loola_kr 28.11.07, 09:22 ...takie zniżki... ale czy warto? Czy jak się wybierze super 5-cio gwiazdkowy hotel to nie ma znaczenia BP? Czy lepiej pojechać z Neckermannem albo Tui (nie wiadomo co będa mieć w ofercie...)? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velika Re: To co z tą TRIADĄ?... 29.11.07, 10:15 Ja byłam z Triadą, 2 razy(Grecja i Turcja-Alanya, hotel Club Sidar)i na obu wyjazdach bardzo mi się podobało. W tym roku lecę z nimi znowu, jak dla mnie wszystko było bez zarzutu, zgodnie z ofertą. Za taką kasę nigdy nie nastawiam się na jakieś luksusy i w zeszłym roku podczas pobytu w Sidarze miło się rozczarowałam, bo było fantastycznie. Samoloty latały planowo, opieka lekarska wzorowa(lekarz zawiózł moja siostrę prywatnym samochodem z hotelu do kliniki), na rezydentów nie narzekam bo się z nimi nie stykałam podczas pobytu. Może miałam wyjątkowe szczęście- nie wiem. Ale po tym, jak słyszałam ludzi marzących w Grecji o garnku rosołu, to już nic mnie nie zdziwi i z dużym dystansem podchodzę do krytycznych opinii, zwłaszcza tych dotyczących posiłków;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 10:46 Byłam z Triadą w Egipcie było wspaniale rezydentka super pokoje w hotelu mozna było sobie wybrac(chcielismy z widokiem na morze i dwa obok siebie) jedyna wpadka BP to dwa razy zmieniano godziny odlotu (jesli chodzi o mnie to mi to nie przeszkadzało ale innym ......). W czerwcu 2008 lece z Triadą do Turcji hotel Kleopatra Dream Beach 4**** HB -2750 za 2 osoby. Zobaczymy jak bedzie ale mam nadzieje ze super !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darler Re: To co z tą TRIADĄ?... 29.11.07, 11:21 Wybrać KONKRETNY hotel(sprawdzamy w internecie),zapoznać się z godz.wylotu i przylotu(W-wa ma niekorzystne),miec "rezerwę" do rezydentów.-cztery razy z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 14:10 Proponuję wybrać Tui (z Nekermanem nie mam doświadczeń). Ja byłam z Triadą i z Tui więc mam porównanie. Bardzo często tureckie 5* nie zasługuje na to miano. Tui bardzo starannie dobiera hotele i napewno hotel oceniony przez Tui na 5* bedzie na nie w pełni zasługiwał. Tych biur moim zdaniem wogóle nie powinno się ze sobą porównywać, bo reprezentują diametralnie różny poziom usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.bilgoraj.mm.pl 29.11.07, 17:51 Nie wiem czym tak różnią się te dwa biura jaki to rodzaj usług proponuje Tui? Ja byłam i z Triadą i ze Scan Holiday i nie widzę różnicy. Myślę nawet, że z Triadą było lepiej. Rezydentka super była prawie na każde skinienie,opowiedała o mieście w którym byliśmy , mówiła co warto zobaczyć , gdzie można smacznie zjeść, gdzie sklepy , apteka itp.,a ta ze Scan Holiday spotkała się z nami raz, zaproponowała wycieczki i tyle ją było widać. A co do hoteli to trzeba tylko usiąść i trochę poczytać na forum a nie sugerować się obrazkami w katalogu. Przecież w tych hotelach w których mieszkaliśmy byli ludzie z różnych biur i z Triady i Tui i Neckermana niczym się nie różniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko nie triada Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:19 Tym np. różni się Triada od biur podróży forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=72722698 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:24 Triada jest rewelacyjna. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=72774122&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnbnbn Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=72740884&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: To co z tą TRIADĄ?... 30.11.07, 10:25 dziękuję bardzo za informacje. W zeszłym roku byłam z Itaką (opinie miała koszmarne ale czytałam je po wykupieniu wczasów) i hotel był w porządku a rezydentka nie była zupełnie potrzeban, pomimo, że 2 razy dzieci wyladowały w szpitalu. W tym roku myślałam o TUI czy Neckermannie, żeby się juz nie stresować opiniami ale przez przypadek przeglądałam ofertę Triady i pomyślałam, że wszystko zależy od wyboru hotelu a rezydentki to... dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewelacja Re: To co z tą TRIADĄ?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:34 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4627676.html Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: To co z tą TRIADĄ?... 04.12.07, 16:13 aha, to mam pełen obraz: może się udać albo nie, okaże się na miejscu... to stresować pół roku się nie bedę... Odpowiedz Link Zgłoś
orlik.a Re: To co z tą TRIADĄ?... 06.12.07, 09:41 Byłam z mężem w Turcji w zeszłym roku. Właśnie z Triadą. To były wakacje mojego życia. Byliśmy na imprezie 7+7. Hotel Sultan Sipahi - W samym centrum, jedzenie super, wszystko na 5 z plusem. Odpowiedz Link Zgłoś