Dodaj do ulubionych

Pocieszcie mnie :)

31.07.07, 15:35
Cześć, lecę jutro do Turcji - okolice Alanii, ale jakoś nie potrafię się
cieszyć - najbardziej boję się gorąca i zaburzeń żołądkowych. Niestety jest
to jedyny termin, w którym mogłam wziąć urlop. Da się przeżyć i odpocząć? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: limonka Re: Pocieszcie mnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:34
      Wrocilam z alanii tydzien temu.Upaly straszne ale da sie przezyc.Ja staralam sie
      przyebywac niedaleko klimatyzowanych pomieszczen np mojego hotelu.Moze to zadne
      wyjscie z sytuacji ale mnie pomoglo.Wrocilam opalona ale nie spieczona.A jezeli
      chodzi o dolegliwosci zoladkowe to nie mialam z tym zadnego problemu.Jadlam
      jedynie jedzonko podawane w macierzystym hotelu,pilam wode ktora kupowalam w
      sklepie.Takie postepowanie uchroni cie od niestrawnosci.
      A slonce no coz grzeje na caly regulator ale chyba miedzy innymi po to tam jedziesz.
      Bedzie ok ciesz sie wyjazdem i nie zawracaj sobie glowy smutkami.
      Zycze ci wspanialych wakacji.
      Pozdrawiam serdecznie
      • malami66 Re: Pocieszcie mnie :) 31.07.07, 16:44
        dzięki,
        mam nadzieję, że wszystko będzie ok i odpocznę :)
        Pozdrawiam!
        • Gość: kelner Re: Pocieszcie mnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 04:42
          w alanii podobno kelnerzy są dobrzy w pocieszaniu weż tam przytul się do
          jednego jakiegoś ogiera zaproś go na noc tak cię pocieszy że nie będziesz
          chciała wracać do polski / a jak nie da rady sam poproś żeby wzioł kolege albo
          i dwóch/
          • Gość: Aga Re: Pocieszcie mnie :) IP: 80.51.246.* 01.08.07, 14:04
            A co to jest wzioł?? :)
            • Gość: kelner Re: Pocieszcie mnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 04:43
              faja za kolana wiesz teraz co?
              • Gość: Aga Re: Pocieszcie mnie :) IP: 80.51.246.* 03.08.07, 13:49
                Jestem pod wrażeniem Twojej błyskotliwości! :)
    • Gość: poc Re: Pocieszcie mnie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 07:55
      6 razy byłam w Turcji bez żadnych dolegliwości żołądkowych; wśród moich
      znajomych też nie było żadnych problemów. Myślę, że problem jest wyolbrzymiony.
      Jeśli wybrałaś rozsądny (poziomem) hotel i korzystasz z tego jedzenia oraz nie
      pijesz wody z nieznanego źródła to nic złego Cię nie powinno spotkać. Co do
      gorąca - to właśnie po to jeździ się do Turcji. Ale upały nad morzem czy w
      basenie zupełnie nie męczą
    • Gość: Thaurus Zlosliwiec ze mnie :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:23
      Rozumiem, ze dopiero niedawno dowiedzialas sie, w jakiej strefie klimatycznej
      lezy Turcja?
      A do Ciechocinka skierowan nie bylo?
      • Gość: phi Re: Zlosliwiec ze mnie :-)) IP: *.aster.pl 01.08.07, 21:32
        bardzo smieszne ha ha ha... ja tez jak czytam to forum to zaczynam byc
        przerazona wyjazdem i wcale sie nie dziwie strachom małej mi
        • mediterraneo1978 Turcja to nie Egipt 03.08.07, 15:21
          W Tunezji i Turcji w przeciwienstwie do Egiptu problemy żołądkowe są rzadkie.
      • mediterraneo1978 Re: Zlosliwiec ze mnie :-)) 03.08.07, 15:23
        Thaurus, w Hurghadzie w strefie zwrotnikowej akurat lepiej sie znosi upaly niz
        w podzwrotnikowej Alanyi :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka