Dodaj do ulubionych

problemy żołądkowe

IP: 156.17.201.* 25.04.07, 15:50
Czy w Turcji pojawiają sie mocne problemy żołądkowe tak jak np. w Egipcie?
Jeśli tak to co ewentualnie pomaga i co należy wziąć ze sobą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcena Re: problemy żołądkowe IP: *.piaseczno.robbo.pl 25.04.07, 21:04
      Poszukaj dokladnie na forum bo na bank byl ten temat
      pozdr.
      • oana1 Re: problemy żołądkowe 25.04.07, 21:24
        polecam na wszystkie problemy żołądkowe Loperamid-sprawdza się bardziej niż inne
        leki tutaj polecane
        • Gość: joannapila Re: problemy żołądkowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:36
          Polecam STOPERAN - doskonale się sprawdził w czasie pobytu na Djerbie. Pomógł
          także dzieciom :)
    • katka1903 Re: problemy żołądkowe 30.04.07, 23:22
      Ewka, w zeszłym roku byliśmy cała rodziną 2 osoby dorosłe + dzieci 2 lata i 6
      lat. 6-letnia córka zjadła lody w drodze z lotniska. podano nam również napoje
      z lodem na powitanie. Starsze dziecko chorowało 2 dni - podałam jej
      homeopatyczne czopki p/wymioton + dieta i pomogło. Radzę : nie pić napoi z
      lodem, nie jeść surowych owoców i sosów, ( tylko przez pierwsze 2 dni )myć zęby
      i szczoteczki tylko butelkowaną wodą cały czas- powinno pomóc. Młodsza córa
      żadnych objawów. Poza naszą córką nikt nie chorował.Głowa do góry + trochę
      rozsądku i będzie dobrze
      • Gość: Ewka Re: problemy żołądkowe IP: 156.17.201.* 02.05.07, 14:55
        Dziekuje bardzo za informacje i porady. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze.
        Sztukę ochrony i uważania na wode mamy opanowaną bo to samo działo się w
        zeszłym roku w Bułgarii. Ale czy do hotelu w ktorym mam All in. będę mogła
        wnieść sobie np. butelke z mineralną czy przestrzegaja scisle tego zakazu
        wnoszenia?
        • Gość: bb Re: problemy żołądkowe IP: *.os3.kn.pl 02.05.07, 15:12
          ja natomiast mialam probelmy w 2 tygodniu pobytu...nic nie mogłam jesc zywilam
          sie jedynie arbuzem;P wrocilam do polski i przeszlo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka