Gość: dora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 15:48 Mam zamiar wybrać się do hotelu Sun Club Side w lipcu czy ktoś był w tym hotelu i może podzielić się opinią na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 01:07 A ja byłam w zeszłym roku w lipcu i byłam bardzo zadowolona. Nie jest to super luksusowy hotel, ale za tą cenę, umówmy się: bardzo, bardzo przyzwoity. Dobrze położony, blisko plaża którą można w 15-20 min dojść do antycznego Side, przyzwoite żarcie w dużych ilościach, czyste pokoje z klimą na "własnego" pilota. Jak ktoś chce wypocząć lub fajnie spędzić czas to na pewno mu się to uda, bo atrakcji wokół wiele. A narzekania jakie czytałam w opiniach: że kucharz za głośno pokrzykuje, że animacje kiepskie, czy chwilowy brak ciepłej wody to naprawdę straszne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.rm.polsl.pl 24.01.08, 13:34 my tez byliśmy w tamtym roku w czerwcu i było super naprawde jestesmy zadowoleni jak pisano juz za tą cene to było super jedzenia nie brakowało lokalizacja dobra chłopaki z obsługi super były to udane wakacje coś wiecej o hotelu to pytaj. ja sun club side polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maro2008 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side 07.02.08, 19:53 Interesuje mnie ogólna ocena hotelu,wybieram się tam w lipcu.Szczególnie jestem zainteresowany wycieczkami-gdzie kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: *.is.net.pl 08.02.08, 08:28 Byliśmy w ubiegłym roku w tym hotelu i jesteśmy zadowoleni.Jak już ktoś tu wspomniał, nie jest to hotel cztero gwiazdkowy, ale wart swojej ceny.My byliśmy z Itaki (zresztą w tym roku też lecimy do Turcji z Itaką) i jedyną rzeczą niezgodną z tym co napisane jest w katalogu, to ta darmowa pizza, o to dużo ludzi miało pretensje, chociaż jedzenia nie brakowało, ale ludzie są różni.No i odległość do plaży hotelowej jest trochę większa niż to napisali.Ale najważniejsza jest pogoda i dobry humor.A wycieczki kupowaliśmy na miejscu u Leny z Pacho Tour i było super i taniej.Byliśmy bardzo zadowoleni i mamy nadzieję, że w tym roku tez będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: 194.92.226.* 08.02.08, 11:11 Ja wycieczki kupowałam na miejscu w lokalnym biurze Trojanus (lokal przy samym zejściu na plażę). Turek Efkan mowi po polsku, angielsku, niemiecku i chyba rosyjsku. Wycieczki są bardzo dobrze zorganizowane, punktualne i o połowę tansze niż w Itace. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor-66 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side 15.01.09, 18:57 joana czy możesz napisać ile konkretnie płaciłaś za te wycieczki u turka? z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-kati Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side 02.02.09, 12:15 witam lece z rodzinką 19.06 z Katowic ktos ma taki termin???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejdm1 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.03.09, 17:54 ja lece 26 ale moj kumpel z rodzina tak jak wy , bedziemy razem przez tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowin58 Re: czy był ktoś w hotelu sun club w side IP: 212.2.115.* 02.03.09, 11:30 Byliśmy z żoną w tym hotelu w czerwcu 2008 i było naprawdę ok.Za tak niewielkie pieniądze to naprawdę fajny hotel czysty z miłą obsługą i dobrą lokalizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angua Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 91.202.195.* 07.08.08, 21:12 własnie wróciłam i potwierdzam-za taką kasę baaaardzo przyzwoicie, dobra lokalzacja, czysto....fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 217.149.244.* 16.06.08, 12:09 Chyba w ciągu roku sporo się zmieniło. W tym roku hotel już jest bardzo mało przywoity. Plaża blisko, do leżaków przysługujących daleko i zwykle brakuje dla większości. Jeśli komuś nie przeszkadza syf na stołach, włosy w jedzeniu, brudne naczynia, tłum (!) Rosjan i muzyka wątpliwej jakości dudniąca całe dnie, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.crowley.pl 16.06.08, 21:27 Akurat byliśmy w hotelu Sun Club Side w maju. No i to co piszesz nie miało miejsca. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Miła przyjemna atmosfera. Czysto. Trzeba po prostu było wybrać może droższy hotel. Chciałabym żeby u nas za tą cenę były takie warunki i tak czysto. Chyba miałaś za duże wymagania. Przecież cena była adekwatna do warunków. A że syf to może świadczy o ludziach, którzy w tym czasie byli. Też widzieliśmy polaków pchających się pierwszych do jedzenia i zbierających furę jedzenia mimo, że potem to zostawiali. Więc bądźmy sprawiedliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 20:00 dzięki za opinię do jakiego hotelu się wybierasz jeśli można wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksen Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.01.08, 13:50 a czy polecacie ten hotel również na wyjazd z 2-lenim dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 194.92.226.* 24.01.08, 15:54 Wiesz, może nie jest to hotel typowo adresowany do rodzin z malutkimi dziećmi, ale dzieci w hotelu było sporo. Na plus: jest brodzik, duza polana porośnięta trawą na której małe dziecko może hasać, jakaś chuśtawka, wieczorem są animacje dla dzieci, plaża jest piaszczysta z płytką wodą. Na minus: do restauracji wchodzi się na piętro po schodach (ale można wziąć dziecko pod pachę)no i fakt że centralnym miejscem hotelu jest basen (restauracja i bar znajdują się nad basenem)więc trzeba pilnować żeby dziecko nie "dało nura" do basenu. Ja byłam z 8-mio latkiem i był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:59 widze ze na tym forum najwięcej ludzi pyta o hotele Itaki a tu jestem ekspertem. Sun Club Side to skromny, czysty hotel- ma darmowe lezaki na plaży ( prywatna) prawie w centrum Side.polecam ten hotel nawet z dzieckiem ale nie można wymagac od 3 gwiazdek obsługi i wyzywienia czy all inclusivu na poziomie 4 czy 5!Sprzedaje go od 3 lat i nikt jescze nie wrócił niezadowolony. Udanego wypoczynku życzę :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 82.160.37.* 14.03.08, 08:59 a którego lipca wylatujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tita34 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 14.03.08, 09:09 ja też lece w lipcu a którego lipca lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy182 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 09:01 Pozwolicie, że się dołączę do tematu :)) Ja też lecę do tego hoteliku w lipcu. Dokładnie wylot 16 z Krakowa... Leci ktoś w tym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś
maro2008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 11.04.08, 22:24 Witam Grzegorz i pozdrawiam.U mnie zostało 103 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
berenika1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 19.05.08, 11:47 Witam ! Mam tez pare pytań odnośnie sun club side. Lecę z Krakowa 11.06. Jak długo trwa transfer z lotniska? Lece z 18- miesiecznym dzieckiem, jak jest z krzesełkami dla dzieci oraz czy łożeczka dla nich są przyzwoite?Wybrałam ten hotel ze względu na położenie bliskość miasteczka, ponieważ z wycieczek nie bedę miała mozliwości zabardzo skorzystać i ze względu na plaże piaszczystą.Czy zakwaterowanie na piętrze jest lepsze? czy w niektórych łazienkach faktycznie jest grzyb.Jak faktycznie daleko jest na plaże? Pozdrawiam. Berenika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 00:12 Transfer z lotniska u mnie trwał ok. 2 godz. ale to zależy od ilości hoteli po drodze i ilości pasażerów wysiadających i kwaterujących się w poszczególnych hotelach oraz trasy wokół tych hoteli jaką wybiorą rezydenci. Przeważnie idzie to sprawnie, no ale jest trochę tych hoteli po drodze. Łóżeczkami i fotelikami dla dzieci się nie interesowałam, bo mam starsze dziecko. Grzyb w mojej łazience polegał na 2-3 małych czarnych plamach na fudze wokół wanny więc wg mnie można to przeżyć. Miałam pokój na parterze przy samym basenie, jak zamykałam drzwi wejściowe-balkonowe to do pokoju nie dochodził żaden hałas. W oknach są zasłony i firanki więc z zewnątrz nie widać wnętrza pokoju. Pasował mi ten parter bo szybko można było wrócić do pokoju po jakieś zapomniane rzeczy a wychodząc z pokoju i tak nie zostawiałam otwartych okien ze względu na upał. Do plaży idzie sie uliczką z kramami, sklepami i knajpkami w prostej linii ok 200-300 metrów, a potem plażą w prawo kolejne 200-300 do leżaków hotelowych. Można przejść skosem miedzy budynkami i hotelami i trochę skrócić drogę. Tą krótszą drogą pewnie łatwiej jest pchać wózek dziecięcy niż po plaży. Hotel w zeszłym sezonie cieszył się dobrymi opiniami i miał bardzo atrakcyjną cenę. Widzę, że w tym sezonie Itaka skorzystała z tego i podniosła jego cenę mimo mocnej złotówki... Życzę udanego urlopu i pozdrawiam. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.crowley.pl 02.06.08, 18:03 Właśnie niedawno wróciliśmy z tego hotelu. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Może inne hotele były ładniejsze ale jak się to mówi, że wyjeżdża się na urlop a nie z bloku do bloku. Mieliśmy pokój na piętrze z widokiem na basen. Faktycznie jak okno było zamknięte nic nie słychać. Hotel bardzo przytulny a obsługa przemiła. Żadnego grzyba, codziennie sprzątanie. Transfer u nas trwał ciut więcej niż godzinę. Położony przy uliczce z kramami ale żadnego hałasu czy gwaru nie było słychać. Byłam ze starszym dzieckiem więc pewne rzeczy mnie nie interesowały. Ale masę rodzin właśnie z małymi dziećmi. Naprawdę za tą cenę warto. Jedzenie bardzo dużo urozmaicone. Chociaż nam po tygodniu marzył już się najzwyklejszy schabowy. Pozdrawiam i miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-kati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.02.09, 12:28 to do zobaczenia na miejscu Ja wylatuje 19 z KTW.i tez bedziemy z takim amłym dzidziusiem wiec pozdro i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
skrab_p Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 04.02.09, 23:46 Mam pytanie czy w hotelu Sun Club Side są dostępne łóżeczka i wysokie krzesełka dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.gprs.plus.pl 15.02.09, 10:36 Czy ktoś leci do sun club side 29 lipca 2009r (do 12.08)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.06.09, 10:53 Hej, my mieliśmy lecieć 29 lipca ale lecimy później. Będziemy tam od 5 sierpnia więc tydzień będziemy z wami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 22.06.09, 10:20 Gość portalu: gosia napisał(a): > Czy ktoś leci do sun club side 29 lipca 2009r (do 12.08)??? Ja lece 29 lipca 2009 do sun club side:-) z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 11:16 >>>do zuzann-a>>>Ja lecę na 2tyg (do 12.08) z mężem i 4letnią córką. A ty na tydz. czy 2tyg. Ja lecę z łodzi, mam 31lat (wyglądam młodziej)a ty ile masz lat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.09, 19:58 To chyba w tym hotelu nie ma klimatyzacji, bo nikt nie odpowiada na moje pytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 24.06.09, 13:46 Gość portalu: Gosia napisał(a): > >>>do zuzann-a>>>Ja lecę na 2tyg (do 12.08) z mężem i 4 > letnią córką. > A ty na tydz. czy 2tyg. Ja lecę z łodzi, mam 31lat (wyglądam > młodziej)a ty ile masz lat??? Ja tez bede 2 tyg., lece z chlopakiem i z dwoma zaprzyjaznionymi malzenstwami, jedni maja 8-letnia corke a drudzy synka chyba ok.5- letniego. Mam 36 lat ale tez wygladam mlodziej:-)) moj facet ma 33;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.06.09, 18:57 >>do zuzann-a>> z nami leci moja siostra bliźniaczka (też z mężem i 3letnią córką) oraz brat mojego męża (z żoną i 6letnią córką oraz 8mc. synem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 26.06.09, 10:08 Gość portalu: Gosia napisał(a): > >>do zuzann-a>> z nami leci moja siostra bliźniaczka (też z męż > em i 3letnią córką) oraz brat mojego męża (z żoną i 6letnią córką oraz 8mc. syn > em). Ooo, to widze,ze tez lecicie wieksza ekipa:-) bedzie wesolo. A z takich kwestii praktycznych to poweidz mi bierzecie dolary czy euro bo my mamy dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 08:17 lecę z rodzinką 31 07 do 14 .08 z katowic. pozdr artur Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 24.06.09, 08:44 Ja lecę tam 29.07 do 12.08 z Łodzi. Też z rodzinką :-) Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:46 hej, mam 2 chłopaków 5 i 9 lat, ja 33 żona 32. Pewnie się spotkamy. fajnie że będą tam jacyś polacy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzanna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 09.07.09, 12:13 Gość portalu: artur napisał(a): > hej, mam 2 chłopaków 5 i 9 lat, ja 33 żona 32. Pewnie się spotkamy. > fajnie że będą tam jacyś polacy. pozdr. He,he, ciekawe czy sie domyslimy na miejscu kto jest z forum:-)) Ale ciesze sie, ze chyba wiekszosc z nas jest mniej wiecej w zblizonym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AY Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.07.09, 17:37 Już za tydzień wyjazd a mnie dopadły wątpliwości-wyjeżdzamy z 6 miesięcznym dzieckiem i zastanawiamy się czy nie będziemy jedynymi "szaleńcami" którzy jadą z takim szkrabem w lipcu do Turcji.Może ktoś kto wrócił napisze czy spotkał na miejscu takie maluchy,zaobserwował jak wygląda ich pobyt i podzieli sie opiniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.07.09, 20:46 pytanie dla Artura: skąd lecicie?, my tez mamy 2 chłopaków 8 i 5 lat. Lecimy z Katowic 5.08. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.09, 09:54 Mam kilka pytań do osób które były w tym hotelu: *** Czy plaża jest szeroka? Którą polecacie tą, która jest bliżej hotelu, czy tą która jest dalej i są na niej hotelowe leżaki i parasole? *** Jakich mieliście rezydentów? Czy byli okey? *** Jeszcze sejf- czy zamykany jest na szyfr, klucz, kartę? czy płacąc za sejf płaci się od razu czy przed odjazdem? czy liczą na jakiś napiwek przy zapłacie za korzystanie z sejfu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 09:12 lecimy z katowic 31.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 05.09.09, 20:18 Hej, mam prośbę o wysłanie filmiku z pobytu w hotelu sun club side, a właściwie chodzi o tą piosenkę. Nie zdążyliśmy ci podać naszego maila (ismena27@interia.eu). Dla przypomnienia mam na imię Iza, byliśmy z dwoma synami. Bardzo proszę o ten filmik, dzieci ciągle każa mi szukać tej piosenki na you tube, ale tam ciężko znaleźć. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 05.09.09, 20:20 Halo zapomniałam napisać, że wiadomość jest dla Artura, byliśmy razem w hotelu sun club side na początku sierpnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 06.09.09, 16:11 Kilka dni temu wróciłam z hotelu Sun Club Side i jestem po prostu OCZAROWANA! Nie mam absolutnie nic do zarzucenia-pokoje piękne, przestronne, codziennie sprzątane, jakość obsługi całkowicie rewelacyjna(są na każde życzenie klientów i ku mojemu zaskoczeniu niezwykle uczciwi!), ilość przepysznych, różnorodnych potraw sprawiała, że nie byłam w stanie zdecydować się co mam zjeść danego dnia, animatorzy zabawiają gości od rana do samego wieczora. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym i mam jednocześnie ogromną prośbę do wszystkich osób, które otrzymały drogą elektroniczną piosenkę przewodnią z hotelu-czy ktoś mógłby mi ją wysłać na maila klaudynka16@tlen.pl ? Byłabym ogromnie wdzięczna, chciałabym zachować dla siebie choć część tego niezapomnianego pobytu. Z góry serdecznie dziękuję i jeszcze raz chylę czoła dla Sun Club Side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.09.09, 21:19 Do Ja...: Hej, ja też byłam w tym hotelu ale w sierpniu. Zgadzam się z każdym Twoim słowem. Wakacje były po prostu bajeczne. Mam prośbę jeśli ktoś wyśle ci tą piosenkę, proszę wyślij ją też mnie (ismena27@interia.eu). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 10.09.09, 13:27 Powiem szczerze, że jestem trochę zdziwiona, że będąc tam nie kupiłaś sobie tej płyty. Animatorzy sprzedawali dwie płyty jedna z zabytkami Turcji, a druga z piosenkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 10.09.09, 13:29 Aha, rzeczywiście hotel i atmosfera super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 14.09.09, 22:00 Wiola mnie niestety nikt nie oferował płyty:( W innym wypadku na pewno bym ją kupiła.A czy Ty posiadasz może tę piosenkę i mogłabyś mi ją przesłać? Byłabym ogromnie wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
petrus222 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 29.08.10, 21:23 Bardzo proszę o przesłanie tej "firmowej" piosenki hotelu Sun Club Side na adres mailowy: petrus222@interia.pl Z góry dziękuję za grzeczność i uczynność! Byłem w tym hotelu w sierpniu 2010 roku i sympatycznie wspominam ten pobyt. Wszystkich serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sandra-264 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 06.07.09, 23:57 Też lecę 29 lipca (z Gdańska), ale najpierw tydzień objazdówki po Turcji, a potem do 12 sierpnia hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka23 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 03.07.09, 22:03 Hejka! My lecimy 29 lipca z Katowic ;) 2 osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vistulka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 13:04 my lecimy 11.06 z katowic,2 rodzinki -8 osób,więc przetrzemy wam szlaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berenika1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 24.05.08, 22:42 to lecimy w takim samym terminie my z Krakowa więc się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
rewa74 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 30.06.08, 22:00 jakie macie wrażenia z pobytu w tym hotelu? My wybieramy się tam w lipcu i jestem ciekawa co nas tam może zaskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.crowley.pl 01.07.08, 20:24 Bardzo miłe wrażenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni nic nie zaskoczyło nas negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowin Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 212.2.115.* 18.07.08, 14:18 Byliśmy z żoną od 18.06.08 i jesteśmy b.zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-kati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.02.09, 12:41 Gość portalu: vistulka napisał(a): > my lecimy 11.06 z katowic,2 rodzinki -8 osób,więc przetrzemy wam szlaki ;) to dozobaczenia na miejscu my wylatujemy 19.06 z KTW..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egonowa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:57 Właśnie wróciliśmy 8 października z Turcji. Hotel Sun Club Side owszem jest okej, obsługa bardzo miła, pokoje niby posprzątane (tylko "rynek") ale łóżka za to ładnie pościelone (często ozdabiane kwiatami), ale jedzenie ...............! Przez dwa tygodnie jedliśmy to samo, to samo i ciągle to samo. Po 5-6 dniach mieliśmy dość! Co nie zostało zjedzone na śniadanie, było przetworzone i dodane do jednej z "potraw" na obiad lub kolację! Dlatego często chodziliśmy coś zjeść do fajnej knajpki gdzie waścicielka mówi po polsku i choć nie jest tam luksusowa to fajna atmosfera i dobre jedzenie, a szalony, śmieszny właściciel i popisane własnoręcznie ściany przez turystów z całego świata nadawały jej szczególny klimat (my też na ścianie zaznaczyliśmy swoją obecność w tym miejscu). Przed wyjazdem do Side dużo czytałam na temat "łysego" z biura podróży tuż przy plaży. Nie dajcie się nabrać. Mieliśmy u niego wykupioną wycieczkę m.in. do Antali na bazar turecki i okazało się, że w tym dniu bazar był zamknięty! Wykupiliśmy bilety na rajd kładami i niestety nie wszyscy mogliśmy skorzystać (6 os.) ponieważ na kilnaście kładów tylko 5 było sprawnych a zwrocie w obydwu przypadkach nie było mowy ! Teraz kilka słów na tymat biura ITAKA. Wycieczkę wykupiliśmy w styczniu 2008 imieliśmy opaconą od 24.09 do 24.10.2008 Wylot mił być o 24 września o 23.30 z Katowic,a dwa tygodnie przed wylotem okazało się że wylatujemy 25 września o 1 w nocy. O zwrocie za jeden dzień (24.09) nikt nawet nie chciał z nami rozmawaiać. Wszyscy musieliśmy w lipcy lub sierpniu (już niepamiętam) dokonać dopłaty paliwowej ok. 400 zł. Myślę że biuro powinno nam część tych pieniędzy zwrócić ponieważ zamiast lecieć z Katowic musieliśmy najpierw jechać autobusami do Krakowa (podstawionymi przez lotnisko), a z Krakowa o 4,30 (a tak naprawdę o 5,25) wylecieliśmy do Turcji, dlaczego tak wyglądała ta podróż nie wiemy, poprostu ktoś coś zawalił a my placimy. Powrót był taki sam czyli lot do Krakowa a z Krakowa atobusami do Katowic.Reasumując: Side TAK, hotel TAK, jedzenie NIE, biuro Itaka NIE NIE NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.sopot.wirt.pl 31.01.09, 23:45 hej, ale doplaty mieli wszyscy w tym roku lacznie z Neckermannem. Wina przepisow-biura moga, ale mozna zakladac sprawe i sie domagac zwrotu.Ale czy sie oplaca... Wszystko wina przepisow. Wiem, bo sprzedaje od roku i swiece oczami przed klientem, nie mowiac o tym,czego sie naslucham... Co do godzin wylotu-sa tacy, co maja wylot 23.59 a powrot 00.01 :) To nie bajka - to Polska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regent Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.tktelekom.pl 27.10.08, 11:49 Zdecydowanie odradzam, główny powód to tak jak ktoś tu już wspomniał to fatalne jedzenie ( non stop to samo, obiady i kolacje niczym się nie różniły, wiecznie gotowane warzywa z małymi kawałkami mięsa lub z kiełbasą, która pozostała ze śniadania ). Byłem z rodzinką między 3.09 - 10.09.2008, dla dziecka nie było na śniadanie ani zwykłego dżemu, czy jakiejś nutelli, sery okropnie słone, tylko dwa rodzaje wędlin - MASAKRA. Obsługa miła, jak dasz dolara to w tyłek wchodzą. Jedyny plus tego hotelu to dobra lokalizacja, blisko starożytnego Side. Zawiodłem się na ITACE. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk basen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:51 proszę o odpowiedź na moje pytanie, zdarza się że w Turcji w basenach jest słona woda z morza, jak z tym jest w Sun Club Side? zastanawiam się nad wyborem tego hotelu, z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga3008 wybieram się do tego hotelu z Itaką 22.V.08 z Ktw. IP: *.c196.msk.pl 19.12.08, 20:09 Hej. Mam rezerwację na wczasy w Turcji własnie w tym hotelu, pod koniec maja, wylot z Katowic. Słyszałam pochlebne opinie o hotelu, moja kolezanka pracuje w biurze podrózy i szczerze go polecała, przyzwoity za rozsadne pieniadze. Czy ktoś wybiera się tam z Itaką w dniach 22.V-4.VI? Jeśli tak bardzo proszę o kontakt panidaga@wp.pl lub na gg 332234, to mój 1 lot samolotem i trochę sie boje:)prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor-66 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 04.01.09, 17:53 wybram się do hotelu Sun Club Side we wrześniu wylot z wrocławia,czy ktoś leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 10:11 ja lecę w czerwcu 24.06 na dwa tygodnie już nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
3kati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 08.01.09, 10:18 My też wybieramy się 24.06 na dwa tygodnie wylatujemy z wrocławia. Mam nadzieję że będzie fajnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.icpnet.pl 20.01.09, 20:16 A jakie pokoje są w tym hotelu, czy mieszczą się 2 dostawki i jak wygląda lazienka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:51 Ja wraz ze znajomymi lecę 10 czerwca do 24 z Wrocławia myslę że będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 94.254.191.* 25.01.09, 14:09 Byliśmy w zeszłym roku. Jak czytam opinie o jedzeniu to zastanawiam się czy Ci ludzie na śniadanie na obiad w domu mają kilkanaście potraw do wyboru. Po prostu inna kuchnia i lecąc tam trzeba się z tym liczyć, że nie będzie schabowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.09, 15:31 My też lecimy 10.06 na dwa tygodnie (z Warszawy). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 17.02.09, 19:26 No to spotkamy sie na miejscu :) Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 19:37 my tez z Wroclawia z 13 latka lecimy w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Pruszków Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 01.02.09, 20:45 Czy leci ktoś z Warszawy do tego hotelu 14 sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 193.24.14.* 06.07.09, 14:19 Ja lecę 31.07. z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
skrab_p Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.02.09, 23:58 My wylatujemy z Wrocławia 16.09.09 na 2 tyg., a ty który termin wybrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
gregor-66 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 03.02.09, 08:44 My wylatujemy 25,09 na dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 193.24.14.* 27.02.09, 09:05 My jedziemy na 2 tygodnie od 29.05 - 12.06 z Warszawy? Czy ktoś jeszcze leci w podobnym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.02.09, 12:35 My lecimy od 10 do 24 czerwca z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeofmylife Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 12:21 Ja wylatuje z chłopakiem z Warszawy 28.08.Czy ktoś wybiera sie do Sun Club Side w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.mikolow.net 16.03.09, 17:05 My lecimy 19 czerwca na dwa tygodnie z Katowic czy ktoś leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guziol70 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 94.254.175.* 16.03.09, 17:32 Byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku w maju. W sumie za tą cenę super ok. Co prawda do plaży w linii prostej może i jest 150 m ale do hotelowej plaża dalej. Ale miły spacerek. Pokoje czyste przytulne. Animatorzy super obsługa również za 1 dolara latają koło Ciebie. Bardzo miłe wspomnienia super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 17.03.09, 17:46 My lecimy z Wroclawia 10 czerwca na dwa tygodnie, tak więc 19 bedziemy na miejscu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 18:43 CZY klimatyzacja (indywidualnie sterowana, która widnieje w ofercie katalogowej) jest za darmo czy trzeba coś dopłacać na miejscu??? czy w ogóle są jakieś opłaty w hotelu konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 18:54 PYTAM O KLIMATYZACJĘ, jest na pilota? czy za pilota płaci się jakąś kaucję? czy są jakieś opłaty o których w katalogu nie pisze ( np. właśnie za klimę). NAPISZCIE o dodatkowych OPŁATACH i KAUCJACH W HOTELU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-k Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:26 My lecimy 19.06. na 2tyg. z Katowic dwie rodziny to napewno się spotkamy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&K Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:05 to trzymajcie miejsca na lotnisku MY tez lecimy 19 z KTW dwie rodziny :):):):) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.master.pl 03.06.09, 18:28 Ja też lecę we wrześniu do tego hotelu razem z mężem -wylot z Wrocławia 11.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&K Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 14:17 wybieramy sie do tego hotelu z półtora rocznym dzieckiem czy ktos moze polecic jaki pokoj bedzie najlepszy i na co sie przygotować???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mpik_82@o2.pl Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.swidnica.mm.pl 26.04.09, 12:19 Ja z moim przyszłym mężem lecimy w podróż poślubną 15lipca:)na dwa tygodnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 26.04.09, 13:38 hej leci ktos 8 maja 2009? z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 08:22 my lecimy 13 maja na 2 tygodnie sidem osob z katowic do hotelu SUN CLUB W SIDE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 03.05.09, 22:05 Daj znać po powrocie jak bylo bo my lecimy 10 czerwca do tego hotelu. Udanego urlopu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 83.238.139.* 04.05.09, 20:30 hej my też lecimy 13 maja na 2 tyg :) tylko że z Warszawy. Mam nadzieje ze ta data 13 okaże się szczęśliwa :)do zobaczenia na miejscu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 06.05.09, 23:41 my bedziemy do 15stego :) lecimy z itaka, zmienili nam godzine wylotu i powrotu zamiast o 8.10 lecimy o 11.30, dobrze że nas wcześniej powiadomili przynajmniej nie spędzimy pół dnia na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.09, 19:08 Ja mam zarezerwowane na lipiec, ale nie wiem czy nie zrezygnować...skoro ta świńska grypa...bo lepiej chyba być wtedy w Polsce niż za granicą...NIE BOICIE SIE LECIEĆ wiedząc że panuje ten wirus i może się rozprzestrzenić w Polsce i w Turcji??? Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 08.05.09, 19:31 "Do odważnych świat należy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.09, 18:38 w lipcu lecę do Turcji i nie wiem czy brać euro czy dolary? Czy ktoś mi doradzi? gdzie wykupić wycieczki fakultatywne czy od tego łysego Trojanusa? (o którym tu przeczytałam). PROSZĘ O ODPOWIEDŹ OSOBY KTÓRE BYŁY W Side Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.05.09, 21:05 Lepij dolary, które możesz zmienić na walutę turecką, a wycieczki w zalżnosci co chcesz zwiedzać i jak dobrze znasz języki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.09, 21:48 gryjt DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ nie znam języków obcych...myślałam o wykupieniu wycieczek od Trojanusa (z Side) lub Leny (z Alani)bo zapewniają przewodnika, który zna język polski (tak piszą) też nie wiem czy to prawda czy takie wycieczki są bezpieczne????czy na wycieczkę nadaje się 3,5 letnie dziecko itp. ja myślę o Kapadocji i Pumokale...może jeszcze mi odpiszesz???pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 23.05.09, 10:52 hej bylam w sun club side od 8.05-15,05 bylo naprawde ekstra, hotel czysciutki, bardzo miła obsługa, szef sali stara się witać gości w ich ojczystym języku,jedzenie przerozne i przepyszne, basen codziennie czyszczony (choc woda w nim zimna :) ale po chwili idzie sie przyzwyczaic) animatorzy "umilaja" czas spedzony w hotelu :) My mielismy dolary, ale dolar jest juz z turcji po malu wypierany, ale czesc wymienialismy na liry takze nie ma z tym problemu. do kapodacji organizuja wycieczki 2 dniowe troszke daleko, ale jesli dzieciaczek wytrwaly i da rade jechac conajmniej 6h w autobusie to nie widze przeszkod, my bylismy na pamukale (z itaki koszt ok 60 $) i jest mega, polecam kazdemu wycieczka moze byc 1 i 2 dniowa my jechalismy 1 - super widoki, jechalismy z itaki (bo lepiej sie kalkulowalo niz z trojanusem z itaki mielismy all incl. podczas wycieczki czyli 3 posilki i wstep wliczony w cene biletu, u trojanusa 1 posilek i 20 litow trzeba miec na wstep no i oczywiscie swoje jedzenie, ktore do najtanszych nie nalezy) zarowno trojanus jak i itaka daje polskiego przewodnika tzn jest to turek mowiacy po polsku (troszke irytujacy ;) z itaki bylismy tez na raftingu koszt 32 $ (balismy sie o ubezpieczenie)polecam splyw nawet dla nieumiejacych plywac super zabawa i niezapomniane wspomnienia. na plazy czeka takze masa przyjemnosci (banany skutery parasoling) my wzielismy parasoling koszt 60 $ leca 2 osoby, pan z motorowki robi zdjecia, mega sprawa leci sie wzdloz wybrzeza ok 20 min widzi sie cale side niezapomniane wrazenia. ludzie (starsze malzenstwo) ktorzy przylecieli rowno z nami byli na safarii i mwoili ze super sprawa, byli takze na kapodacji 2-dniowej i byli zachwyceni widzialam zdjecia (dla mnie wieksze wrazenie robi pamukale) mowili ze hotel spoko, ale nei dajcie sie tam namowic na noc turecka (bo niby nei warto) pierwszego dnia tureccy "straganiarze" nie odpuszczaja i ciagna na wycieczki z ich biur, trzeba podejsc do tego troszke z dystansem (nie ktorzy sa strasznie natarczywi zeby u nich wykupic jakas wycieczke) jak sie wychodzi z hotelu idac w lewo w strone morza jest koles nazywa sie efkan (jakos tak) turek mowiacy po polsku ma biuro podrozy zeszyt z polskimi wpisami osob ktore od niego jechaly jak jechac nie z itaki to tylko od niego, lysy, mily :) trzeba pamietac ze u nich slowo cenniejsze od pieniedzy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 23.05.09, 18:27 Do myszy : Cieszę się że jestes zadowolna z pobytu. Ja ze znajomymi lecę tam za dwa tygodnie. Jak byś mogła poradzic z ktorej strony wybrać pokój czy od strony basenu czy placu zabaw? I ogólnie jeszcze jakies wskazówki na co zwrócić uwagę. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 09:34 A czy w ogóle można wybrać sobie pokój??? myślałam że sami przydzielają pokoje...KAŻDY MOŻE SOBIE WYBRAĆ gdzie chce pokój??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 24.05.09, 14:23 do Xi BK w zasadzie pokoje sa z gory przydzielane, ale wydaje mi sie ze przy zakwaterowaniu w recepcji mozna by bylo cos wspomniec (gdyby byly inne wolne pokoje to wydaje mi sie ze to zaden problem) my mielismy pokoj blisko basenu (w skrzydle gdzie znajduje sie recepcja) i mimo ze na poczatku nie bylismy zadowoleni (bo uwazalismy ze bedzie glosno) i chcielismy miec na I p. to szybko docenilismy uroku pokoju na parterze (zawsze szybko mozna bylo sie dostac do pokoju nie chodzac po schodach ;) nasi znajomi mieli pokoj bezposrednio przy basenie i rowniez byli zadowoleni. przy placu zabaw tez wydaje mi sie ze nie jest zle, sniadanie wydaja do 10-tej wiec tak czy inaczej sie wstaje rano a dzieci nie przeszkadzaly w odpoczynku. jesli wroce do turcji do side to na pewno do sun club side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 24.05.09, 14:29 aaaa jesli masz pofarbowane wlosy i brudzisz recznik :))) to lepiej wycieraj wlosy w swoj recznik nasza kolezanka pobrudzila hotelowy i musiala za niego zaplacic 8 euro :/ w opisie hotelu jest napisane ze jest tenis stolowy (nie ma go) warto skorzystac z sauny i oryginalnej łaźni tureckiej pozdrawiam i zycze milego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 24.05.09, 21:15 Ale przecież wiadomo, że ręczniki w pokojach NIE sŁużą do plażowania ani do wynoszenia na basen. A w tym hotelu niestety nie ma ręczników plazowych więc trzeba miec swoje. Pokoj jeżeli nie odpowiada latwo zamienić, a pomóc może 5$ w paszport, ale wszystkie pokoje sa podobne, jedynie różnia sie wielkością balkonu,nie mają możliwości widoku na morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 24.05.09, 22:26 Dziekuję bardzo za wszystkie informacje. A czy do plaży hotelowej faktycznie jest tak jak opisują spory kawałek? I czy są problemy ze znalezieniem wolnego leżaka. Tak czy siak nie moge sie doczekac do 10 czerwca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.brzesko.net.pl 24.05.09, 22:55 ja chcialbym sie dowiedziec gdzie znajduje sie knajpa gdzie mowia po polsku :D podobno jest taka w okolicy :P na scianie tej knajpy sa podpisy (tyle slyszalem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 09:42 do gryjt nie zrozumielismy sie ta osoba nie wynosila recznikow na basn czy na plaze najnormalniej wytarla wlosy po myciu do plazowych lezakow rzeczywiscie trzeba troche isc ale zawsze mozna skorzystac z lezakow ktore sa znacznie blizej polcem u charliego :) zaraz na poczatku po prawej stronie :) o barze gdzie mowia po polsku nic nie wiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.06.09, 10:24 Halo, czy ktoś będzie spędzał urlop w sun club side w terminie od 5.08 do 19.08? Lecimy z Katowic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doneczka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.info-net.org.pl 28.06.09, 21:06 my bedziemy w sun ... 7.08-21.08 wylot z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: time Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 20.07.09, 11:44 Ja lecę do SUN CLUB SIDE 28.08 na tydzień. Zastanawiam się głęboko z jakim filtrem zabrać ze sobą krem? Mam bardzo ciemne włosy i jasne oczy oraz dość ciemną karnację. Rozmawiałam z panią z biura podróży i powiedziała mi żebym zabrała filtr taki jaki stosuje nad polskim morzem, gdyż pod koniec sierpnia skóra już będzie przyzwyczajona do słońca..Problem w tym,że w Polsce nie stosuje zazwyczaj żadnych filtrów, co najwyżej 6 SPF.Nie chciałabym się poparzyć, ale szybko i intensywnie opalić.Co mi radzicie?Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31 lipiec Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 11:59 Czy ktoś leci 31 lipca z Katowic? Do Sun Club Side? Ja lecę z rodzinką i chcę kogoś "poznać" by wspólnie spędzić tam czasi wybrać się do Kapadocji lub na inne wycieczki. Proszę podać meila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka23 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 20.07.09, 17:23 Witam, ja z moim szanownycm małżonkiem lece w tym samy terminie z Katowic. Pociech niestety jeszcze nie posiadamy, ale i owszem na wycieczki sie wybieramy ;)mój meil slis@op.pl Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka23 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 20.07.09, 17:26 Witam, ja z moim szanownycm małżonkiem lece w tym samy terminie z Katowic. Pociech niestety jeszcze nie posiadamy, ale i owszem na wycieczki sie wybieramy ;)mój meil slis@op.pl Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 20.07.09, 12:16 Krem z 6 SPF,zdecydowanie za slaby faktor ochronny ,nawet jesli masz ciemna karnacje ,proponuje 20 ,mozesz dluzej polezec na sloncu ,a te...pod koniec sierpnia ,jest jeszcze bardzo intensywne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeofmylife Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 21.07.09, 15:22 Dziękuję za odpowiedź.W takim razie wezmę ze sobą krem z filtrem 20SPF, a później ewentualnie zmienię go na niższy.Mam jeszcze inne pytanie-czy hotel gwarantuje ręcznikii dla jego mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 11:52 Mam pytania do tych którzy byli w tym hotelu, ****czy podczas kolacji obowiązują mężczyzn długie spodnie? czy mogą to być spodnie przed kolano (czyli dłuyższe od szortów)??? ***Czy sprzątaczka sprząta pokoje co dzień czy co kilka dni? ***Czy klucze od pokoju nosi się ze sobą czy zostawia w recepcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 22.07.09, 11:59 Można chodzić w krótkich spodenkach na posiłki natomiast jest informacja żeby nie przychodzić w strojach kapielowych ani na posiłki ani do baru. Pokoje są sporzątane codziennie a jeśli chodzi o klucze to my nie zostawialiśmy na recepcji jedynie kiedy jechaliśmy na dłuższe wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 12:30 Mam jeszcze pytanie kiedy ta sprzątaczka sprząta, czy są określone godziny w których sprząta? Czy jeśli będziemy w pokoju to ona też sprząta przy nas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 22.07.09, 13:59 Sprząta w różnych porach ale jeśli jesteście w pokoju to możecie wywiesić na drzwiach informację "nie przeszkadzać" i ona przyjdzie o innej godzinie. U mnie najczęściej sprzatała albo jak byłam na śniadaniu albo jak poszłam na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 14:01 My mamy opcję all inclusive, czy nosi się specjalne opaski na ręce? czy są też inne opcje wyżywienia w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeofmylife Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 22.07.09, 14:49 BK,mam do Ciebie pytanie-czy w hotelu dostaje się reczniki(poza kąpielowymi) i jakieś podstawowe środki czystości?Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 22.07.09, 15:29 Są opaski pomimo że innej opcji w tym hotelu nie ma jak all. Ale przy wejściu na teren hotelu stoi strażnik i wtedy widzi kto wchodzi, bez opaski nie wpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 15:33 Mam pytanie, bowiem my dolecimy do Tiurcji ok godz. 20tej do tego transfer z lotniska do hotelu. ILE CZASU TRWA TRANSFER??? zakładając że w hotelu będziemy po 22godz to czy możemy liczyć na jakiś posiłek? np tą nocną zupę? Jak to było w WASZYCH przypadkach? o której byliście w hotelu czy była możliwość korzystania z all cl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.07.09, 11:10 Transfer z lotniska trwa ok 1 godziny, ale trochę czasu zajmuje odebranie bagaży, zapakowanie sie do busu no i rozwożenie. W sumie jakieś 2 godziny. Ja lądowałam w Turcji o 2 w nocy. Jak dojedziecie do hotelu na pewno możecie liczyć na nocna zupkę. Kto wie może coś jeszcze przyszykują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 29.07.09, 11:37 Mam pytanie, czy za telewizję trzeba dodatkowo płacić. Gdzieś przeczytałam płatne TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 29.07.09, 12:28 Telewizja jest bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 29.07.09, 13:07 Mam jeszcze jedno pytanie, chodzi mi o sejf, czy jest na szyfr czy na kartę i czy jest sens w ogóle go wynajmować. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia3008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 29.07.09, 14:18 Moim zdaniem sejf jest zbędny. Ja miałam walizke na małą kłódkę i tam trzymałam kosztowności, a z pokoju nic nie zginęło. Wszystko zastałam tak jak było przed wyjściem z pokoju. Mozesz byc spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 29.07.09, 15:29 Dokładnie jest tak jak napisała nadia3008. Nie ma potrzeby brac sejfu ale to już Twój wybór. Ja po paru dniach aparat, telefon i mniejsze pieniądze trzymałam na wierzchu i nic nie było tknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 29.07.09, 15:48 A czy jest możliwośc pożyczenia żelazka w hotelu? I jeszcze jedno- czy plaża jest kamienista i czy można bez obawy wchodzić boso do wody? (słyszałam,że są jeżowce czy coś takiego). Już dzisiaj wylatujemy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 29.07.09, 17:31 Nie słyszałam o możliwości wypożyczenia żelazka. Plaża jest piaszczysta, nie ma w tym rejonie jeżowców i nie są potrzebne buty do wody. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.43.28.78.cable.petrus.pl 06.07.09, 23:10 Ja z koleżanką będziemy też od 5.do 12.08. Właśnie czytam, co nas może spotkać, bo hotel wybrałyśmy z katalogu na "czuja" i zastanawiamy się czy to był dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:49 Będę tam z rodzinką (2 chłopców 5 i 10 ) 0d 31 07 do 14 08.pozdr artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doneczka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.info-net.org.pl 19.07.09, 11:30 my bedziemy także z dwojka chlopcow 1rok i 4lata, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 04.08.09, 20:46 helow chyba się spotkamy bo będziemy w terminie od 12 do 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 25.05.09, 18:31 Do Tomi: ciekawych zdjec samego hotelu nie mam, duzo zwiedzalam, ale cos postaram sie na te str wrzucic :) jesli chodzi o male dzieci to w hotelu bylo kilka malzenstw z takimi maluchami, nie wiem jak z jedzeniem Twojego maluszka, nie mam dzieci i nie wiem co one lubia jesc jedzenia jest sporo wiec pewnie cos mu przypadnie do gustu :) jest brodzik dla maluchow ze zjezdzalnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 18:50 dziekuje ci bardzo no i normalmie nie moge sie doczekac wylotu.... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 25.05.09, 18:53 życzę udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.09, 22:15 Czy byla mozliwosc wyniesienia ze stolowki jakiegos jedzenia np na plaze, czy mozna bylo wyniesc napoj w szklance czy kubku do pokoju, czy absolutnie to nie bylo mozliwe? Jakie ceny napoi, wody mineralnej kupionej tam w hotelu (by miec do pokoju jak zachce sie pic w nocy)??? Odpiszcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 26.05.09, 23:50 nie ma mozliwosci wynoszenia jedzenia do pokoi czy na plaze, mozna na basen zabrac w kubkach np piwo do pokoju wody tez nie widzialam zeby ktos wynosil, obok hotelu jest sklep spozywczy za 1 euro mozna kupic 1,5l wody mineralnej nie wiem ile kosztuej woda w hotelu, sok ze swiezych pomaranczy 4 liry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.05.09, 11:20 Czy na zewnątrz późniejszym wieczorem można spokojnie siedzieć przy basenie, chodzi o to czy nie ściągają materaców z leżaków żeby goście szli do pokojów bo i o takich rzeczach słyszałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.09, 12:34 ściągają materace - chodzi taki mały obrośnięty z krzywym spojrzeniem, nam zabrał w dniu wyjazdu, zobaczył, że nie mamy opasek i zabierał materace ale mi nie zabrał bo na nim leżałam przy każdym pokoju są krzesełka plastikowe, na których można posiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 27.05.09, 13:50 U, to nie fajnie :(. A czy jak wylatuję o godz. 20 to o której muszę opuścić pokój ? I czy w tym dniu obowiązuje mnie all? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 27.05.09, 18:56 materace sciagaja w zasadzie jak zaczynaja czyscic basen wiec po 19stej stoja tylko lezaki. w dniu wyjazdu obowiazuje all incl. my wylatywalismy o 20.35 :) dzien wczesniej na tablicy ogloszen jest napisane o ktorej przyjezdza bus na lotnisko, my jechalismy o 17.00 doba hotelowa trwa do 12.00 do tej pory nalezy opuscic pokoj walizki mozna zostawic w pokoju przy recepcji i mozna korzystac dalej z calej reszty :) my skorzystalismy z uprzejmosci znajomych (ktorzy zostawali jeszcze jeden tydz) i wstawilismy walizki do nich i skorzystalismy z lazienki przed wyjazdem na lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:51 Dzisiaj wróciliśmy z Sun Club Side wakacje udane miły hotel z dobrym wyżywieniem uprzejma obsługa pokoje czyste mieliśmy problem z plażą ale podobno ma być rozwiązany dużo ruskich i niemców jechaliśmy do pamukkale z itaką baliśmy się od turka bo byliśmy z małym dzieckiem ale u niego jest taniej [Efkan] mówi po polsku,polacy z hotelu pojechali z nim i nie żałowali , od turka byliśmy w aqua parku było fajnie ale nie ma co liczyć na polskich przewodników jedzenia jest tyle że nie ma potrzeby wynośić do pokoju alkohle i piwo bezpłatne napoje braliśmy do pokoji i nikt nic nie mówił, kupowaliśmy wodę do pokoju dla dziecka cena 1 tl ok 2 zł 1,5 litra cola 1l ok 1tl dużo by można jeszcze pisać ale polecam ten hotel . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 28.05.09, 09:54 A czego dotyczył ten problem z plażą. Bo to mnie trochę martwi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:32 wygasła im umowa i zamienili nam na inną "plażę " gdzie było mało leżaków za parasole trzeba było płacić a za plecami trwał remont hotelu spawali ,szlifowali malowali itp.ale podobno miało się to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:16 Ewa a mozesz powiedziec czy jest mozliwosc kupna pampersow dla maluch. i w jakim wieku jest twoj maluch nie mialas zadnych problemow znim????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 28.05.09, 22:05 Mysza napisz co to za lezaki u Charliego? Płatne czy nie i dlaczego polecasz bo jestem zainteresowana i nie chciałabym sie o nie bić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 77.252.171.* 29.05.09, 00:56 polecam u charliego bo to bardzo miły i sympatyczny gość :) można leżeć za darmo chociaż ja wolałam tak czy inaczej przy basenie hotelowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:36 mój mały ma 4 lata więc pampersów już od dawna nie używam nie zauważyłam w sklepach pampersów a nawet jeśli będą to napewno drogie jak wszystkie towary które oni exsportują radzę zabrać z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Wycieczki fakultatywne IP: 85.106.160.* 30.05.09, 09:08 Bedac w Alani nie zapomnijcie nas odwiedzic:) Zapraszamy:lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm A jak juz bedziecie na miejscu, to zapraszam na pyszna herbatke jablkowa! Pozdrawiam i zycze udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebekel Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.brzesko.net.pl 03.06.09, 13:10 siemka ja mam z kolei pytanie czy odbiera w pokoju internet ;D znaczy sie czy maja tam siec WiFi :)? ja odlatuje 12.06 i lece na 2 tygodnie :P zycze wszystkim udanych wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 04.06.09, 19:32 Czy buty do morza sa potrzebne? Chodzi o to czy dno jest piaszczyste czy kamieniste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 89.191.145.* 10.06.09, 19:41 plaża piaszczysta buty nie potrzebne, ewntualnie na rafting :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 19:28 Mam pytanie, czy sejf za opłatą jest w pokoju, czy gdzieś w jakimś innym miejscu w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 212.180.165.* 18.06.09, 09:00 jest sejf 1E za dobę w każdym pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafira00 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 09:05 A czy Allinclusive obejmuje drinki, alkohol bez limitu (oczywiście w określonych godzinach), czy trzeba dawać napiwki, by dostać drinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga3008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:05 Witam, własnie wróciłam z tego hotelu. Dla mnie rewelacja! Czysto, miło, obsługa uprzejma, pokoje w porzadku. Bardzo dobra lokalizacja, a jedzenia duzo i dla kazdego cos dobrego. Szczerze polecam ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 19.06.09, 12:49 A byłaś na jakiś wycieczkach fakultatywnych? Gdzie? W jakim biurze wykupywałaś , ile płaciłaś? Czy w biurach tureckich wycieczka obejmuje ubezpieczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.09, 20:07 Ponawiam moje pytania, bo do tej pory nikt mi nie odpisał *** PYTAM O KLIMATYZACJĘ, jest na pilota? czy za pilota płaci się jakąś kaucję? *** czy samemu włącza się i wyłącza klimę kiedy się chce? *** czy są jakieś opłaty o których w katalogu nie pisze ( np. właśnie za klimę). NAPISZCIE o dodatkowych OPŁATACH i KAUCJACH W HOTELU. Odpowiedz Link Zgłoś
bonbini Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 23.06.09, 10:29 Po przylocie serdecznie zapraszamy do naszego biura po wszelkie informacje dotyczace nie tylko wycieczek ale takze Alanyi i okolic :) ul. Ataturka , Sahil apt. nr 126 aslan_hay@hotmail.com - Jestesmy tu dla Was! 00902425125650 - tel . stacjonarny 00905446697882 - tel. kom (wystarczy wyslac smsa a bedziemy sie z Panstwem kontaktowac prosto do pokoju hotelowego) Do zobacznia w Turcji! >>>Bonbini - Pacho Tour<<< -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 212.180.165.* 23.06.09, 15:17 klima jest na pilota, który jest w każdym pokoju nie ma żadnej kaucji, włącza ją się samemu. Dopłaty ewentualne za sejf 1E/doba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw19 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wb.energiapro.pl 23.06.09, 14:25 Lecę tam 15.07 powiedzcie mi czy warto brać laptopa? Jest dostęp do wi-fi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 25.06.09, 18:49 Wczoraj wrócilam, pokoje duze, czyste, jedzenia duzy wybór, mila obsługa polecam jak najbardziej ten hotel zwłaszcza dla rodzin z małymi dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulek_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 25.06.09, 20:51 Hej, mam pytanko czy miałaś tam ze sobą dolary czy euro? Jaką walutę lepiej zabrać? Czy można sobie wybrać pokój? Jak długo trwa transfer z lotniska do hotelu? Czy są animacje dla dzieci? Czy wykupywałaś jakieś wycieczki tam na miejscu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 26.06.09, 10:25 Dolary czy euro ? Dobre pytanie :) sama przed wyjazdem czytałam na forum różne opinie na ten temat, ale na miejscu okazało się że najlepiej wyminić ( obojetnie czy euro czy dolary ) w kantorze na liry. Dlaczego? Otóż płacąc w dolarach czy euro np na plaży za leżaki czy jakiś napój a nawet w restaracji czy w sklepach zawsze wychodziło drożej to zależy na kogo sie trafiło ale często bylo tak że 1-2 dolary zaokrąglali oczywiście w górę. Tylko wymien taką ilość żeby ją wydac. Co do pokoju to nasze "wymagania" podaliśmy w biurze (bo jechaliśmy 2x2)i wszystko na miejscu bylo tak jak chcielismy. Wiem że z małymi dziećmi kwaterują na parterze bo jest wygodniej mają wyjście bezpośrednio na ogród bądż basen. Transfer na/z lotniska ok 1 godziny więc nie jest daleko. Jesli chodzi o animacje dla dzieci to odniosłam wrażenie że hotel jest głównie nastawiony na dzieci. Obsługa bardzo miła w stosunku do dzieci widać to na każdym kroku. Codziennie wieczorem o 20.30 są dla nich animacje widziałam że dzieciaki były zachwycone. Jedna uwaga nie po polsku! Troche po rosyjsku i po turecku ale to w niczym nie przeszkadza. Na miejscu korzystalismy z wycieczek z biura tureckiego słynnego "łysego turka " Efkana. Uważam że ten hotel za takie pieniądze to bardzo dobry wybór. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 26.06.09, 12:02 Czy możesz napisać na jakich wycieczkach byliście z tym biurem (Efkan), jakie ceny wycieczek? Czy cena zawiera ubezpieczenie, jakieś posiłki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 26.06.09, 12:37 Byliśmy w Kapadocji na dwu dniowej wycieczce za 55 euro w tym jest nocleg i kolacja ze śniadaniem. Obiad kupowalismy sami w cenie 7 euro. Wzielismy też wieczór turecki ale tam w Kapadocji bo te na wybrzeżu to ponoć niewypał i był ok cena 25 dolarów (nie pamiętam ile euro bo płaciłam w dolarach) no i Hamam za 20 euro. Jest ubezpieczenie ale nie mam pojęcia jakie i na co. Nie korzystaliśmy na szczęście :) ale tak czy siak jesteś ubezpieczony pewnie z biura podróży a ono jest ważne na terenie całej Turcji bo przeciez na własną rekę też możesz zwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulek_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 26.06.09, 20:44 Do BK:) Dziękuje serdecznie za odpowiedź. Skorzystamy na pewno z Twoich rad. My też jedziemy z 2 dzieci ale dopiero wylatujemy 5 sierpnia. Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STP Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:36 My lecimy 7 sierpnia córka ma 10 lat leci ktoś z dzieckiem w tym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 02.07.09, 12:53 My lecimy z 9 miesięcznym maluchem i 6 letnią córką 29.o7 -12.08 do Turcji ale sama już nie wiem czy go brać,ciągle gdy ktoś spyta dokąd jedziemy mówi że by Go nie brać a ja chce poznać opinie osób które były z takimi maluchami właśnie w lipcu sierpniu.Czy dzieciaki źle znoszą tam upał jak postępowaliście by uniknąć udaru,przegrzania bo podobno i w cieniu można sie przegrzać.Prosze o rady bo zamiast cieszyć się wyjazdem mam coraz więcej obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 20:00 własnie wróciłem z rodzinka z tego hotelu z córeczka 1,5roczną dzieki bogu nie był znia problemu,i dlatego jestesmy bardzo zadowoleni tylko musisz uwazac i dawac dzieciakom duzo pic..... Przy okazji pozdro dla PAPRYKARZY:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malowany dzbanek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 04.07.09, 21:34 Paprykarze tez pozdrawiają Hanysowo ;)))) MKoże jeszcze kiedyś tak zajaramy ? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia3008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 05.07.09, 13:02 Ja wykupiłam 2 wycieczki w biurze u Toni Macaroni, bardzo sympatyczny gość. Po wyjściu z hotelu trzeba kierować sie na prawo i na końcu uliczki jest jego biuro. Wykupiłam jeep safari-goraco polecam piekne widoki i rejs do delfinarium. Raczej warto brać dolary, choć Turcy najchętniej patrzą na euro. Na drobne zakupy np. w sklepach spozywczych warto wymienic troche lir. Bardzo miło wspominam pobyt w tym hotelu zwłaszcza dzięki miłej obsłudze:) udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadam etri1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.07.09, 17:58 1etri napisała:My lecimy z 9 miesięcznym maluchem i 6 letnią córką 29.o7 -12.08 do Turcji ale sama już nie wiem czy go brać,ciągle gdy ktoś spyta dokąd jedziemy mówi że by Go nie brać a ja chce poznać opinie osób które były z takimi maluchami właśnie w lipcu sierpniu.Czy dzieciaki źle znoszą tam upał jak postępowaliście by uniknąć udaru,przegrzania bo podobno i w cieniu można sie przegrzać.Prosze o rady bo zamiast cieszyć się wyjazdem mam coraz więcej obaw. JA ODPOWIADAM: udaru i przegrzania może dziecko i dorosły dostać także w Polsce. Znajomi się dziwią bo być może zazdroszczą wam wyjazdu. Ludzie jeżdżą z maluchami, ja rok temu byłam w lipcu i widziałam małe ok. półroczne bobasy...teraz lecę we wrześniu bo tak przydzielono mi urlop. ja nie mam dziecka, jedynie widziałam w Side dużo dzieci i takich małych w wózkach też, trudno mi doradzić ale jeśli zostawisz dziecko a tam będziesz widziała małe w wieku twojego to nioe będziesz żałować? przecież ze starszym 6letnim dzieckiem, które masz to też o 12godz na plaży siedzieć nie będziesz!!! trzeba zachować umiar i już, jedynie wycieczki całodniowe mogą być męczące, no ale ty lecąc z maluchami chyba zwiedzać nie będziesz więc to ciebie to nie dotyczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 06.07.09, 12:55 Mam pytanie, chodzi mi o napoje na plaży. Czy picie można wziąć z hotelu, czy jest bar na plaży jeżeli tak to czy napoje są darmowe czy płatne? Czy można wziąć napój lub drinka do pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 06.07.09, 14:19 Na plaży napoje są płatne. Widziałam jak ludzie nalewali sobie z hotelu napoje do butelek ale to raczej dla dzieci. Oficjalnie nie można wynosić drinków i napoi z baru ale widziałam że ludziska wynosili bo nikt tego nie pilnował. Ale z umiarem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 07.07.09, 07:21 Dzięki Śliczne, właśnie chodzi mi głównie o dziecko. Mam jeszcze jedno pytanie chodzi o to czy w napojach które są darmowe jest woda mineralna. Czy trzeba samemu kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-k Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 10:55 w darmowych napojach jest woda ale nie gazowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.09, 16:14 Czy jak się wykupi wycieczkę w tureckim biurze to czy dadzą w tym hotelu jakies jedzenie na drogę, w ramach allinclusive? Np coś na śniadanie, jak wyjazd jest wcześnie rano? Jka ta kwestia wygląda w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 16:35 jest tez woda gazowana ale to trzeba powiedziec barmanowi bo to oni leja............pozdro dla ludzi ktorzy byli miedzy 17.06-03.07:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 07.07.09, 19:22 Nie ma niestety w tym hotelu tzw "lunche pakietów" :( ale musze powiedzieć że oni sami nie wiedzieli czy maja czy nie jak o to zapytaliśmy. Odsyłali nas do recepcji a z recepcji do kuchni. Rano na 5 min przed wyjazdem okazało się że nie ma a możemy jedynie skorzystać ze śniadania ( bo częściowo już bylo naszykowane). Ostatecznie nie skorzystalismy ze sniadania gdyż nie bylo pieczywa jeszcze nie dowieźli ( godz. 5.30 rano). Natomist możesz zamówic budzenie w recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 08.07.09, 09:29 Jeszcze jedno pytanie jakie napoje są w butelkach a jakie leją w kubkach. Chodzi mi o to czy np. wodę można poprosić w butelce itd. Dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 08.07.09, 12:40 Wszystkie napoje są nalewane do kubków. Wode można kupić w sklepach 0,5 litra kosztuje 0,50 lira Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 08.07.09, 18:56 A czy w hotelu jest na miejscu lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 08.07.09, 19:00 jeszcze do pytania o to czy na miejscu jest lekarz dorzuce następne:czy wokół basenu i na plaży można znaleźć miejsce w cieniu,czy jest to niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-k Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:57 w hotelu jako tako lekarza nie ma ale w recepcji na tablicy wywieszony jest numer do kliniki(polsko języczny) która ma podpisana umowe z ubezpieczycielem itaki(za dartmo pokrywa sie tylko wkład własny 25Euro+transport-standardowe ubezpieczenie)mozna tez wezwac lekarza do hotelu ale trzeba za to zapłacic z własnej kieszeni pózniej w polsce ubezpieczyciel oddaje na podstawie rachunku. Rezydentka mówiła ,że miała pprzypadek ,żelekaż skasował 400Euro.w czasie naszego pobytu jakis dzieciak złamał reke byli w klinice i wszystko ok.A co do cienia to wszędzie są parasole i na basenie i na plaży pozdro dla Tomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.09, 19:52 z linku który znalazłam wynika,że lekarz jest w hotelu, z tym że nie wiem czy to aktualne informacje, więc proszę by ktoś odpisał, czy ten lekarz jest...,bo pisze m.in. tak: Szczegóły Sun Club Side Rodzaj zakwaterowania: Hotel Sieć hoteli: Brak sieci hoteli Ilość gwiazdek: 3 Adres: Denizbükü Mevkii 07330 Side Telefon: +90(242)7534686 Fax: +90(242)7531639 Lotnisko 65 KM Plaża 0-1 KM Całodobowa recepcja Lekarz w hotelu Leżaki przy basenie/ na plaży i link podaję: www.trivago.pl/side-32153/hotele/sun-club-side-96865 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 09.07.09, 10:07 I jeszcze jedno pytanie. Czy w pokojach jest jakaś lodóweczka?. Ponoć jest barek za dodatkowa opłatą (zrozumiałam że ta opłata dotyczy wyposażenia tego barku jeżeli ktoś chce), natomiast jeżeli nie chcę żeby go uzupełnili czy istnieje możliwość podłączenia pustej do prądu np. na kupione napoje. Proszę o informacje jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.07.09, 10:24 Potwierdzam informację, że w hotelu na miejscu jest lekarz. Nie wiem w jakich godzinach ale są to usługi płatne i to podejrzewam nie mało. W razie potrzeby najlepiej tak jak podaje rezydentka zadzwonić do szpitala w którym pod danym telefonem dyżuruje ktoś kto zna język polski (nie ma problemu z komunikacją. W w nszym przypadku za 10 min był podstawiony samochód pod hotel a po wizycie odwiózł z powrotem. Wszystko bylo załatwione sprawnie i beż żadnych kosztów. Szpital mieści się w manavgacie tj 5km więc nie daleko. Jesli chodzi o lodówkę w pokoju to owszem jest ale pusta no chyba że sobie sami zaopatrzycie. Z jej chłodzeniem różnie bywa u nas w pokoju trochę chłodziła u znajomych nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:45 jest zmiana w opłacie wizy na lotnisku było 10euro jest 15 euro-------15 dolar a jest 20 dolar, co do lodowki to niby chłodzi ale wtedy jak jest włozona specialna karta ktora dostaniecie w recepcji z kluczami wtedy tez działa swiatło i klima.... pozdro dla Szczecina i Głogowa:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 09.07.09, 19:31 Lodówka chłodzi cały czas tylko nie jest ustawiona na jakieś mega chłodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 20.07.09, 09:33 Mam jeszcze jedno pytanie, otóż moje dziecko uwielbia lody i bez nich na wakacjach się nie obejdzie, chciałabym się dowiedzieć czy są lody w ofercie all inclusive czy trzeba je kupować. Jeżeli kupować to na co zwracać uwagę żeby się nie zatruć. Dzięki za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 20.07.09, 11:39 W ofercie all w tym hotelu nie ma lodów. Na mieście bez problemów można kupić lody i to zarówno gałki jak i na patyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.geotag.pl 20.07.09, 14:37 Dzięki za informacje. Zastanawiam się czy lody na gałki, z automatu czy też na patyku są bezpieczne tzn. czy nie ma ryzyka zatrucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.07.09, 16:34 A czy w pokoju są małe jaśki do spania, czy tylko duże poduszki? Moje dziecko nie zaśnie bez małego jaśka, więc to dla mnie istotne. Proszę o odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 20.07.09, 17:42 Takich prawdziwych "jasków" to nie ma. Sa normalne poduszki i takie mniejsze ozdobne ale na pewno nie można powiedziec że to jaśki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:18 mam prośbe dla ludzi ktorzy byli w tym hotelu albo ci ktorzy pojada zeby podali nazwe piosenki ktora tanczy sie grupowo przy basenie..chodzi o tytuł lub gdzie jej szukac z gory dziekuje i zycze miłego odpoczunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 15:08 też nie znam tytułu piosenki a jest super, dołączam się do prośby tomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_gm5 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 16:53 Mam tą piosenkę na płytce od animatorów-podajcie maile to Wam prześlę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 08:13 hej super że masz te wszystkie piosenki, mój mail gosia_strzelce@poczta.onet.pl Jak nie sprawi Ci to kłopotu to dorzuć jeszcze kilka tytułów z tej płytki:) Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 07.08.09, 11:30 Ja tez bardzo poprosze :) b.lang@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 15:15 magda_gm5 dziekuje za pamiec i oczywiscie czekam na wiadomośc moj adres. Tomek2206@vp.pl z gory dziekuje i pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 10.08.09, 10:12 Witam, ja do SUN CLUB SIDE jadę już niebawem i nie mogę się doczekać:) Mam pytanie-czy hotel gwarantuje ręczniki swoim gościom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 10:38 gwarantuja ale nie wolno ich brac na basen i plaze a w pokoju sa reczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.08.09, 16:35 Gość portalu: magda_gm5 napisał(a): > Mam tą piosenkę na płytce od animatorów-podajcie maile to Wam prześlę. Pozdrawi > am poproszę piosenki na etri@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 13.08.09, 17:17 1etri dziękuję za odpowiedź:) mogłabyś mi powiedzieć jak często chodzi ten bus na plażę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 13.08.09, 18:41 Przy wejściu do hotelu i chyba na stołówce wiszą rozkłady z godz.odjazdu na plażę i z plaży ale jak chcesz wiedzieć wcześniej to daj maila to Ci wyślę, zrobiliśmy fotkę żeby w każdej chwili móc sprawdzić:-) Jeśli zdarzy się tak,że ktoś się nie zmieści do busa (całkiem prawdopodobne) to wystarczy poprosić kierowcę a wróci i zabierze te osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 13.08.09, 18:48 Anna, bardzo proszę o te rozkłady na klaudynka16@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 19:15 Ja wróciłam 12 sierpnia. Bus na plażę jeździł kilka razy dziennie, pamiętam że rano o 9:30 (my tak jeździliśmy, potem 12:30 powrót by obiad zjeść). w hotelu jest rozkład. WYCIECZKI FAKULTATYWNE polecam z biura CAPITAN BOAT (mr. Momo) jest przedostatnie jak schodzi się na plażę przy hotelu (przed Trojanusem). My Kapadocję kupiliśmy od Trojanusa i przepłaciliśmy, bo mr Momo ma taniej ( koszt od osoby dorosłej ok 45 euro) i od niego kupowaliśmy Pamukkale za 27 dolarów od osoby. Polski przewodnik zapewniony, autokar klimatyzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 15.08.09, 09:44 Gosia, a ile było tych leżaków na plaży przeznaczonych dla gości hotelu Sun Club Side? Czy jeśli jeździliście pierwszym busem, to nie było problemów ze znalezieniem wolnego miejsca na leżaku? Chciałam jeszcze zapytać o ilość leżaków przy basenie-czy tam choć jest ich wystarczająco? Osobiście wolę wygrzewać się przy basenie, więc na tydzień pobytu na plaży pewnie pojadę ze 2-3 razy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.08.09, 10:58 Na plaży byłó 5-6 rzędów leżaków z tym że nasz hotel miał dwa ostatnie rzędy (a te bliżej morza były innego hotelu).Na plaży nie mieliśmy porblemu z wolnym leżakiem, jak pojedziesz o 9:30 lub jakoś 10:45 też leżak mieliśmy...Gorzej z leżakami przy basenie (trzeba rano przed godz 8 lecieć i rzucić swój ręcznik= zająć sobie leżak) jak jest dużo osób to bus obraca drugi raz tak aby wszyscy chętni mogli pojechAĆ NA PLAŻĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 13.08.09, 18:33 1etri napisała: > Gość portalu: magda_gm5 napisał(a): > > > Mam tą piosenkę na płytce od animatorów-podajcie maile to Wam > prześlę. Pozdrawi > > am > poproszę piosenki na etri@tlen.pl Oo, ja też poproszę, interesują mnie te dwie przy których tańczyliśmy przy basenie:-) anna.m73@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mona-3 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 17.09.09, 18:43 Gość portalu: Anna napisał(a): > 1etri napisała: > > > Gość portalu: magda_gm5 napisał(a): > > > > > Mam tą piosenkę na płytce od animatorów-podajcie maile to Wam > > prześlę. Pozdrawi > > > am > > poproszę piosenki na etri@tlen.pl > > Oo, ja też poproszę, interesują mnie te dwie przy których > tańczyliśmy przy basenie:-) anna.m73@interia.pl ja też poproszę na adres mona40@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 20.09.09, 20:45 Do - magda_gm5 Bardzo proszę o przesłanie piosenek z tej płytki, jak możesz to wszystkie na adres mailowy: ismena27@interia.eu Halo jeśli ktoś inny też ma te piosenki wyślijcie mi na adres wymieniony wyżej. Pozdrawiam wszystkich wczasowiczów z Sun Club Side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muma Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:49 Ja też poproszę oczywiście jak można ! muma13@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 11:00 ja tez bardzo prosze o te piosenki na adres aszmuk@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
mona-3 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 17.09.09, 18:47 Świetnie że macie te piosenki, proszę o wysłanie na adres mona40@op.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardy Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 14:40 poproszę również piosenki na maila: pawel.zdon@gmail.com z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.09, 22:35 czesc, pamietasz jak mial na imie ciemnoskory animator? potrzebne mi to jest do sprawdzenia czegos. Prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 19:29 No wiesz blondyni to tam raczej nie pracuja...:) Animatorzy to Hasim ten najzabawniejszy, Altan-ten taki potężniejszy, Mustafa- prowadził gre w siatkówkę. Ich szef w zależności kiedy byłaś(eś) jeśli chodzi o młodego na którego wołali Bambino to Gokhan, a później był taki starszy koleś,czarnoskóry miał na imię Sadullah. POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 01.11.09, 21:05 dobra, nie chozi mi o włosy, tylko o skóre. Czarna miał tylko jeden animator, na prawdę czarną jak murzyn albo hindus. Chyba nie zaprzeczysz. pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajab Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 14:06 bardzo proszę o piosenki: kajab0101@wp.pl z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJMarley14 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 10:05 o mi też prześlij te piosenki mój e-mail: marlee14@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosa Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.09, 13:11 czy ktoś mi odpowie? Mam kilka pytań do osób które były w tym hotelu: *** Czy plaża jest szeroka? Którą polecacie tą, która jest bliżej hotelu, czy tą która jest dalej i są na niej hotelowe leżaki i parasole? *** Jakich mieliście rezydentów? Czy byli okey? *** Jeszcze sejf- czy zamykany jest na szyfr, klucz, kartę? czy płacąc za sejf płaci się od razu czy przed odjazdem? czy liczą na jakiś napiwek przy zapłacie za korzystanie z sejfu? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 12.07.09, 21:11 Chciałam zapytać, czy jest dostępna gorąca woda w termosie np podczas śniadania? Czy można sobie samemu zaprzyć coś do picia, czy tylko jest gotowa, już zrobiona kawa, czy herbata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 13.07.09, 11:18 Woda gorąca jest zarówno na górze w jadalni jak i na dole. Nie ma potrzeby targania czajnika ( no chyba że chodzi o małe dzieci i dostęp w nocy ). Kawa jest już gotowa i do wyboru sa dwie czarna lub czarna z mlekiem natomiast herbatę można sobie samemu wybrac smak i zaparzyć ale jest też gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.07.09, 12:50 BK dziękuję za odpowiedź :-) Jeśli coś wiesz o sejfie (pytanie Gosi) to proszę odpisz :-) Też jestem zainteresowana wynajmem sejfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 13.07.09, 14:35 Ja osobiście nie byłam zainteresowana wynajęciem sejfu, ale moi znajomi tak. I gdy zapytali o to rezydentkę to wywołali ogromne zdiwienie gdyz sejf oczywiście jest ale stwierdziła że nie ma takiej potrzeby aby go wynajmować. Wynajmując go zwróciliby na siebie uwagę. Ponoć nikt z sejfu nie korzysta. Ja wszystko zostawiałam w pokoju tzn pieniądze (tą mniejszą ilość, większą chowałam w walizce na klucz)tel komórkowy, aparat fotograficzny w szufladzie w szafce. Nic nikomu nie zginęło, nawet nie było ruszane. Zostawiałam pokojówce 1 dolara co drugi dzień to była szczęsliwa i witała nas już z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 13.07.09, 14:38 A W JAKICH GODZINACH SĄ POSILKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 15:35 jak dobrze pamietam były od 7:30-10 sniadanie 10-10:30 pozne sniadanie.12:30-14 obiad.19-21 kolacja i o 23:30 nocna zupa Dla bardziej wtajemniczonych to nawet o 2-3 w nocy było co zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bk Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 13.07.09, 16:12 W czerwcu br śniadania 7-10, późne śniadania 10-10,30 obiad 12-14 kolacja 19-21 zupka nocna 23-24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 13.07.09, 17:17 A czy przy barze też daje się kelnerom napiwki (opcja all inclusive)? A na stołówce stoliki są przydzielone czy jak kto przyjdzie tak siada? i co to jest późne śniadanie?:-)i zupa nocna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 15.07.09, 12:39 Napiwki można dawać w zasadzie wszędzie gdyż do tego celu specjalnie służą wystawione tip boxy ( przy barze, w jadalni osobny dla kelnerów osobny dla kuchni, w recepcji )to że jest opcja all w niczym nie przeszkadza my dawalismy co jakiś czas kelnerowi z baru ale osobiście do kieszonki. Nie ma przydzielanaych stolików, każdy siada gdzie jest wolne. Nie byłam na późnym śniadaniu ale z tego co słyszałam jest to normalne śniadanie tylko w skromniejszej wersji tzn może nie być dań na ciepło. Zupa nocna to nic innego jak ta sama zupa co była na kolacje czy obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 15.07.09, 14:23 BK dzięki wielkie za info:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 80.50.81.* 15.07.09, 07:50 Podbijam wątek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 08:15 BK , Tomi napiszcie czy są gdzieś komary? Czy dużo jest małych dzieci? Czy niemowlaki w wózkach też są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 15.07.09, 12:33 Komarów (byłam w czerwcu) nie widziałam :) Dzieciaków jest sporo co mnie zaskoczyło, niemowlaków nie widziałam jedno bylo takie ok 1 roku ale to zależy od turnusu. Sporo jest w przedziale 2-6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:27 odp.dla pytajacej-wiec tak komarów nie widziałem co do dzieci jest tam bardzo duzo tez bylismy z 1,5roczna córeczka wiec mozesz byc spokojna.jedynie co moge podpowiedziec to jak twoje malenstwo pije mleko to zabiesz sobie wiecej tam koszt puszki 350g.kosztuje 10euro kupujac w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 17:31 Dzięki BK i Tomi :-) Moja córeczka ma 10 miesięcy, biorę zapas mleka, dań ze słoiczka i pampersów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 21:12 Czy telewizja w pokoju jest bezpłtatna? Są jakieś programy polskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 21:58 Proszę o odpowidż na moje powyższe pytanie dotyczące telewizji. Czy w pokojach są dostępne telefony? Czy można bezpłatnie z nich korzystać telefonując do kogoś do innego pokoju (lecimy ze znajomymi i czy można sie za pomocą telefonów w pokoju porozumieć bezpłatnie, by się potem nie okazało,że mamy jakiś rachunek do zapłaty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 16.07.09, 10:07 Telewizja jest bezpłatna a z polskich kanałów jest Polonia. Z telefonu pokojowego możesz jak najbardziej dzwonić do innego pokoju (oczywiście bezpłatnie) wykręcając nr pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 10:17 BK ogromnie dziękuję za odpowiedzi. Napisz proszę jeszcze jakie wtyczki są tam do kontaktów? Czy trzeba brać jakąś swoją wtyczkę, by potem bez problemu podłączyć np ładowarkę do telefonu, aparatu, kamery itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 18:41 wiec z wtyczkami nie ma problemu sa jak nasze wiec spokojnie naładujesz tel jak i aparat nawet zrobisz dziecku mleko jak wezmiesz grzałke:):):):)a z telewizji było chyba jeszcze TV PULS...ale kto tam siedzi na TV...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytająca Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 19:00 Dzięki Tomi :-) Ja myślę zabrać mały czajnik bezprzewodowy (dziecko 10 mc więc mleko pije). A gdzie wykupywałeś wycieczki fakulatytywne, jaka cena, organizacja? Co byś polecił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 19:06 Ja mam pytanie dotyczące języka polskiego= czy można porozumieć się po polsku z kimś z obsługi w hotelu??? Czy w sklepach a także na bazarze w Manavgat zdarza się że turkowie mówią w j.polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 89.191.145.* 17.07.09, 18:24 w hotelu mowia raczej pojedyncze slowa po polsku, jest jeden chlopak w recepcji, ktory dosc mowi i duzo rozumie po polsku. w manavgacie ciezko zeby ktos mowil po angielsku hahahah po polsku ewntualnie na bazarze, ale to tez bardzo pojedyncze slowa jak "witam polakow" "jak sie masz kochanie moje" itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 89.191.145.* 17.07.09, 18:26 osobioscie polecam rafting super zabawa! i pamukale niesamowite widoki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izulcia_1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 19.07.09, 11:21 Pytanie do Myszy Hej, będziemy w tym hotelu od 5 sierpnia. Jadę z 2 małych dzieci, proszę o informację na temat tamtejszych upałów. Czy faktycznie są nie do wytrzymania. Koleżanka była czerwcu i mówiła, że upały straszne a co dopiero w sierpniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.info-net.org.pl 19.07.09, 11:28 witam, tez jedziemy z dwojka maluchow do tego hotelu wylot 7 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzann-a Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 19.07.09, 12:38 Gość portalu: izulcia_1 napisał(a): > Pytanie do Myszy > Hej, będziemy w tym hotelu od 5 sierpnia. Jadę z 2 małych dzieci, proszę o > informację na temat tamtejszych upałów. Czy faktycznie są nie do wytrzymania. > Koleżanka była czerwcu i mówiła, że upały straszne a co dopiero w sierpniu. > Pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/w,660,97965287,97965287,UPALY_kto_wrocil_z_Turcji.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 89.191.145.* 20.07.09, 23:22 ja bylam na poczatku maja przylecielismy po 2 dniach ulewy pogoda byla piekna temperatura jak dla mnie do wytrzymania ok 30 stopni ostatnie 2 dni bylo na maksa goraco, ale do wytrzymania, dzieci bardziej znosza upaly niz dorosli najwazniejsze czapeczki na glowe, kremy z duzym filtrem, dla dzieci nawet blokery i duzo pic. pozdrawiam i milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mchael Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 31.07.09, 12:57 Byłem i bardzo mi sie podobało obsługa wspaniała jedzenie pyszne przytulne pokoje duży basen ładne położenie piaskowa plaża.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snorek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:27 Czy ma ktoś może fotki z tego hotelu? Bo google mało wyszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snorek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 09:56 Witam, jade do turcji 4 września. Interesują mnie ceny wycieczek. Słyszałem że lepiej wykupić z biur poza hotelem. Gdzie byście polecili pojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia3008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 03.08.09, 10:23 Hej. Ja polecam biuro u Toni Macaroni, na prawo po wyjściu z hotelu, prawie na końcu uliczki. Słyszałam też, ze u Trojanusa są Polscy przewodnicy, ma biuro zaraz przy wyjściu na plażę. Polecam jeep safari, rafting, delfinarium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nedyok Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 88.199.103.* 04.08.09, 21:33 nadia3008 napisała: >Polecam jeep > safari, rafting, delfinarium. Nadia, a słyszałaś coś o 3 dniowej wycieczce od Leny ? Pamukkale + Kapadocja? Warto brać, czy lepiej wziąć dwu dniową? Gdzieś czytałem, że w wersji dwudniowej nie ma Open air Museum w Goreme. A ponoć warto tam zajrzeć... Aha, no i jeszcze jedno pytanie. jakies imprezy w Side możecie polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia3008 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 05.08.09, 09:45 Ja na Twoim miejscu wybrałabym wersję 2dniową. Jeśli chodzi o imprezy to jest sporo knajpek i dyskotek przy plaży, np. blisko hotelu Golden star, a dalej w głąb przy antycznym centrum coś dla bywalców duzych dyskotek Oxide. Każdy znajdzie coś dla siebie. Aż Ci zazdroszczę, z chęcią wybrałabym sie jeszcze do Side. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 213.77.20.* 05.08.09, 13:41 Chciałabym się dowiedzieć jaki w tym hotelu jest rezydent. Moi znajomi wrócili niedawno z wczasów w Turcji też z Itaki i niestety ich rezydent był koszmarny . Zero pomocy , zero profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 05.08.09, 14:09 Jest jakaś kobieta nie pamiętam imienia. Nie korzystaliśmy z jej usług bo i po co? Na wyznaczone spotkania przychodziła punktualnie, byliśmy na dwóch. Pierwsze organizacyjne gdzie podała ważne informacje i drugie na koniec wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 213.77.20.* 05.08.09, 14:14 Dziękuję za informację ja też mam nadzieję ,że nie będę musiała korzystać z pomocy rezydenta . Po prostu chcę profilaktycznie wiedzieć . Moim znajomym zachorowało dziecko i musieli sami sobie radzić i drogo ich to kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
gola71 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 11.08.09, 12:31 Jeśli ktoś zachoruje też nie ma problemu . Na tablicy ogłoszeń jest telefon do Kliniki w Manavgat. tel do pani Magdy. Mojego syna dopadło obustronne zapalenie uszu. Z kliniki przysłano po nas busa Pani Magda była tłumaczem miedzy nami a lekarzem. Potem zostaliśmy odwiezieni do hotelu , kosztowało to 25 E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 11.08.09, 18:52 A dlaczego kosztowało to Cię 25euro? Mój kolega też korzystał z opieki medycznej w identyczny sposób jak opisałaś ale nie płacił nic. Odpowiedz Link Zgłoś
gola71 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 12.08.09, 13:43 Jeśli chodzi o ubezpieczyciela z Itaki są to tz. koszty własne Teraz jeszcze sprawa plaży . Owszem jest blizko hotelu ale niestety do niego nie należy , na hotelową plażę dojazd jest busem ok. 7- 10 min. i to jeszcze w określonych godzinach . O czym biuro itaki nie poinformowało . Zmiany nastąpiły jakieś 3 tygodnie temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 12.08.09, 14:10 No to wygląda na to, że dużo się zmieniło od czerwca. Wtedy żadnych kosztów własnych przy korzystaniu z pomocy medycznej nie było (wyjazd z Itaki) no i plaża była jakieś 300m własna. Ale 100m od hotelu zaczyna się plaża i tam są leżaki należące do restauracji, wynajęcie takiego leżaka na cały dzień nie jest takie drogie i nawet sami pare razy korzytaliśmy (koszt o ile pamiętam to 6 lir za 2 leżaki plus parasol) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 15:40 Czy koniecznie trzeba korzystac tylko z plaży hotelowej ? Jeśli są osoby którym nie zależy na leżakach i parasolach to chyba mogą się rozkładać na ręcznikach gdzie chcą. Chyba jest w Side coś takiego jak ogólnodostępna plaża publiczna ? Jeszcze jedno pytanie do tych którzy wrócili czy w Side jest jakiś większy market (Migros,Koc)lub coś podobnego.Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 12.08.09, 16:35 I tu się mylisz bo owszem jest plaża publiczna ale znacznie dalej i zapewniam Cię , że nie chciałbyś tam leżeć (bo tylko tubylcy z niej korzystają) gdyż jest ona zwyczajnie bardzo brudna. A plaże w okolicy tego hotelu sa bardzo wąskie i nie ma na nich miejsca żeby rozłożyć ręcznik gdyż sa pozastawiane lezakami należącymi do innych hoteli bądź do restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 16:55 Troszkę się zmartwiłem tym co piszesz. Skoro publiczna to syf to pozostanie jezdzić tym autobusem hotelowym o którym wczesniej ktoś wspominał. 7-10 min jazdy na plaże czyli jest oddalona około 5-7km. Myśle że pare osób się delikatnie mówiąc zdenerwuje z powodu takiej zmiany. Jutro smaruje do biura z grzecznym (narazie) zapytaniem na ten temat. A co z tymi marketami jest coś takowego w Side ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 17:01 ludzie macie problemy z plaza ide na pierwsza lepsza kupuje piwo czy napoje i macie lezaki,a szczeze jak ta nowa plaza bedzie jak stara co była to nic nie stracicie było moze 20 lezakow a i tak wszystkie zajete....wiec spokojnie lezec bedzie napewno gdzie....a co do marketow to sa tam jakies.wieksze jak i mniejsze sklepy spozywcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 12.08.09, 19:47 TM bardzo proszę o zdanie relacji z wizyty w biurze. Takie przekręty z plażą są nie do pomyślenia! Plaża miała być prywatna, z bezpłatnymi leżakami i parasolami oddalona o 300 metrów a nie taki kawał drogi! Czekam na wiadomości i mam nadzieję, że te plotki się nie potwierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
gola71 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.08.09, 10:19 Jeśli chodzi o plażę to nie są niestety plotki . Wróciłam z Side tydzień temu.Plaża jestv prywatna , ale co z tego jeśli trzeba na nią jeździć ciasnym busem i to jeszcze w określonych godzinach. Ja szukałam hotelu w grudniu i jestem zła bo wcale bym nie brała go pod uwagę właśnie ze względu na oddaloną plażę. Mało tego na "n naszej" hotelowej plaży są leżaki ale w ostatnch dwóch rzędach ( najbliżej morza są leżaki jeszcze innych holeli) nasze są chyba w 5 rzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 13.08.09, 12:11 Z tą plażą to już przegięcie. W zasadzie od początku sezonu mieli kłopoty i wciąż ją przenosili. Tuz przed moim przyjazdem w czerwcu przenieśli "plażę" z prawej strony od wejścia na lewą ( ale to nie był problem wielki. Natomiast podczas mojego pobytu zmniejszyli ją o połowę, gdyż otworzony został hotel nad samym brzegiem i pewnie do czasu jego remontu korzyslaliśmy z ich plaży. Teraz wygląda na to, że hotel się rozkręcił i zabrali całą plażę. Ale na pocieszenie dodam, że nie tylko ten hotel ma problem z plażą. Jak byłam to w Hotelu Hera (biuro Fun & Sun) ludzie mówili, że nagle z dnia na dzien poinformowano ich że nie mają plaży i też ich wożą busami w kierunku Manavgatu ok 5km. Jak wiadomo plaże w Side są bardzo wąskie a hoteli sporo i do tego jeszcze te restauracjie ze swoimi leżakami. Ale jak pisałam wcześniej hotel ogólnie ok i można się ulokowac za nieduże pieniądze na leżakach w restauracji. Pozdrawiam i życze bezstresowego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.elektrosat.pl 13.08.09, 14:07 Wczoraj wróciłam i rzeczywiście z tą plażą to małe przegięcie, owszem można było,jak ktoś napisał, pójść na tą blisko hotelu płatną ale nie po to wydałam kupę kasy na wczasy żeby jeszcze codziennie ponosić dodatkowe koszty. Mieliśmy jeszcze kłopoty z klimatyzacją w pokoju, praktycznie przez 8 dni nam nie działała, codziennie zgłaszaliśmy, przychodził monter coś tam pogrzebał, działała przez noc a od rana sauna w pokoju. Zastanawiam się czy nie zgłosić reklamacji w Itace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.toya.net.pl 13.08.09, 16:21 Czy ten bus dowożący na plażę jest bezpłatny? Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.08.09, 16:30 bus dowożący na plażę jest bezpłatny Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 13.08.09, 16:28 Myrównież wczoraj wróciliśmy z tego hotelu.U nas z kolei klima działała jak chcieliśmy,nawet po wyjściu z pokoju i wyjęciu klucza działała jeśli chcieliśmy mieć włączoną.Tak więc wracając do pokoju mieliśmy miły chłodzik.Dodatkowo w pokoju miłym zaskoczeniem było łóżeczko dla niemowlaka.Byliśmy z 2 dzieci: 6 lat i 9 miesięcy i często maluszek był bawiony przez pracowników hotelu.Ogólnie jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu,tylko plaża rzeczywiście mogłaby być bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.telpol.net.pl 15.08.09, 19:17 Bylam w tym hotelu w sierpniu 2009. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, jedzenie urozmaicone, mnóstwo warzyw, ciast, dla lubiacych mięso moze być mały problem, z owoców tylko melon i arbuz. Do plaży dojazd rozklekotanym busem, 5-7 min,w określonych godzinach, po protestach gości pojawiła sie informacja,że w razie potrzeb hotel zapewni dodatkowy dojazd na plażę(nie korzystałam z tego).Animatorzy coś tam robili, ale w porównaniu z Tunezją i Egiptem, prezentowali bardzo niski poziom i oferowali ograniczony repertuar rozrywek. W czasie mojego pobytu było bardzo dużo Rosjan i Polaków, mniej Niemców i Czechow.Polacy, niestety, pili prawie znacznie wiecej od Rosjan i tym zwracali na siebie uwagę.Widzialam sporo osób, które poza siedzeniem przy basenie hotelowym i piciem w barze, ew.kilkakrotnym pójściem na plażę praktycznie nic nie robili, nie mowiąc już o wycieczkach. Co do wycieczek, na pewno taniej jest kupić je w lokalnym biurze podróży niż u rezydenta.Ale moja rada jest taka - zapytajcie sie dokladnie, co jest zawarte w cenie, aby nie rozczarowac sie koncowym podsumowaniem kosztów.Przykład - pierwsza wycieczkę kupiłam u polecanego Efkana z biura Trajanus. Byla to Kapadocja (2-dni) zaplacilam 55 euro za siebie i 40 euro za dziecko, inni Polacy w tym samym dniu zaplacili juz mu po 60 euro. Okazało się ,że jadacy w tym samym autokarze z Alanyi płacili po 40 euro.W czasie wycieczki trzeba było dopłscic po 7 euro za 2 lunche, plus napoje (to jest normalne), spalismy w bylejakim i brudnym hotelu, chętni na wieczót turecki doplacali po 18 euro - podsumowując 55+18+14=87 euro plus napoje.Przewodnikiem tutaj był Oktaj- Turek mowiący po polsku, który prezentował bardzo slaby poziom merytoryczny swojej wiedzy , za to 'bawił' wiele osob swymi niewybrednymi żartami. nie była to absolutnie wycieczka dla osob wymagających i chcacych się czegoś wiecej dowiedzieć o Turcji (nie tylko o Kapadocji) i zyciu codziennym jej mieszkańców.Powiem szczerze, ja bylam niazadowolona. w zwiazku z tym przeszłam po większości innych biur w Side, tutaj cenowe różnice wachały się w granicach 5-15 euro. przykład- wycieczka do Pamukkale-wszędzie 20-25 euro, wspólna jazda z Rosjanami plus 10 euro wstęp (nikt o tym nie informowal, jezeli się nie zapytaleś)plus 7 euro lunch plus 3 godziny spędzone przymusowo w sklepach (wynik 42 euro plus napoje, czas 5.30 - 0.00). Po moich złych doświadczeniach z Kapadocją wrócilam do Efkana i ostro zaprotestowalam, rzekomo bylam pierwszą osobą, która byla niezadowolona. Po różnych 'targach' wykupilam u niego wycieczke do Pamukkale za 40 euro i 20 dla dziecka, w cenie miałam wstępy,lunch i basen Kleopatry, zero sklepów i powrot do hotelu o godz.20 plus rzeczowego przewodnika po polsku.Dodatkowo wykupilam delfinarium za 25 euro i 10 euro dziecko z dowozem prywatnym samochodem. Rozmawiajcie z tymi włascicielami agencji turystycznych stanowczo , pytajcie się, co jest wliczone w cenę wycieczki, za co musiecie zaplacic ekstra, czy w proigramie jest 'zwiedzanie' drogich sklepów, kto jest przewodnikiem i z kim będziecie jeszcze jechać, pytajcie o zniżki dla dzieci ( u mnie Kapadocja dla dziecka kosztowala 40 euro, co nie stanowiło 50% ceny dla dorosłego, potem juz Pamukkale bylo 50 % a delfinarium więcej niż 50%) Od innych turystow wiem , ze najtańsze są wycieczki kupowane w Alanyi bezposrednio u organizatora, natomiast ci z sie sa tutaj pośrednikami i ile wiecej od was wezmą, to jest ich zarobek. Poza tym polecam ten hotel dla niewymagajacych i służę potrzebnymi informacjami Odpowiedz Link Zgłoś
dixi78 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 15.08.09, 20:48 Byłam w tym hotelu od 29 lipca do 12 sierpnia. Wycieczki wykupywałam w tureckich biurach. 2 dniową Kapadocję u Efkana (Trojanus)za 55 euro od osoby dorosłej, dziecko 3,5 letnie gratis (inne dzieci np 6 letnie też jechały gratis, miały swoje ,mmiejsca siedzące). Cały autokar był Polaków. Przewodnikiem był Oktay. Autokar wygodny, klimatyzowany. Ja ogólnie jestem zadowolona z tej wycieczki.W cenie była kolacja, nocleg i śniadanie w hotelu w Kapadocji ( w tym samym hotelu była wycieczka od rezydenta z Triady, więc rezydenci nie zapewniają swoim uczestnikom lepszego standardu). Jednak osobiście polecam biuro przed Trojanusem, mr Mamo (Capitan Boat)do Pamukkale zapłaciłam niecałe 30 dolarów od osoby dorosłej, dziecko gratis. W cenie była kolacja. Dodatkowo u przewodniczki płaciliśmy po 10 Euro za wstęp na tarasy.W autokarze przewaga Rosjan, ale dla nas grupy Polaków (10 osób dorosłych i 4 dzieci) oraz 4 Anglików była osobna przewodniczka, Polka, p. Ewa, która siedziała obok nas i na bieżąco nas o wszytstkim informowała (nas w j.polskim oczywiście, a Anglików w j.angielskim).Autokar również porządny, z klimatyzacją.U rezydenta nawet 3 letnie dzieci muszą płacić (tylko do 2 lat gratis),a w tureckich biurach jak ktoś dobrze ustali to nawet 8 letnie były gratis i miały swoje miejsca oczywiście w autokarze. Odpowiedz Link Zgłoś
natamoto1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 16.08.09, 20:48 Gość portalu: ja napisał(a): > TM bardzo proszę o zdanie relacji z wizyty w biurze. Takie przekręty z plażą są > nie do pomyślenia! Plaża miała być prywatna, z bezpłatnymi leżakami i parasolam > i > oddalona o 300 metrów a nie taki kawał drogi! Czekam na wiadomości i mam > nadzieję, że te plotki się nie potwierdzą Potwierdzam, że plaża jest oddalona od hotelu, na którą jeżdżą hotelowe busiki ok. 5 minut. Na plaży leżaki i parasole są BEZPŁATNE. Odpowiedz Link Zgłoś
natamoto1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 16.08.09, 20:44 Z tymi busikami nie jest tak źle. Kursują na tyle często, że spokojnie można się zabrać na plażę. W razie potrzeby kierowca przyjedzie drugi raz. Nigdy nie było z tym problemu. Na plażę jedzie się ok. 5 minut. Warunki jazdy nie są najlepsze, ale dla mnie akurat była to dodatkowa przygoda. Wkońcu chodzi o to, żeby dojechać do plaży. Naprawdę nie narzekajmy. Często w swoich rodzinnych miastach jeździmy bardziej zatłoczonymi środkami komunikacji miejskiej (a nawet gorszej jakości) i wszystko jest ok. Na plaży jest tyle leżaków, że starczy dla wszystkich. Ja zawsze znalazłam wolny leżak. Poza tym widziałam kilka osób z naszego hotelu, którzy siedzieli na leżakach w pierwszych rzędach (ponoć leżaki należące do innego hotelu) i nikt ich stamtąd nie wypędzał. Więc więcej luzu i mniej obaw. Naprawdę jest ok. Co do marketów, to szczerze mówiąc, potrzebne rzeczy kupowałam na bazarku przy hotelu (wychodząc z hotelu kierujcie się w prawą stronę do pierwszego sklepu spożywczego prowadzonego przez małżeństwo z dwojgiem synów - tam jest najtaniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 16.08.09, 22:04 Z tym sklepem czy aby nie pomyliłaś kierunków? Taki sklep jest ale po wyjściu z hotelu w lewą stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
natamoto1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 17.08.09, 08:30 Idąc w prawą stronę też jest. Tuż obok punktu pocztowego (kantoru). Na 100%. Kupowałam tam lody, materac, wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 213.77.20.* 17.08.09, 10:06 czy ktoś może mi powiedzieć jakie są dyskoteki w Side i gdzie warto iść Odpowiedz Link Zgłoś
natamoto1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 17.08.09, 10:50 Z dyskotekami w Side może być mały problemik. Jest to raczej miasteczko dla rodzin pragnących wypocząć w ciszy i spokoju. Widziałam jedną dyskotekę w centrum antycznym w ruinach Świątyni Apolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrinka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:01 my mieliśmy jako rezydenta Panią Urszulę Ciołkiewicz z Itaki. Punktualna i bardzo pomocna, także polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snorek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 13:39 Czy ma ktoś może fotki z tego hotelu? Albo wie gdzie je znaleźć, bo google mało wyszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hariet-Pacho Tours Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 78.162.26.* 13.08.09, 10:41 Ponawiamy zaproszenie do naszego biura Oferujemy najwyzsza jakosc uslug turystycznych w korzystnych cenach. Po wszelkie pytania, pelna liste wycieczek wraz z cennikiem prosze pisac na adres aslan_hay@hotmail.com Tutaj mozecie nas znalezc bedac juz w Turcji: Ulica AtAtur/'>aturka (glowna ulica tutrystyczna w centrum Alanyi) Sahil Apt.126/A 07400 Alanya/Antalya A na ten numer mozecıe do nas zadzwonic: +90 544 6697882 (tel. kom - swietny na smsy) +90 242 5125650 (tel. domowy- polecamy z hotelu) Do zobaczenia na miejscu ekipa Bonbini - Pacho tour Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tede Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 17:09 Mam pytanko czy ktoś sie orientuje czy w tym hotelu sa pokoje dwu- osobowe z pojedynczymi wyrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 18.08.09, 20:22 Z tego co się orientuje to są wszystkie pokoje 3- osobowe i są dwa łóżka jedno podwójne i jedno jedynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 213.77.20.* 24.08.09, 13:01 Z tego co czytała w tym hotelu jest łaźnia turecka , z której w opcji all można skorzystać za darmo ale są kłopoty . CZy ktoś korzystał z hamamu w mieście i chciałabym się dowiedzieć o wrażenia , cenę i oczywiści namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 94.141.151.* 25.08.09, 00:21 ja korzystałam z łaźni tureckiej i sauny i nie było żadnych problemów więc nie wiem skąd te informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tede Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 08:28 Czy ktoś z was może kożystał z plaży a co za tym idzie kąpał się po wschodniej stronie cypla, tej podobno mniej uczęszczanej ? Jakie panują tam warunki(dostępność,głębokośc,jakość plaży i dna,czystość,zaludnienie) Jak kształtują się ceny np.piwka,dobrego winka(knajpa/sklep) Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardy Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:19 trochę niepokojący artykuł na temat hotelu: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 26.08.09, 13:01 To nie jest artykuł na temat warunków w hotelu Sun Club Side tylko jakiegoś motelu, który zaproponowano w zamian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natamoto1 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 26.08.09, 19:04 Gość portalu: hardy napisał(a): > trochę niepokojący artykuł na temat hotelu: > Tekst > linka To jest tak naprawdę artykuł o braku kompetencji ze strony biura podróży Itaka. Byłam w tym czasie w tym hotelu, widziałam tych ludzi i słyszałam tę historię. Moje wkurzenie w takiej sytuacji również sięgnęłoby zenitu. W hotelu Sun Club Side naprawdę jest czysto (jak na te trzy gwiazdki)i przyjemnie. Zawiniła zła organizacja. Szkoda tych turystów, bo akurat na nich padło. Co do Pani rezydentki, to w hotelu bywała i to w różnych godzinach często mijających się z tymi, które podawała jako godziny dyżurów. Miałam z nią małe spięcie, ale spuściła z tonu, choć problemu nie rozwiązała jak się okazało. Z nimi trzeba krótko i rzeczowo, ma być tak i tak. Stwierdzam, że gdyby tych wszystkich rezydentów nie było, to wszelkie problemy nie urastałyby do rangi niemożliwych do rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
1etri Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 26.08.09, 14:55 Pokoje 3 osobowe-jedno podwójne jedno pojedyńcze.My mieliśmy jeszcze łóżeczko dla naszego niemowlaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.blutmagie.de 10.12.09, 13:05 Czy dał sie ktoś przelecieć Hayriemu, czy tylko ja taka naiwna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druga naiwna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 11.12.09, 20:41 Ktory to Hayriem, bylam tam we wrzesniu, opisz go lub zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniara Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.tyknet.dk 14.12.09, 09:29 Tu masz link do ciekawej notki o Hayrim + zdjęcie www.liarscheatsandbastards.com/main.php5?action=lcb_det&id=1156 a tu link do innej dyskusji na forum: forum.gazeta.pl/forum/w,660,102759586,104173604,Re_lovelas.html Czy to ten sam zboczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druganaiwna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 18.12.09, 20:38 wiesz, to nie on, ten na zdjeciu wydaje sie wysoki, widac w Sun Club Side jest wiecej zboczkow, ale sa tez mili panowie z baru czy restauracji po ktorych nie widac ze chodzi o sex, ale moze dobrze sie kamuflują. Czytalam gdzies, ze animator Sadullah jest złym czlowiekiem, ciekawe o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 61.32.46.* 22.12.09, 11:06 To on! Tylko biała koszule zdjął i juz nie wyglada tak elegancko. A co do tego, ze sprawiał wrażenie miłego - to prawda, ale moze rzeczywiście to kamuflaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.lab.os3.nl 14.12.09, 09:59 mnie nie przeleciał, chociaz sie dostawial. ale po krotkiej rozmowie z nim stwierdzilam ze to kretyn. nie obrazajac - typowy muzulmanin. koles jest tak ograniczony, ze nie wiem jak mozna bylo dac mu sie uwiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 09:30 Dziewczyny a ja też poznałam tego chłopaka z innej strony niż tutaj mowa. Bardzo sympatyczny , miły chłopak jako jeden z nielicznych w tym hotelu człowiek mówiący po angielsku na tyle,że pomagał dogadać się z recepcją czy personelem sprzątającym pokoje... a na południu Eurpoy w tym też Turcji nie od dziś wiadomo,że nie tylko Polki ale europejki delikatnie mówiąc- są łatwe więc nie dziwcie się, że barmani w hotelach korzystają z tego,że takie panie jak Wy potwierdzacie tę regułę. Bez obrazy ale najpierw wskakujecie im same do łóżka, a później piszecie na forum,że ktoś was uwiódł.... Po prostu żenada... Zamiast zaśmiecać to forum takimi głupimi wątkami dla "kosmicznych blondynek" weźcie pod uwagę, że ludzi interesują ważniejsze rzeczy na temat tego hotelu bo nie każdy jedzie na wakacje po to żeby się puszczać!! Drogie Panie macie naukę na przyszłość więc wyciągnijcie wnioski na przyszłość i szanujcie się, nie wskakujcie do łóżka każdemu chłopakowi z krótkimi nogami i brązowymi oczami a potem nie bedziecie żałować, no i może zmieni się opinia wsród południowców na Wasz- nasz temat. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.52.62.92.nienschanz.ru 22.12.09, 11:16 Tyle sie pisze i mowi o tym, ze Turcy wykorzystaja każda okazję. Ale naiwne polki wierzą w wielka miłość! Bzdura! Jeśli jakaś laska po tygodniu "kocha" i czuje że jest "kochana" to chyba nie wie co to slowo znaczy. A potem mialczy tygodniami na każdym forum jaka ona biedna. Tylko idiotka idzie z turkem do łóżka, no ewentualnie jakaś zdesperowana brzydula, ktora nie miala okazji sie wyżyć. jak czytam o waszej tęsknocie, czy co gorsza ciążach, to smiac mi sie chce. same jesteście sobie winne. A co do hayrettina, to wystarczy przejrzeć to forum. jest kilka postow na jego temat od zakochanych i porzuconych - czyli nie jest on taki grzeczniutki na jakiego wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 61.32.46.* 22.12.09, 11:24 Hayretin może i był miły i sympatyczny, ale chyba nie dla każdego. Patrz: forum.gazeta.pl/forum/w,660,97421270,104173768,Re_Turan_Erdem_z_sun_club_side.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpicbródka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.09, 08:43 a oto i nasza gwiazda: forum.gazeta.pl/forum/w,660,74602621,,czy_byl_ktos_w_hotelu_SUN_CLUB_SIDE.html?s=3&v=2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpicbródka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.09, 08:45 a oto i nasza gwiazda: img36.imageshack.us/img36/2879/n1368815017934103.jpg :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winner Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 78.142.140.* 23.12.09, 09:31 szpicbródko, nie, zebym chciala Cie przebić, ale: www.liarscheatsandbastards.com/main.php5?action=lcb_det&id=1156 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samir Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:01 Albo to forum schodzi na psy, albo same zdesperowane , żałosne debilki tu zaglądają... Kobietki weźcie sie w garść bo to co piszecie to żenada... Zamiast zwalać winę na turków czy innych im podobnych gości przyznajcie że same jesteście sobie winne, jak można jechać na urlop i zachowywać sie jakby pierwszy raz w życiu zobaczyło sie faceta... a po wszystkim macie problem, że Was olał, każdy facet lubi zdobywać i zaden nie chce łatwej laski która daje dupy kazdemu. Wyciągnijcie wnioski same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniara Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 26.12.09, 16:28 powiedz dupku , pouczassz, pouczsz, a prawda jest taka, że jestes zazdrosny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 17:44 NO gratuluję, ale błysnełaś gwiazdo.... Czego mam Ci zazdrościć??? Tego ,że jestes głupia i naiwna czy tego,że jesteś bezwstydna i dasz się przelecieć każdemu południowcowi po kilku dniach znajomości, a może godzinach... nie wnikam... Prawda jest taka że nie jesteś warta nawet uwagi na tym forum ... a i jeszcze jedno Samir to nie On tylko Ona:) Wiesz jest wiele kobiet które jak Ty i inne gwiazdy tego wątku dały się "nabrać" ale każda szanująca sie kobieta nie obnosi się ze swoją głupota. Dobra rada dla ciebie i innych bo wakacje zaniedługo ... nie pijcie drinków od nieznajomych facetów.. stać was na wakacje w TR a nie stać na drinka na dyskotece??????????i nie idz do łóżka z każdym kto Ci powie że jestęś piękna ... bo skoro znasz swoja wartość to takie tanie komplementy to nic takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniara Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 28.12.09, 19:00 Dzięki za dobre rady (w imieniu swoim i innych, które dały się "nabrać" lub dadzą). Nie wiem o jakiego Samira chodzi, a to że jesteś zazdrosny, to jasne jak słońce, bo pewnie tobie się nie dała przelecieć ta, którą byś chciał (lub które). Zapewne jesteś przystojny "inaczej". buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samir Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:27 Oj ty głupiutka babo... samir to nick jak twój naiwniara!!!!! I nie wszystko kręci się wokół seksu .... ale widzę, że za głupia jesteś żeby to zrozumieć więc nie dyskutuję już z Tobą a swoją drogą to nie dziwie się że ten Hayrii Cię olał bo nie jesteś warta uwagi skoro sprowadzasz wszystko do jednego... Powodzenia w zawiązywaniu nowych znajomości naiwniaro:) buhhhahha!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniara Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 29.12.09, 19:54 Moja droga, jak chcesz pouczać, wychowywać, umoralniać to załóż nowe forum, a z tego spadaj. My jesteśmy dorosłe i to co robimy, z kim, gdzie, po jakim czasie znajomości to nasza sprawa, a nie twoja. I jeszcze jedno zazdrośnico - naszych dzieci też nie będziesz utrzymywać ani wychowywac, więc żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khatna Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.org.all.de 05.01.10, 10:30 Ciężko jest mi uwierzyc w naiwność i głupotę lasek jadących na wakacje do Turcji. Wracaja zakochane, tęskniace, albo nawet i w ciąży. Czego sie spodziewały? Wielkiej milości?! Po tygodniowych wczasach? Z facetem ktory zna kilka słowek po angielsku? Jak bardzo zdesperowaną kwoką trzeba być, żeby dać się przelecieć nieznajomemu turkowi? Naiwniaro, może i jesteś dorosła, w Twoim mniemaniu wiesz co robisz i na pewno nie bede utrzymywać twojego tureckiego dziecka - ale powiedz - jak możesz sobie spojrzeć w twarz? Gdzie twoja duma, honor? Pojechałaś do Turcji, po paru dniach znajoimości oddałas sie obcemu chlopu, ktory zalożyl sie z kumplami o piwo, ze Cie przeleci. I co? On ma piwko za friko. a Ty dziecko, do ktorego tatko sie nie przyzna...A nawet pewnie go nie zawiadomisz, bo nie wiesz jak sie nazywa. No, chyba, że sie wlasnie dowiedziałaś , ze tatko to ten slynny Koldas o ktorym tu mowa - zawsze mozesz zalożyć kólko wsparciaz reszta kochających go dziewcząt i wspolnie wychowywać małe tureckie pacholatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.hosteam.pl 05.01.10, 10:40 Z jednej strony dobrze, ze ostrzegacie inne przed takim lovelasem, a z drugiej strony załamujący jest poziom polek wyjeżdzajacych za granicę. Czy naprawdę można aż tak sie nie szanować? Dziewczyny, co Wy robicie ze swoim życiem? Czy warto dla tych kilku minut uniesień, aż tak komplikować sobie życie? Jaki jest stereotyp polki za granicą? Wiadomo. A dlaczego tysiace innych, porządnych turystek jest nagabywanych co chwila? Przez takie puszczalskie jak Wy! Bo Turcy zakladają, ze każda sie puszcza. Hayrettin Koldas nie jest świnią - Wy tak. On tylko bierze, co mu podajecie na talerzu. A ze niektore zaciążyły? Coż - nie jego problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samir Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 11:25 Wojtku no właśnie to próbóję wytłumaczyć tym tępym babom... Ja też poznałam tego gościa i nie poszłam z nim do łóżka i nawet jeśli chciał mnie poderwać to trzymając go na dystans nawet nie próbował się narzucać, też prawił mi komplementy z których się śmiałam i mówiłam mu,że ma je zostawić dla takich którym robi się mokro jak to słyszą...kiedy dałam mu do zrozumienia,że ja nie jestem taka to okazał się miłym i pomocnych chłopakiem a,że był nielicznym mówiącym po angielsku pracownikiem to nawet bardzo.... Więc jestem wyjątkiem albo jedną z nielicznych szanujących sie nie tylko polek ale i europejek bo tam turcy to na każdy dzięń tygodnia mają inną panne. To przykre, że mamy taka opinię u południowców ale to własnie przez takie PUSTAKI jak zabierająca tu głos naiwniara sam Twój nick świadczy o tym, że sama masz się za idiotkę, a chcesz mnie wyzywać i pouczać... Uwiez mi kobieto nie mam Ci czego zazdrościć!!! Po prostu żal mi Ciebie bardzo bo popełnianie błędów to ludzkie ale bycie z nich dumnym to chore!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dei Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 202.75.35.* 06.01.10, 11:22 ja myslę, ze nie ma czego tlumaczyć takim laskom. Mają co chciały. Nie ma sensu ich dręczyć, bo swoje jeszcze przejdą. Zapewne czeka je samotność - bo trudno wytłumaczyć partnerowi, dlaczego dziecko ma czarne ślepka i włoski, a i cerę nie slowiańską. I ten wstyd - juz na porodówce. Spojrzenia z politowaniem bedą wam towarzyszyć długo. Zawsze będziecie tymi naiwniarami i puszczalskimi, ktore zaciązyły z przygodnie poznanym turkiem. No ale przecież, to wasze życie, z ktorego jestescie dumne! A za rok, w okresie wakacyjnym, znów pojawi sie kolejny post, że Hayrettin Koldas to straszny oszust, kto ma jakis namiar na niego itd itp. Pozdrawiam naiwniary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edii Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 11:30 dajcie mi numer do tego koldasa chce porównac czy mowa o tym samym chłopaku który dał mi swoj nr na serwetce... z góry dzięki:)) nie mArtwcie sie dziewczyny pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laskajakichwiele Re: do dei IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl 11.01.10, 09:14 Godny(a) politowania to ty jesteś. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do dei IP: *.81-167-109.customer.lyse.net 19.01.10, 13:31 Telefonu i tak nie odbiera, bo ponoć laski z Polski go sadem straszyly, ale mam taki numer +905424659693 i adres mailowy hayrettin_koldas@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinka Re: Hayrettin Koldas IP: *.blutmagie.de 19.01.10, 13:37 I po co wam numer do niego? Co, będziecie blagać, zeby uznał wasze dzieci? Czy wyznawać milość? Idiotki. Zapomnijcie o tym kasanowie i zajmijcie się wlasnym żalosnym zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerw Re: Hayrettin Koldas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.10, 18:59 a może założycie osobny wątek "puszczalskie, które wykorzystał Hayrettin Koldas" a tu jednak będą zamieszczane informacje o hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-k Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 22:49 Byłem w tym hotelu w czerwcu 2009 roku i przed wyjazdem przeglądałem to forum i dużo sie dowiedziałem na temat HOTELU dobrze ze nie lece w tym roku bo bym sie załamał po przeczytaniu tych postów.Moderator powinien przeglądac forum i usuwac tematy albo przenosic do innego działu np.:kto komu dupy dał!NA marginesie niektóre panie z tego forum powinny się przebadac na obecnosc różnych wirusów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerw Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.10, 14:52 No to teraz wiemy jeszcze więcej!;D A Panie sie przebadają, przy kolejnej wizycie u ginekologa-położnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl 02.02.10, 14:31 sam sie przebadaj u lekarza psychiatry, a najlepiej połóż sie na oddziale w wariatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.10, 10:17 żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpicbródka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.09, 12:23 wiem, ale tam go lepiej widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 31.03.10, 02:38 Mam pytanko ap-ropo plazy hotelowej, podobno jest kilkadziesiąt minut drogi ale czy mozna uzywać plazy przy hotelu? opalać sie i kąpać za opłatą i jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl 01.04.10, 10:23 Pewnie, ze mozna uzywac plazy przy hotelu. Plaza w tym miejscu jest piaszczysta, łagodna, stopniowo robi się głęboko i niesamowicie ciepła woda, miejscami niczym podgrzewana. Do hotelu 10 min drogi, ale tak szybko nie przejdziesz, bo będą cie zapraszać na "zajebisty kebab", soczek, będą popisywać się znajomością polskich powiedzonek, zachęcać na zakupy, zapraszać do sklepu, do restauracji itp. Kąpać mozesz sie za darmo, ciuchy zostawić na brzegu i nikt ci nie zabierze, gorzej z opalaniem na to trzeba lezak, ale kto by sie opalał na tym skwarze. Robilismy w zeszłym roku tak: 3 razy dziennie kąpiel na plaży przy hotelu, następnie powrót w mokrych strojach do hotelu i płukanka w basenie. Miło też się pływa wieczorami. Na plaży hotelowej, na ktorą jechało się 10 minut busikiem byliśmy tylko jeden raz. Nie było tam źle, ale jakoś tak nudno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 188.33.157.* 06.06.10, 23:50 a czy wybiera się ktoś do tego hotelu w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 07:59 My lecimy 2 lipca z Warszawy :). W związku z tym mam pytanie. Czy duże ręczniki kąpielowe, które można zabierać na plażę są w pokoju czy raczej trzeba mieć swoje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justi Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.10, 20:06 my lecimy 2 lipca z katowic :) na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 10:42 Czyli tak jak my:) Też lecimy na dwa tygodnie 2 lipca tyle, że z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 11:55 Plaża hotelowa wcale nie jest daleko. jakieś 5 min (może nawet nie) spacerkiem. Też chcieliśmy skorzystać z plaży przy hotelu i niestety nie mogliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.10, 09:53 Wróciłem 16 czerwca 2010 i jestem więcej niż zadowolony. Hotel co prawda nie powala ilością gwiazdek, ale ma dwie przewagi nad pięciogwiazdkowymi: ciche i ustronne położenie (a leży praktycznie nad morzem) - a pięciogwiazdkowe w sąsiedztwie przy drodze i między dyskotekami, oraz prąd. W Turcji zdarza się, że wieczorami i nocą wyłączają prąd i duże hotele ciągną z generatora tylko na oświetlenie awaryjne, a SUN CLUB SIDE ma taki generator, że ho, ho ;) - w każdym razie kiedy gdzie indziej ciemno, tutaj XI stponia zasilania się nie odczuwa. Generalnie hotel pod rodziny z dziećmi, choć każdy będzie zadowolony. Jedzenie rewelacyjne, tylko schabowego i karkówki nie było ;) Ludzie uprzejmi i mili, w razie jakichkolwiek kłopotów, np.zechcemy zmienić pokój na inny - magiczne zaklęcie "five dollars for you" czyni cuda i załatwia rzeczy niemożliwe. Na terenie hotelu jest wifi, hasło dostaniecie na recepcji. Alkohole podłe, piwo Perge choć smaczne, to jednak jest to bardziej napój orzeźwiający, polecam smakoszom rewelacyjne piwko Efes - niestety trzeba je sobie kupić. Wino białe to jakaś berbelucha, czerwone całkiem, całkiem. Drinki, jak to drinki, jednemu podchodzą, mi nie. W barze warto zasponsorować (tip-box) drobnymi barmana i raczyć się można czystą wódeczką w dowolnych ilościach (choć to samobójstwo w upał) albo walić Raki stakanami z Ruskim. Ruskich jest dość dużo, płacą za imprezę połowę tego co w Polsce, nie wiem czy nie warto na drugi rok lecieć z Petersburga. Ruscy dość sympatyczni, idzie się dogadać, Turcy (też się tam wczasują) bardzo przyjacielscy, gorzej z Niemcami, ci to noszą pupy wyżej głowy. Dogadać się można ze wszystkimi takim łamańcem polsko-rusko-angielsko-niemieckim, lokalni Turcy, mimo, że znają po kilkanaście zwrotów w każdym języku, to jednak mówiący po angielsku są rzadkością. Polacy są chwaleni za powszechną znajomość angielskiego. Wycieczki dla wymagających raczej tylko poprzez rezydenta, lubiący ekstrema, mogą łapać się za pół ceny na imprezy z ulicy (jest od groma biur wycieczkowych). Baknomatów w Side jest od groma i ciut, ciut, bankomat wygląda tak: siedzi na krawężniku przed swoim kantorkiem Turk i się kiwa. Jak się do niego pomacha to się zrywa, leci do kantorku, wyciąga spod lady czytnik kart i dokłada do tego co ci z własnej kieszeni wypłaca 7-8% swojego narzutu. Wszystkie transakcje poza hotelem należy przeprowadzać w lirach. Targujemy się do osiągnięcia połowy ceny podanej na początku, a jak nam się nie chce to do 2/3. Zawsze, ale to zawsze należy uzgodnić cenę przez zamówieniem czegokolwiek. Jeśli 5 razy kupujesz lody po 3 lira, to ten sam Turk 6 raz sprzeda ci je po 5 lira bo zapomniałeś się spytać ile i czemu tak drogo jak wszędzie są po 3 lira. Plaża hotelowa jest dość blisko, może 400 m od hotelu, oczywiście bezpłatna, a leżakami i parasolami, przy pierwszym razie warto pokazać hotelową opaskę all inclusive. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 05:50 Rafał dzięki za informacje, które nastrajają optymistycznie. Czy w hotelu są ręczniki plażowe czy raczej trzeba zabrać swoje aby nie leżeć na gołym leżaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl 11.08.10, 13:23 Trzeba zabrać swoje lub kupić na miejscu w Side. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: 195.117.99.* 31.08.10, 11:21 Witam! Czy ktoś się wybiera to Sun Club Side 10 września? Odpowiedz Link Zgłoś
moloko007 Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE 01.09.10, 13:43 Ja sie wybieram. Lot z Warszawy. A Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.centertel.pl 02.09.10, 09:31 Z Wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DevilOne Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.chello.pl 02.09.10, 19:41 Moloko007 my tez sie wybieramy 10.09 z warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona:) Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 12:36 Ja wróciłam 22 września. Jak dla mnie Hotel Sun Club Side bardzo fajny. Plaza blisko idąc promenadą jakieś niecałe 5 minut spacerkiem. Cała obsługa hotelu bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre. jeśli chodzi o alkohole to wino czerwone obrzydliwe a białe można było wypić, piwo dobre a z drinkami to rożnie bywa. Barek mają raczej ubogi. Wódka ze z cola albo innym napojem gazowanym.Miejsca przy basenie trochę mało ale da się wytrzymać Ja nie narzekałam. Pokoje czyste. Wiadomo że 3* hotelu szału nie ma ale mnie bardzo się podobało. Cicho, miło, czysto.Tylko animatorzy czasem wkurzali. Hotelu duuuuuużo niemców, ruskich i trochę turków. Najgorsze są te stare autobusy którzy najchętniej o 20 poszli już spać albo pytają o kaplice żeby zmówić przed snem paciorek. Ogólnie wakacje w tym hotelu uważam za udane. W pokojach na parterze można było zobaczyć niewielką ilość mrówek jak spacerują po pokoju lub łazience ale od tego się nie umiera;) Jeśli ktoś ma zamiar wybrać się do tego hotelu na wypoczynek to myślę że nie będzie żałował no chyba że spodziewa się nie wiadomo jakich luksusów. okolica jest piękna. Antyczne Side także. Wszędzie blisko. Ja nie żałowałam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 17:29 Jadę do tego hotelu z rodziną 27.07.2011 na dwa tygodnie. Będzie ktoś w tym terminie? Byłoby fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *meg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 20:18 ja lecę z rodziną od 15.07:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganski Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 20:33 Proponuję uczyć się rosyjskiego - najczęściej używany język.Zabrać tylko Dolary ( taką kasę przywożą rosjanie a to 90% klientów) z Euro problem. W 2010 najtańsza ulica handlowa w Kumoky to właśnie ta przy hotelu między Verano a Club. a nie ta przy głównej ulicy czy w Side Taniej niż na rynku prz porcie w Side i można się też targować.A i rezerwacje przyzwoitszego leżaka na plaży 4.00 rano - no jest jeszcze opcja 5E do łapki chłopca hotelowego z pobliskiego 5* dla Niemcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.11, 14:28 Czy ktoś się orientuje jak jest z barem na plaży hotelowej?Czy w ogóle jest i czy jest tam też all? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.promax.media.pl 16.06.11, 19:03 my także lecimy całą rodziną 15.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MechaniK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetia.net.pl 16.06.11, 21:54 > my także lecimy całą rodziną 15.07 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszymy Twoim szczęściem. Ale co poza tym możesz powiedzieć o hotelu? Nic? Żadnych nowych informacji? Ale zabrałeś głos i to się liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *meg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.11, 21:56 Nam zmienili termin od 17.07.To na pewno się spotkamy na miejscu:).Lecimy z 8-letnim synem.A u was jaka sytuacja-to znaczy ile dzieci i w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarys Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 16:57 Witam my lecimy z żoną i córką 13.07 do SUN CLUB SIDE z Warszawy leci może ktoś w tym terminie moje gg 12265954 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.11, 09:03 Hotel fajny,w sumie do niczego nie można się przyczepić.Czysto,sprzątają właściwie na okrągło cały teren.W pawilonie C (pokoje 1301-1331) na tyłach mieszka obsługa,więc jest głośniej,ale nam w sumie to nie przeszkadzało.Na posiłki warto chodzić godzinę po otwarciu restauracji,jest pusto,nie trzeba szukać stolika,a jedzenie dokładają non stop,jak coś się skończy to zaraz jest dokładka.Sporo ludzi ustawia się w kolejce przed otwarciem restauracji i potem biegną i rzucają się na stoliki i tworzą wielkie kolejki przy potrawach.Nie ma sensu.Jedzenie bardzo dobre,każdy wybierze coś dla siebie.Ciasta i torty wyglądają pięknie,ale smakują raczej nijak.Śniadania skromne,największe są kolacje.Warto dawać napiwki barmanom,lepiej wrzucić dolara w papierku niż na przykład euro w monecie.animacje takie sobie,codziennie taniec hotelowy 2 razy,siatkówka, siatkówka wodna,jakieś gry.Angielski znają słabo,lepiej niemiecki i rosyjski.Jest trochę Rosjan,ale zachowują się normalnie,czego nie można powiedzieć o Anglikach-są głośni,wiecznie niezadowoleni i bardzo awanturni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.11, 13:29 Wybieram się 20.07.201 dwie rodziny i dzieci ( 9 lat dziewczynka, 13 chłopiec). Przeczytałam już chyba wszystkie opinie na temat tego hotelu są zachęcające, martwi mnie ta plaża o której są rozbieżne informacje- 5 min. spacerkiem czy 5 min. busem a w Itace piszą że 150 m od hotelu. Jak jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 13:54 Żadnym busem nie jedzie sie na plaże. Spacerek i to moze nawet nie pięć minut. Naprawde polecam. byłam we wrzesniu 2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **meg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 14:13 rozchodzi się o plażę hotelową...te 150m,o których piszą to chyba najbliższa plaża,ale nie hotelowa,czyli za leżaczek trzeba zapłacić,a hotelowa to chyba troszkę dalej...na kilku stronach są rozbieżne informacje...to może ktoś mógłby napisać jak naprawdę jest z tą hotelową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganski Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 14:34 Hotelowa jest zaraz przy zejściu z plaży jakieś 150- 200 metrów od Hotelu- 5 minut spacerkiem taką wyłożoną płytkami drogą.Na plaży jest bar hotelowy- przyjemne miejsce ale nie w sezonie - bo ludzi więcej niż mrówek- czyli do 15 czerwca i po 1 .09 będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **meg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 15:06 czyli w barze hotelowym na plaży opcja all obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 15.01.11, 20:53 Z tego co sie zorientowałam, to plaża hotelowa co roku jest w innym miejscu, w 2009 byla dość daleko i wozili hotelowym busikiem, a raczej zardzewiałym gruchotem pełnym plażowego piachu. Jak będzie w tym sezonie to się jeszcze okaże gdzie wykupią miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:01 Czy ktoś wie, pytał w Itace gdzie będzie hotelowa plaża latem 2011? Czy oprócz Itaki inne biuro podróży oferuje ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **meg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 16:47 jeszcze Wezyr oferuje ten hotel,ale ceny o wiele wyższe niż w Itace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetia.net.pl 21.01.11, 12:39 No i po herbacie :) Itaka wyprzedała lipiec po całkiem niezłej cenie. Zdążyłam w ostatniej chwili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **meg Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 18:47 rzeczywiście...zostały jakieś niedobitki...cena w miarę przyzwoita,to poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.11, 11:28 Jadę na 2 tygodnie od 22.07.11 czy ktoś też się w tym czasie wybiera? wylot z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 12:27 jadę od 27.07.11 na 2 tygodnie z mężem i dwójką dzieci ( 11 i 12 lat) z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.wroclaw.mm.pl 29.01.11, 20:25 wszystkie miesiące są wyprzedane, nie zostało nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.11, 09:45 Witam. W 2010 plaża była blisko hotelu, od hotelu ok 300 metrów, morze jest rzeczywiście blisko ok 150 metrów. W postach niżej ktoś napisał by brać USD, ja się z tym nie zgadzam, byłem na początku września 2010 i USD nie wydałem nawet sztuki, ogólnie nawet nie warto wymieniać pln na Liry, bo wszędzie można płacić w EUR i najkorzystniej jest właśnie w tej walucie bo dla przykładu turcy większość cen podają w eur a jak się pyta o lirę mnożą razy 2, co nie bardzo dla nas jest korzystne. Jeśli chodzi o hotel to naprawdę jedyny zarzut jaki można postawić to to że poźnym wieczorem na ciepłą wodę nie można liczyć:( Wifi jest dostępny za darmo na recepcji oraz po opłacie na całym terenie Hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.11, 10:55 a jak jest z barem na plaży hotelowej? czy w ogóle jest? i czy "działa" tam AI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 08:26 Na hotelowej plaży nie ma baru. Jest tylko w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 13:38 Dziwne bo we wrześniu 2010 był- przy samym wejściu na plażę- soki,piwo,jakieś hamburgry( bo to nie były hamburgery) i inne takie pierdołki- mocnych napojów niet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 19:02 ale hotelowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MechaniK Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.internetia.net.pl 28.02.11, 19:31 Musi być hotelowy? Nie zapłacisz 3 lirów za browara? Jak napisałem w tym poście że Polak niczego nie kupuje bo ma 'olinklusiw' to mało mnie blond patriotki nie zabiły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 21:29 pytam tylko orientacyjnie i nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 09:45 Tak hotelowy- taki trochę większy drewnopodobny domek kempingowy z paroma stolikami. A za 3 liry to na plaży nawet szklanki wody nie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 16:32 > ... za 3 liry to na plaży nawet szklanki wody nie dostaniesz ... Chyba na plaży Copacabana :))) no nie rób fermentu kolego. Plaża Buyuk we wrześniu: Pera 3 liry, Efes 4 liry, doner kebap 8-10, lody 3-4, mineralka 2,5. Albo w barach wzdłuż plaży albo roznoszą chłopcy z pobliskich knajpek. Nawet w Kikkerze 0.4 l Heineken kosztował 5 lirów. Za to w Oxydzie 10 euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:36 Nie wiem jak jest w Brazylii bo nie byłem.Za to wiem ile kosztuje Błękitna Flaga na plaży w Side ( KUmoky) za 3 liry nie kupisz nic- bo nie zapłacisz ( albo bardzo bardzo niechętnie) ceny w Euro albo Americanach.Najniżsa cena 2 euro i nie ma taniej- gigantyczne ilości Rosjan płacących każde kasę- tam po rosyjsku porozumiesz się najszybciej - nawet z policjantami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: czy był ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE IP: *.warszawa.mm.pl 29.01.11, 19:00 Jadę 13 lipca z mężem, szukamy towrzystwa w wieku ok. 40 - 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś