fuzzy69 07.07.07, 20:24 Witam, Czy ktoś z Was był może w tym hotelu? W wyszukiwarce forumowej nic nie ma, a zastanawiam sie czy tam nie pojechać z rodziną. Proszę o informacje. Pozdrawiam F Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: Hotel Sun Fliper - Kizilagac/Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:30 Ja byłam, napisz co cię interesuje postaram się odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy69 Re: Hotel Sun Fliper - Kizilagac/Side 07.07.07, 22:41 Witaj, Interesują mnie warunki pobytowe w samym hotelu (wyżywienie, animacje, jak wygląda opcja all z Twojej autopsji, wyposażenie pokoi, ). Jakie jest najbliższe otoczenie hotelu )? Ile kosztuje dolmusz do Side? Wszelkie plusy i minusy hotelu. Jeżeli masz zdjęcia hotelu i możesz mi udostępnić to poproszę na maila: fuzzy@interecho.com. Dziękuję, pozdrawiam F Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy69 Re: Hotel Sun Fliper - Kizilagac/Side 09.07.07, 11:53 Gość portalu: monia napisał(a): > Ja byłam, napisz co cię interesuje postaram się odpowiedzieć. Monia, jezeli mozesz to proszę o odpowiedź na pytania z postu poniżej. Pozdrawiam F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Hotel Sun Fliper - Kizilagac/Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 09:10 ja lece 12 wrzesnia i widzialam juz rozne opinie. jedni bardzo chwal inni wogole. czy moglabym prosic o opinie. bardzo prosze moj mail marta_zielinska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś