czakers27 27.04.07, 20:08 pierwszy raz bede w turcji - alanyi w maju b.r. jakie sa tam ceny?chodzi mi o jedzenie i picie w sklepach, rozrywek na plazy, roznego rodzaju wycieczek, np. wynajecie skutera,samochodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikawet Re: ceny w alanyi 27.04.07, 21:35 Ceny podobne do naszych i bardzo porównywalne.Byłam 2 lata temu w hotelu Kleopatra Golden Sun tuż przy plaży Kleopatry.W hotelu super jedzenie toteż nie było potrzeby dojadania na mieście.W porównaniu z Tunezją to niebo ,a ziemia.Jest prohibicja,ale piwo Efes mozna wszędzie kupić.Z tego co pamiętam tańsza była tylko fajka wodna...Ogólnie uznawane i Dolar i Euro Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: ceny w alanyi 28.04.07, 15:39 Prohibicja????!!!! W Turcji????? Ło matko!!!!! :)))))))))))) W Libii kochana to jest prohibicja ale z tą Turcją to przesadziłaś...he..he... Ceny 2 lata temu i dzis to duuuza roznica. Turcy zdzieraja jak moga z turystów. Bylam w 2004 r. i w 2006 r. i się bardzo ździwiłam. Ceny wyjściowe są wzięte z sufitu. Ale trzeba się targowac..targowac..targowac... A w spożywczych ceny zblizone do europejskich zalezy co i jakiej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś