Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:35 Witam! Wybieram sie 26 września do Turcji. Chciałabym zaplanowac sobie jakoś ten czas. Czy mogę prosić o przesłanie cenników wycieczek na adres: apomazana@o2.pl. Bardzo dziękuje. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWA C Re: Lena z Pacho Tour! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 11:57 My wylatujemy do SIDE 12 września też prosimy o przysłanie harmonogramu wycieczek i jak można zarezerwować, nasz adres w.czajkowski@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zinger Re: Lena z Pacho Tour! 09.09.07, 16:55 A ja z rodzina jestesmy wlasnie w turcji w colakli w club grand side. Bylismy w side ale nie znalazlem biura pacho. Moze mi ktos podac na nich namiary. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And_solar Re: Lena z Pacho Tour! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 20:02 lena Turcja biuro podróży tel +905356708842 , wystarczy na ten tel wysłać sms z numerem pokoju i nazwą hotelu , a wieczorem Lena oddzwoni na tel hotelowy , byliśmy w lipcu w side i korzystaliśmy z usług tego biura goraco polecam więcej info na maila kontakt@hodowla-amru.pl Odpowiedz Link Zgłoś