Gość: ADI IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 19:14 mam pytanko czy ktoś może był na sylwestra w Turcji może jakieś spostrzeżenia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exallegra Re: Sylwester 14.11.07, 12:37 Ja byłam w ubiegłym roku w Alanyi , spostrzeżenia hmmm , nie wiem co cię konkretnie interesuje ? Turcy jakoś nie specjalnie przwiazują wagę do świętowania nowego roku ( w ub.roku akurat Nowy Rok zbiegał się z ich świętem Kurban Bayram , chyba dzien po Nowym Roku wypadał ) zatem oni byli bardziej zajęci swoim świętem. Ale mają przygotowane atrakcje dla turystów , kolacje sylwestrowe, imprezy. Nawet choinki widziałam :) Nie wiem gdzie konkretnie chcesz się wybrać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 13:33 Riwiera turecka ALYANIA hotel SIDE MARE RESORT & SPA podobno 5* ale zobaczymy AL 9 dni ,,a co do zwiedzania co warto zobaczyc/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczynka Re: Sylwester IP: 217.153.205.* 22.11.07, 13:33 Alanya??tam jest tak magicznie...bylam w sierpniu 2 tyg..i wciaz wzdycham jak wspominam;) my bylismy na rejsie statkiem wzdluz wybrzeza co polecam, na raftingu - srednio na jeza, w Pamukkale - polecam, i wypozyczylismy skutery co bylo chyba najfajniejsze - totalna wolnosc...tyle ze nie wiem co jest dostepne o tej porze roku... Odpowiedz Link Zgłoś