Dodaj do ulubionych

hotel Hermes

29.07.07, 00:08
Poszukuję osób, ktore udzielą mi więcej inf. na temat hotelu "HERMES"?
Obserwuj wątek
    • Gość: jenny Re: hotel Hermes IP: *.koba.pl 06.08.07, 00:58
      Hej :)

Udało mi się uzyskać kilka informacji na temat tego hotelu od osób, które były
      tam w lipcu. Pierwsza opinia pochodzi od, jak wnioskuję, młodego małżeństwa.
      Chwalili lokalizację. Narzekali na obsługę i posiłki. Po awanturach uczestników
      wypoczynku troszkę się to poprawiło. Na śniadanie codziennie to samo. Jeśli
      przyjdziesz w miarę wcześnie na śniadanie/kolację, to nie powinno być problemu,
      przynajmniej będzie co jeść. Bo jeśli późno, to ponoć zostają resztki. Basen
      trzy razy mniejszy niż na zdjęciu, no i narzekano na jego czystość. Druga opinia
      różni się od tej pierwszej. Napisała do mnie Pani, która była tam z córką i
      córki kolegą. Również chwaliła położenie hotelu. Pisała pozytywnie o obsłudze i
      o basenie. Także jak będzie, przekonamy się w praniu. Bo ja też tam jadę, tylko
      wylatuję 29. sierpnia. Ale myślę, że jeśli nie nastawiasz się na luksusy i nie
      zamierzasz przebywać non stop w hotelu, tylko chcesz korzystać z uroków Alanii,
      to będzie gut. Do zobaczenia :)
      • mati820 Re: hotel Hermes 06.08.07, 10:49
        My będziemy w tym hotelu od 22 sierpnia do 5 września, tak więc z pewnością się
        spotkamy na miejscu:)
        A lecicie jakimś większym składem?
        • Gość: jenny Re: hotel Hermes IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.07, 15:21
          Skład = mój chłopak i ja heh :) Mam też namiar na parę, która wylatuje w tym
          samym terminie, co my, tylko będą w innym hotelu. A Twój skład ile osób
          liczy :P ? Pozdr. :)
    • Gość: jenny Re: hotel Hermes IP: *.koba.pl 06.08.07, 20:11
      Nowe wieści nt. hotelu. Jest czysto. Panie sprzątające starają się. Nic nie
      ginie, ale na wszelki wypadek nie zostawiajcie kasy na wierzchu, bo mogą
      pomyśleć, że to napiwek i zgarną he he :) Winda jest ok, ale polecano mi
      chodzenie schodami z uwagi na zdarzające się przerwy w dostawie prądu. Kiepsko
      byłoby utknąć, no chyba że towarzysz w windzie fajny ha ha :) Pozdr. :)
    • mati820 Re: hotel Hermes 07.08.07, 08:54
      Lecimy we dwoje (ja z dziewczyną:) - 25 i 26 latek.
      • Gość: jenny Re: hotel Hermes IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 09:48
        My 2 x 24 lata :)
        • mati820 Re: hotel Hermes 07.08.07, 15:19
          Super! A nastawiacie się na wypoczynek? Zabawe? Czy zwiedzanie?
          Mam nadzieje, że się jakoś rozpoznamy na miejscu...
          • Gość: jenny Re: hotel Hermes IP: *.koba.pl 07.08.07, 19:50
            Huh :) Wszystkiego po trochu. W dzień wypoczynek na plaży, wieczorem zabawa. Z
            tego względu, że jedziemy tylko na tydzień odpadają dwudniowe wycieczki lub
            takie od rana do nocy. Wycieczki z biura lokalnego jak najbardziej, pod
            warunkiem, że w miarę blisko. Myśleliśmy o wypożyczeniu auta. Coś tam się
            zorganizuje :) Możemy się ugadać poza forum, mój mail to frucia@wp.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka