Gość: Aga IP: *.chello.pl 03.01.08, 17:31 Ktoś był? Podobno tej zimy robili remont. Ktoś wie jak tam to teraz wygląda i czy w ogóle już skończyli? :) Ze strony niestety niewiele się można dowiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Armonia Holiday Village Bodrum IP: *.netia.com.pl 30.01.08, 14:03 Masz już jakieś info w sprawie tego hotelu? Oferta dość ciekawa, cena też nie najgorsza i te All inclusive całą dobę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pomocą :) Re: Armonia Holiday Village Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 13:00 Witam hotel jest super, a Jest remontowany ponieważ robia nowe pokoje (takie jak na zdjęciach w katalogu).Mam kilka fotek projektu tego hotelu wiec w razie zainteresowania proszę o emaila zamowienia@medium.punkt.pl zdjęcia z 2007 roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maboz Re: Armonia Holiday Village Bodrum IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.02.08, 13:35 Czy można prosić o zdjęcia hotelu? Czy jest pewne że remont będzie zakończony na sezon? Planuje wyjazd we wrzesniu, wiec jest jeszcz sporo czasu,ale chciałabym juz na cos sie zdecydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotami_2 Re: Armonia Holiday Village Bodrum 07.02.08, 13:47 Jadę ze swoją rodzinką 26 czerwca. Czytałam opinie na temat tego hotelu, jedynie czego można było się przyczepić to warunków w pokojach.Biuro zapewnia że remont będzie skończony na czas.Mam taką nadzieję, ponieważ jadę z 3 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś