Dodaj do ulubionych

Coś więcej o Side

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 16:49
Proszę napiszcie coś więcej o Side.Wiem ,że jest to spokojna miescowość,czy
jest jakaś promenada,targ,co zwiedzić ?Czy z Colakli jest daleko do Side,czy
często jeżdżą dolmusze z Colakli do Side.Jakie biuro podróży polecacie właśnie
w Side?
Obserwuj wątek
    • Gość: colin Re: Coś więcej o Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:21
      Masz kompa wpisz w google Side i po wszystkim
      • Gość: oana1 Re: Coś więcej o Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:49
        No nie całkiem,bo akurat nie ma zbyt wiele informacji.Może napisze ktoś ,kto był
        w tych okolicach?
        • Gość: lidka Re: Coś więcej o Side IP: *.mikemi.net 17.04.07, 20:19
          Side jest urocze. Jest dużo sklepów, dyskoteka, lokale z muzyką, w których
          można miło spędzic czas z pięknymi widokami na morze i zabytki, amfiteatr, dużo
          antycznych ruin, mały port.Można pojechac dolmuszem do Manavgatu, na targ lub
          by zobaczyc wodospady. Ja byłam tam już dwa razy i zakochałam się w tym miejscu.
          • Gość: oana1 Re: Coś więcej o Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:26
            To mnie pocieszyłaś,bo chciałabym coś zobaczyć ,ale na spokojnie,ktoś napisał,że
            Side można zwiedzić w pół godziny
            • Gość: lidka Re: Coś więcej o Side IP: *.mikemi.net 17.04.07, 20:44
              pewnie można ale co to za zwiedzanie. Dolmuszem możesz się wybrac także do
              Alanii, tam też jest pare miejsc do zwiedzania.
              • magdaod Re: Coś więcej o Side 17.04.07, 23:19
                Ja polecam w Side ruiny starego miasta z wewnetrznym rynkiem, uliczka z
                kolumnami, amfiteatrem. W poblizu jest tez muzeum archeologiczne.
                Na brak restauracji, kafejek, sklepikow nie mozna narzekac ;)

Pozdrawiam
                Magda
    • Gość: kr Re: Coś więcej o Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 13:01
      Zobacz zdjęcia www.foto.busterpro.com/galeria.php?kategoria=3&start=0
      • Gość: oana1 Re: Coś więcej o Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:53
        Dzięki za fotki,pierwsze zdjęcia,które pokazują prawdziwe miasteczko,i jeszcze z
        cenami,czyli nie ma potrzeby wymieniać euro na ich pieniądze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka