Gość: Ewka IP: 156.17.201.* 25.04.07, 15:50 Czy w Turcji pojawiają sie mocne problemy żołądkowe tak jak np. w Egipcie? Jeśli tak to co ewentualnie pomaga i co należy wziąć ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcena Re: problemy żołądkowe IP: *.piaseczno.robbo.pl 25.04.07, 21:04 Poszukaj dokladnie na forum bo na bank byl ten temat pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oana1 Re: problemy żołądkowe 25.04.07, 21:24 polecam na wszystkie problemy żołądkowe Loperamid-sprawdza się bardziej niż inne leki tutaj polecane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannapila Re: problemy żołądkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:36 Polecam STOPERAN - doskonale się sprawdził w czasie pobytu na Djerbie. Pomógł także dzieciom :) Odpowiedz Link Zgłoś
katka1903 Re: problemy żołądkowe 30.04.07, 23:22 Ewka, w zeszłym roku byliśmy cała rodziną 2 osoby dorosłe + dzieci 2 lata i 6 lat. 6-letnia córka zjadła lody w drodze z lotniska. podano nam również napoje z lodem na powitanie. Starsze dziecko chorowało 2 dni - podałam jej homeopatyczne czopki p/wymioton + dieta i pomogło. Radzę : nie pić napoi z lodem, nie jeść surowych owoców i sosów, ( tylko przez pierwsze 2 dni )myć zęby i szczoteczki tylko butelkowaną wodą cały czas- powinno pomóc. Młodsza córa żadnych objawów. Poza naszą córką nikt nie chorował.Głowa do góry + trochę rozsądku i będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: problemy żołądkowe IP: 156.17.201.* 02.05.07, 14:55 Dziekuje bardzo za informacje i porady. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Sztukę ochrony i uważania na wode mamy opanowaną bo to samo działo się w zeszłym roku w Bułgarii. Ale czy do hotelu w ktorym mam All in. będę mogła wnieść sobie np. butelke z mineralną czy przestrzegaja scisle tego zakazu wnoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: problemy żołądkowe IP: *.os3.kn.pl 02.05.07, 15:12 ja natomiast mialam probelmy w 2 tygodniu pobytu...nic nie mogłam jesc zywilam sie jedynie arbuzem;P wrocilam do polski i przeszlo Odpowiedz Link Zgłoś