jest Cię poznać.Bardzo proszę o kontakt pod ten adres e-mail. Bardzo bym chciała sie nauczyć tego własnie jezyka.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurbili Re: JĘZYK TURECKI:) 26.06.08, 08:18 szems napisał: > Merhaba > Lekcje tureckiego, tłumaczenia z tureckiego na angielski lub polski i na > odwrót. Zapraszam i pozdrawiam - Turek mieszkajacy w Polsce. merhaba Odpowiedz Link Zgłoś
kochanije Re: JĘZYK TURECKI:) 26.06.08, 17:22 ja potrzebuję lekcji tureckiego. Skąd jesteś? Ja mieszkam w Warszawie. Proszę o kontakt pod adres: kochanije@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś