aishe1 13.12.07, 11:12 Jezdzijcie wszedzie i z kazdym (chyba), byle nie z Jettouristic i nie do hotelu Santana!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: Jettouristic IP: *.gdynia.mm.pl 13.12.07, 11:16 I tak znajda się tacy co pojada do osławionej Santany - tylko dlatego że 4* i tanio hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Jettouristic IP: *.gdynia.mm.pl 13.12.07, 11:20 Poza tym panie w biurach podrózy z oferty Jetta polecaja Santanę i niestety jak ktos nie przeczyta na forum opinii to pojedzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_hojdus Re: Jettouristic IP: *.i24h.pl 13.12.07, 11:53 W pełni się zgadzam z anią.w. W ubiegłym roku jak rezerwowałam wczasy w Turcji Pani w biurze podróży tak zachwalała Santanę, że byłam skłonna tam się wybrać. Mało tego, twierdziła , że ona tam była na wakacjach ze znajomymi i było rewelacyjnie. Na szczęście jest forum internetowe i po przeglądnięciu opinii stwierdziłam, że Santana4* to jakaś masakra. Ale , zgadza się, że na pewno znajdą się tacy , którzy zachęcieni liczbą gwiazdek za niską cenę pojadą do tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Jettouristic IP: *.gdynia.mm.pl 13.12.07, 12:09 Jesli hotel 4* kosztuje tyle co 3* to cos musi byc nie tak - po prostu jaka cena taka jakość (i dotyczy to również położenia hotelu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahir Re: Jettouristic IP: *.chello.pl 13.12.07, 13:37 Niektórzy są zaskakiwani po wylądowaniu na lotnisku infomacją o zmianie zarezerwowanego hotelu na Santanę. Właściciel biura jest właścicielem lub współwłaścicielem hotelu Santana stąd dążenie do zapełnienia swojego obiektu. Przeżywaliśmy to podczas pierwszego pobytu. Upór i zdecydowanie wystarczyło i zawieziono nas do wybranego hotelu. Przedstawiciele używają argumentów, że w wybranym przez was hotelu było masowe zatrucie, że są częste przerwy w dostawie prądu, że nia ma miejsc bo hotel zerwał umowę itp. Przetrzymajcie, a traficie tam, gdzie chcieliście. Pozdrawiam. zahir Odpowiedz Link Zgłoś
aishe1 Re: Jettouristic 14.12.07, 00:01 Ja swoja opinie wyrazam zarowno jako turysta jak i byly (na szczescie) pracownik tego biura. Wiec uwierzcie mi, wiem co mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Jettouristic IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.07, 07:33 Napisz kupujac jakie hotele w Jettouristic jest szansa na ulokowanie w Santanie (oprócz Club Verano i Plazy i dawniej z Kardelena)Jakos nie chce mi się wierzyć że ludzi z Dogonaya lub Melasa lub innego 5* próbują tam upchnąć Odpowiedz Link Zgłoś
aishe1 Re: Jettouristic 18.12.07, 00:04 Hmm, no w sumie nie pamietam czy komus z Melas lub Doganay zmieniali hotel. Ale ja po prostu wiem jak oni traktuja klienta bez wzgledu na to w jakim jest hotelu... Wiec szczerze odradzam, zarowno turystom jak i przyszlym pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahir Re: Jettouristic IP: *.chello.pl 18.12.07, 20:35 Zamiany dotyczą hoteli 3 i 4 gwiazdkowych w okolicach Alani. Podczas pierwszego pobytu, gdy odmówiliśmy zmiany hotelu zawieziono nas do właściwego. Pilot zniknął, a nas zakwaterowano w zupełnie innym hoteliku bez żadnej gwiazdki. Dzięki działaniom sympatycznego rezydenta Arka uzyskaliśmy satysfakcjonującą rekompensatę. A pobyt w hoteliku wspominamy miło i za każdym pobytem w Turcji odwiedzamy właściciela. Dzięki jemu i jego mamie mieliśmy okazję popróbować prawdziwego tureckiego jedzenia, być na tureckim weselu itp.Tak więc nie ma tego złego...Chyba nawet powinniśmy być Jettowi wdzięczni /?!/. Oczywiście nikomu nie życzę niespodzianek z zamianą. Jeśli chodzi o biuro to słabyn punktem są piloci na wycieczkach /wyjątek Kuba i Arek/. Mała wiedza o kraju, zwiedzanym regionie, trudności z werbalizacją myśli, nierzetelne informacje w stylu "W Turcji uprawia się jedwab". Posumowując; korzystaliśmy z usług tego biura 2 razy i wystarczy.Na następne wyjazdy wybraliśmy inne i obyło się bez niespodzianek. zahir Odpowiedz Link Zgłoś
aishe1 Re: Jettouristic 18.12.07, 23:45 Z Jeta w tym sezonie odeszli wszyscy dobrzy rezydenci. Dobrzy- mam na mysli posiadajacy jakas wiedze o rezydenturze. Jet woli zatrudniac praktykantow ktorym placi marne grosze. Ja swojej opini nie zmienie i nikomu ich nie polece... Odpowiedz Link Zgłoś