Dodaj do ulubionych

Kemer - tani hotel

31.05.07, 09:38
CZy ktoś mógłby mi polecić w miarę przyzwoity i tani hotel w Kemer? Wybieram
sie we wrzesniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Kemer - tani hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:24
      proponuję hotel Gelindoya
    • Gość: bbb Re: Kemer - tani hotel IP: *.xdsl.murphx.net 02.06.07, 12:09
      Grand Viking Hotel,bylem tam 2 temu,4*,cena calkiem przyzwoita
      • pariss1 Re: Kemer - tani hotel 02.06.07, 17:42
        Tylko z jakich biur sa te hotele bo jakos nie moge znalezc. Ten drugi Viking to
        tylko niemieckie strony mi wyskakują, a ten pierwszy chyba cos nie tak z nazwa.
        • Gość: jurek Re: Kemer - tani hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 09:36
          GTI hotel Gelidonya
          • pariss1 Re: Kemer - tani hotel 03.06.07, 09:53
            Dzięki :))
        • zuzka1975 Re: Kemer - tani hotel 19.07.07, 12:09
          trudno mi sie ustostunkowac do innych nie byłam ale polecam Lukullusa
    • Gość: mala.j. Re: Kemer - tani hotel IP: *.bph.pl 16.07.07, 14:53
      Polecam Hotel Park z Itaki. Byłam w tym roku. Hotel 3* z all, właściwie w samym
      centrum, ale w bocznej uliczce, więc jest super. Do morza 5 minut piechotką.
      • Gość: ania w. Re: Kemer - tani hotel IP: *.gdynia.mm.pl 16.07.07, 14:56
        mozesz coś więcej o hotelu Park napisać
        • Gość: mala.j. Re: Kemer - tani hotel IP: *.bph.pl 17.07.07, 17:27
          Hotel 3*** z Itaki. Niezbyt duży, kameralny. Znajduje się w samym centrum
          Kemer, ale zarazem w bocznej uliczce, więc jest spokojnie. Posiada swój basen,
          aczkolwiek niezbyt duzy, do morz około 5-7 minut piechotką. Ma własną plażę nr
          16 (jest to właściwie plaża hotelu Lotus Beach, który się znajduje przy samej
          plaży, ale goście z hotelu Park też z niej korzystają) - leżaki i parasole
          gratis. Jak ja byłam (20.06-04.07.2007) to w hotelu mieszkali sami Polacy.
          Drugi budynek w obiekcie to apartamenty, w których mieszkali Norwedzy. Jedzenie
          dobre, jak dla mnie to super, jest smaczne i takie typowo tureckie. Codziennie
          świeże arbuzy (pychotka). W ramach all barek czynny od 10 do 22-giej (zamykają
          punktualnie), podają lokalne napoje alkoholowe i piwo (niestety nie EFEZ)
          Pokoje OK, aczkolwiek trochę małe. Wszystkie pokoje w hotelu są z widokiem na
          basen. Ja jestem z pobytu bardzo zadowolona. Uważam, że wart ceny (płaciliśmy w
          styczniu 1837/os) + wycieczka "wieczór turecki" gratis.
          Jeśli chcesz więcej informacji to podaję maila : jolunia@vp.pl
          • Gość: ania w. Re: Kemer - tani hotel IP: *.gdynia.mm.pl 18.07.07, 18:50
            Jak daleko z hotelu na deptak, do mariny,i stacji dolmuszy - byłam kiedyś w
            Kemerze i chętnie wybrałabym się ponownie ale podaj mi proszę lokalizację . A
            może wiesz gdzie jest hotel Lukulus 3*(sprzedaje GTI) tez w centrum (bo
            ewentualanie ten hotel biorę pod umagę)
            • Gość: mala.j. Re: Kemer - tani hotel IP: *.bph.pl 19.07.07, 14:00
              Deptak jest wzdłuż morza - jakiś 5-7 minut drogi. Marina (myślę, że chodzi o
              port) jest na końcu Kemer, więc tam spacerkiem około 15 minut. W porcie jest
              mnóstwo prywatnych jachtów i niestety wstęp jest tam zabrobiony, można jedynie
              wejść z wycieczką, jeżeli się gdzieś płynie. Dolmusze przejeżdżają na ulicy
              równoległej do linii morza, więc około 5 minut drogi - przystanków jako takich
              tam nie ma, bo one zatrzymują się na żądanie. Przystanki znajdziesz obok poczty
              (PTT) w stronę centrum też około 7 minut. Niestety nie wiem gdzie mieści się
              hotel Lukullus, ale słyszałam od agenta, który sprzedawał nam tegoroczne
              wczasy, że hotel bardzo fajny i też w centrum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka