Dodaj do ulubionych

Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris

IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 12:00
czy ktoś może mi powiedzieć w którym miejscu w Icmeler jest hotel Alinda (w
googlach znalazłam mapę satelitarną Iclemer ) punktem orientacyjnym może być
kanał biegnący przez Icmeler

podobno z Marmaris do Icmeler kursują taksówki wodne - ile tak przyjemność
kosztuje. Czy w Icmeler (w okolicy Alindy) są jakieś tanie sklepy
(zaopatreznie na wycieczki fakultatywne)
może ktoś jedzie w terminie 18-25 czerwca do Alindy

Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 14:06
      up
      • Gość: ania w. Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 22:20
        up
        • Gość: niunia Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.enterpol.pl 13.09.07, 13:10
          Aniu w. czy bylas moze w alindzie? wybieram sie tam niedlugo i bylabym wdzieczna
          za informacje:)jestem ciekawa czy hotel byl ok i jak podobala Ci sie
          miejscowosc. za informacje z gory dziekuje:)
          • Gość: ania w. Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.07, 21:52
            forum.wakacje.pl/turcja/iclemer-hotel-alinda-17-09-864448.html&s=1 z
            przodu miejscowość bardzo ładna - jak masz pytania czekam
            • Gość: ania w. Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.07, 21:54
              po wyrazie ,,z przodu ,,
              • Gość: ania w. Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.07, 21:58
                przepraszam,ale nie chce mi się całośc wkleić - poszukaj wątku o
                alindzie z datą wczorajszą na portalu wakacje z przodu ma być
                • Gość: ania w. Re: Hotel ALINDA Icmeler k/Marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.07, 22:02
                  co za dzień(5 wpisów i nie chce mi się wkleić) - sprawdziłam strona
                  otwiera się bez tego http
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka