Gość: justynka IP: *.aster.pl 07.07.07, 23:01 Czy nasze telefony komorkowe normalnie dzialaja w Turcji?Oczywiscie po wlaczeniu roamingu.. Pytam bo wiem ze np w USA jest trzecia strefa i wiekszosc normalnych telefonow nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerry2006 Re: telefony komórkowe w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 23:29 Mieliśmy ze sobą telefony z Plusa nie było problemów z komunikacją z krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb303 Re: telefony komórkowe w Turcji 08.07.07, 10:00 Czy mając telefon z Plusa wybieraliście jakiegoś konkretnego operatora tureckiego? Chodzi mi oczywiście o jak najmniejsze koszty połączenia do kraju. Moze coś więcej na ten temat... Pozdrawiam Andrzejb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry2006 Re: telefony komórkowe w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 10:24 Na temat kosztów zasięgnij porady u swojego operatora przed wyjazdem. Nam wpadła najsilniejsz sieć i nie zastanawialiśmy się nad kosztami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaod Re: telefony komórkowe w Turcji 08.07.07, 10:36 Mam telefon w Orange. Przed wyjazdem sprawdzam na stronie internetowej operatora, jacy operatorzy sa dostepni w Turcji. Wybieram tego, ktory oferuje najtansze sms-y. Niestety, ale rozmowy sa dosc drogie :( Jedyny problem jaki sie pojawial i to bardzo rzadko, to przychodzenie sms-ow z Polski z malym opoznieniem. Nic wiecej. Pozdrawiam :) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: telefony komórkowe w Turcji 08.07.07, 12:16 Telefon w USA mógł tylko nie działac z tego powodu , ze nie był trójzakresowy, a nie z powodu roamingu. A jedno i drugie to dwie różne sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś