Dodaj do ulubionych

Wrocilam z Riva Bella

05.07.07, 15:59
Witam. Wczoraj wrocilam z hotelu Riva Bella.Hotel super pokoj mielismy
familijny ,tzn.2 pokoje duze i przestronne,lazienka z wanna.Na poczatku cos
dzialo sie z klima ale potem bylo ok.jedzenie pyszne,moj mąż narzekal bo nie
lubi baraniny.Owoce,rozne slodkosci.Okolo polódnia w barze przy plaży byly
frytki i pizza.Baseny super,plaza czysta,wszedzie duzo wolnych lezakow.Jezeli
ktos chce lezak w odpowiednim miejscu przy basenach,to trzeba sobie
zarezerwowac okolo 7 rano.Jezeli macie jakies pytania to prosze.Wyjazd byl z
biura gti.
Obserwuj wątek
    • Gość: urlopowicz Re: Wrocilam z Riva Bella IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.07, 18:10
      Witam.Mama pytanie wyjezdzam z biura gti i czy jest catering podcza lotu.
      • ia3 Re: Wrocilam z Riva Bella 14.07.07, 23:27
        Podczas lotu jest catering.Jak lecielismy do Turcji to byla noc,to
        dostalismy,buleczki jogurt i cos do kanapki.Jak wracalismy to byl mini
        obiadek,ryz z niby kurczakiem i warzywami ale dalo sie zjesc.Napoje tez sa
        wliczone w cene. Plaza jest moim zdaniem super,duza piaszczysta,sa tez
        kamienie ale nieduzo,muszelek tez troche dzieci nazbieraly.Baseny
        swietne,nigdzie nie bylo tloku,lezakow duzo.Nie wiem czy dlatego ze byl koniec
        czerwca,czy tak zawsze.W morzu sa miejsca ze jest dlugo plytko ale tez takie ze
        jest glebiej a potem znowu do kolan.Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Wrocilam z Riva Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:23
      Czy możesz napisać jaka jest plaża i czy wejście do wody jest piaszczyste,czy
      szybko się robi głęboko (mam małe dziecko dlatego te pytania)
      • Gość: ggg Re: Wrocilam z Riva Bella IP: *.crowley.pl 16.07.07, 08:36
        Hej, a ja mam pytanie o bar na plaży. Czy było tam tylko jedzenie, czy również
        napoje, alkohole (piwo)?

Czy na plaży są prysznice?

A jak okolice hotelu? Czy wieczorem można się gdzieś przejść? Czy daleko jest
        do centrum side?

Dużo polaków było z wami?

Acha, a jak problemy żołądkowe? (pytam bo jestem zrażona po tunezji i nie wiem
        jak w turcji jest z jedzeniem i wodą).

• Gość: ia3 Re: Wrocilam z Riva Bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:58
          Bar jest w ogrodzie pomiedzy plaza a basenami.Jest piwo i rozne napoje.Przy
          plazy sa prysznice.My nie mielismy klopotow zoladkowych,nawet moja 3 letnia
          corka.Pilismy wode z baru,kole i soki z automatow i wszystko ok.W pokoju sa wody
          niegazowane w lodowce,tez sa dobre.Polakow bylo malo,wtedy moze 6 rodzin.Duzo
          rosjan, animacje w jez. ros. wystepy wieczorem w amfiteatrze tez grupa z
          rosji.Do side jest 12 km,jechalismy taxi za 12 E w dwie rodziny.Niedaleko hotelu
          jest troche sklepow,przed przystankiem trzeba isc droga zwirowa.poza tym w
          okolicy nie ma nic ciekawego.Pozdrawiam
          • mafia212 Re: Wrocilam z Riva Bella 17.07.07, 13:49
            a jak samo centrum side? czy warto pojechać wieczorem, tzn tak koło 19-20? czy
            jest gdzie pochodzić? czy jest bezpiecznie?

acha, te 12 Euro to w obie strony?
            • ia3 Re: Wrocilam z Riva Bella 17.07.07, 19:25
              W jedna strone.Sa jeszcze dolmusze niewiem jaka cena,bo jak mysmy jechali to nie
              bylo zadnych dolmuszy.Side ladne,glowna ulica i boczne ,same sklepy i pare
              knajpek.Drogo! A lody na patyku 1 szt -1E.Nie zwiedzalismy.Jezeli chodzi o
              ciuchy to drogo,trzeba sie ostro targowac,Turcy mili nie chamscy z czym sie
              spotkalam w tunezji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka