Dodaj do ulubionych

Hotel Green Forest

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 00:19
Czy ktos był juz w tym hotelu?? Bardzo prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: amaga Re: Hotel Green Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 19:40
      Przyłączam się do pytrania. Ja jadę z Itaką 6 sierpnia z Warszawy. Na polskich
      forach niewiele informacji, na angielskich dość kiepskie. Niestety, odkryłem je
      dopier po wykupieniu wycieczki
      • Gość: detritus Re: Hotel Green Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 14:05
        Fakt, ze opinie o hotelu sa dosc mieszane. Ale jakos tak wyciagajac srednia
        wyszlo mi in plus. Ale przekonam sie dopiero za miesiac - jak zobacze to
        opisze :o)
        • Gość: amaga Re: Hotel Green Forest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:16
          Bedziemy bardzo wdzieczni za wszelkie informacje. Zyczymy milego pobytu
    • wojteker Re: Hotel Green Forest 06.05.07, 16:55
      Wyjezdzamy tam 18 czerwca, z Itaką. Rok temu tez trafilem na niepochlebne opinie Anglikow o hotelu Tansel Beach, a było wspaniale. Napisze po powrocie.
      • Gość: moniczek75 Re: Hotel Green Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:07
        myslalam ze ktos bedzie przez ten wekend w tym hotelu i dzieku temu czegos sie
        doweiemy,
        ja jade z mezem dopiero 16.07 i nie moge sie doczekac :)
        • Gość: moniczek75 Re: Hotel Green Forest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 22:52
          :) JA jestem cierlpliwa i w dalszym ciagu czekam na te opinie
          • Gość: amelia Re: Hotel Green Forest IP: 194.242.62.* 11.05.07, 08:16
            Witam !

Z tego co wiem pierwszy wylot do tego hotelu w tym roku jest dopiero 04.06.
            takze opinii można sie spodziewać około połowy czerwca.Ja jadę do Grren 16.07
            z Warszawy.
            Pozdrawiam,
            • Gość: Petros Re: Hotel Green Forest IP: *.vigo.com.pl 11.05.07, 12:45
              Witaj amelia :D
              Jeszcze trochę ponad 2-m-c do wyjazdu.
              Mój nr gg 2480146
              • Gość: Petros Re: Hotel Green Forest IP: *.vigo.com.pl 11.05.07, 12:51
                Zapomniałem dopisać Moniczek75 to nik mojej żony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka