kuba9674 28.07.07, 16:12 Czy wrócił ktoś ostatnio z okolic Bodrum? Lecimy tam do hotelu Club blue dreams 2 sierpnia, w okolicach Bodrum i niepokoją nas informacje w telewizji o miejscowych pożarach. Z góry dzięki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: Pożary w okolicach Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:16 dajcie znac mi jak wrocice jak bylo czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Pożary w okolicach Bodrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:16 wróciliśmy stamtąd bylismy na objazdówce autem wypozyczonym, i przejeżdzaliśmy przez spalone okolice. Tak na prawdę to spłonęły tylko lasy i ogrody domów nie widzieliśmy spalonych, genelalnie życie toczy się bez przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Pożary w okolicach Bodrum 03.08.07, 11:13 My wróciliśmy 2 tyg. temu, więc jak jechaliśmy to było kilka dni po tym jak podali info o pożarach, ale w mieście czy okolicach ani śladu po pożarach, wszystko jest OK. Nie ma się o co martwić. Udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Pożary w okolicach Bodrum IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.08.07, 04:00 witaj a w jakim hotelu byłas czy znasz blue dreams co o nim powiesz co polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: Pożary w okolicach Bodrum 06.08.07, 10:22 Ja byłam w hotelu Azka, więc niestety nie mogę Ci pomoóc :(. Nie wiem nawet jak ten Wasz hotel wygląda z zewnątrz, bo z tego co się zorientowałam to Wy macie 10 km. do centrum Bodrum a my mieliśmy 1 km, więc troszke inna okolica. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś