04.02.08, 19:50
Proszę o opinie miejscowości Mahmutlar
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Mahmutlar IP: *.devs.futuro.pl 05.02.08, 00:59
      szczerze mówiąc jest to chyba najgorsze miejsce do jakiego mógłbyś w Turcji trafić. lepiej daj sobie spokój jeśli nie chcesz zapamiętać betonowej wioski nad nieładną plażą w której nic się nie dzieje jest szaro i ponuro... to nie jest dobre miejsce na wakacje, uwierz mi! jest tyle pięknych miejscowości... polecam Marmaris, Bodrum, Kemer, Oludeniz... bez porównania. A jeśli zależy Ci na okolicach Alanyi, wybierz samo miasto i hotelik przy plaży Kleopatry. A Mahmutlar omijajcie kochani szerokim łukiem.
      • anawy Re: Mahmutlar 06.02.08, 18:56
        Dziękuje pięknie za informacje. Jestem bardzo zmartwiona. bo miejsce
        jest już ustalone. Pozdrawiam
        • galab1970 Re: Mahmutlar 06.02.08, 20:24
          Do anaway Nie martw sie Ja tez mam juz zmówione miejsce w Mahmiltar
          i w dodatku w hotelu, który ma same złe opinie - Club Santana Ale
          tak sobie mysle, ze miejsce do spania, łazienka a do tego jakies
          jedzonko i picie to tylko dodatki do słońca, pieknych okolic, które
          mozna zwiedzic na fakultetach oraz jeżdząc po okolicy Podstawa to
          dobre nastwienie i towarzystwo Wylatuje 5 maja i dam znac jak było
          Pozdrowienia dla wszystkich
          • Gość: anka Re: Mahmutlar IP: *.devs.futuro.pl 06.02.08, 21:45
            kochani! fakt jest faktem, że jeżeli będzie fajne towarzystwo to wszędzie jest fajnie:) i tego wam życzę bo atmosfera to podstawa! zawsze można jeździć codziennie wieczorem do Alanyi, to nie koniec świata, jakies 14 km. więc... będzie dobrze! nie chciałam Was zmartwić! I jak już ktoś wspomniał fakultety i okolica! polecam Manawgat i Green Kanion rewelacja, no i oczywiście Kapadocja, tego nie zobaczycie będąc w innym regionie, np w Turcji Egejskiej. co do okolicy wybierzcie się do Dim Cay, przeurocze miejsce!
            udanego urlopu!
          • anawy Re: Mahmutlar 07.02.08, 08:56
            Bardzo proszę opowiedz wrażenia po powrocie, ja wylatuję dopiero w
            pażdzierniku, pozdrawiam
          • Gość: corina Re: Mahmutlar IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.04.08, 10:31
            ja też mam w Santanie zamówiony hotel,ale chyba atmosferę tworzą ludzie, jak
            będą fajni ludzie to wakacje tez będą fajne,galab70 napisz mi emaila jak było?
        • Gość: Justusland Re: Mahmutlar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:42
          justusland@gmail.com kto się wybiera do Mahmutlar w tym, roku,
          zwlaszcza czerwiec, proszę o kontakt...pamiętajcie, razem raźniej,
          bądźmy dobrej myśli
          • gabi_6666 Re: Mahmutlar 24.05.08, 19:17
            ja jade 16,06, z katowic
      • Gość: amaga Re: Mahmutlar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 15:38
        Zgadzam sie niestety. Bylam kilka lat temu i wrazenia jak
        najgorsze. Nie tylko sama miejscowosc , ale i okolica i plaza
        BEZNADZIEJNA. Po owym pobycie powidzialam : nigdy wiecej Turcja. Ale
        w zeszlym roku zlamalam sie i pojechalam do Oludeniz : to jest
        kompletnie inna bajka: i klimat i krajobrazy i przecudnej urody
        plaza i laguna. Inny Swiat!
      • Gość: czak Re: Mahmutlar IP: 185.14.174.* 06.09.15, 07:50
        Polecam w Mahmutlar w tym rejonie hotel Utopia World! !!!!!!!!
    • Gość: Ela Re: Mahmutlar IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.02.08, 19:33
      Tam gaszą światła o 22 i jest jak na polskiej wiosce.Nie był to
      dobry wybór.
      • Gość: monika Re: Mahmutlar IP: 195.205.190.* 01.03.08, 12:48
        Ja rowniez spedze tam najblizsze wakacje dokladnie pod koniec
        sierpnia,rzeczywiscie to az tak zle wyglada?Czy jednak da sie znalezc jakies
        plusy tego miejsca?
        Pozdrawiam
    • Gość: dominikanaa Re: Mahmutlar IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 14.04.08, 22:28
      mahmutlar to najpiekniejsze miejsce pod tureckim sloncem! zakochalam
      sie w nim od pierwszego wejrzenia i wracam tam od lat
      • Gość: olin80 Re: Mahmutlar IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.08, 22:39
        Faktycznie pięknie,aż dech zapiera ;)))
        www.meyaproperties.com/images/10304_13.jpg
        • Gość: dominikanaa Re: Mahmutlar IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 14.04.08, 23:13
          no pewnie, zalezy jak i gdzie zrobi zdjecie
          www.panoramio.com/photo/645606
          • des4 Mahmutlar - tragedia 15.04.08, 08:22
            betonowe blokowisko złożone z hoteli i apartamentowców kilkanaście
            km na wschód od centrum Alanyi, sporo rozgrzebanych budowami placów,
            wzdłuż brzegu droga zatłoczona droga eksperesowa, zero
            orientalnych/środziemnomorskich klimatów...

o ile nie podoba mi się Alanya, to Mahmutlar jest koszmarem do
            kwadraru...
            • Gość: bea Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.cust.tele2.de 15.04.08, 09:12
              Potwierdzam! Bylam, widzialam, jest tam beznadziejnie!!! Nigdy wiecej Mahmutlar!!!!
              • Gość: elka Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 17:00
                Również potwierdzam, że plaża brzydka, dużo placów budowy.
                Drugi raz bym tam nie wróciła... ale, że byłam - nie żałuję - jest
                bazar, a nawet dwa... małe centrum handlowe.. ostatecznie można nie
                wychodzić z hotelu, zwłaszcza jeżeli jest all i 4-gwiazdkowy. Poza
                tym są dolmusze, które dowiozą do Alanyi, są wycieczki fakultatywne,
                luzik...
                • Gość: andro Re: Mahmutlar - tragedia IP: 80.48.187.* 16.04.08, 19:02
                  jadę sprawdzić za parę dni czy wygląda tak jak w lokalnym folderze

www.mahmutlar.bel.tr/tr/bulten_goster.php?kategori=29
                  www.mahmutlar.bel.tr/tr/resim_galerisi.php?kategori=YAYLALARIMIZ#
                  • Gość: gtw Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 20:29
                    dokładanie tak, jak zdjęcie na pierwszym linku....
                    • Gość: sonia Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 10:15
                      bez przesady nie wszedzie tak jest a to była przerobka w centrum teraz jest tam piekny mały park, co do santany to radze zeby kazdy był miły do obsługi, np jak pokoj nie pasuje to podejsc i miłym tonem powiedziec czy nie dało by sie tego zmienic jak ktoś krzyknie albo cos w tym rodzaju to dostaniecie jeszcze gorszy pokoj
                      mahmutlar to jeszcze budujaca sie wioska wiec niczego porywajacego sie nie spodziewajcie ale 15 min dolmuszem jest Alanya a tam to juz jest niebo zwlaszcza okolice portu...
                      • Gość: Robi Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.ip.netia.com.pl 31.05.08, 17:03
                        Jak czytam te wszystkie krytyczne opinie rodaków to mam wrażenie, że to jakieś przedszkole, bzdety do kwadratu, jak ktoś jest snobem to niech siedzi w domu i nigdzie się nie rusza?
                        Już sobie wyobrażam jak traktowana jest obsługa i dlaczego tak jest. Wstydźcie się ,buraki !!!!!

Tragiczny jest ten kto rozpoczął ten wątek.
                        • Gość: aga Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 22:31
                          mi też się wydaje że te opinie są zdeczka lekko przesadzone. jadę do Mahmutlar
                          11 czerwca więc po powrocie możecie oczekiwać tu moich opinii, napiszę je już
                          26 czerwca .napewno !!!
                          • Gość: gtw Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:13
                            nie są przesadzone, byłem, widziałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka