anawy 04.02.08, 19:50 Proszę o opinie miejscowości Mahmutlar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Mahmutlar IP: *.devs.futuro.pl 05.02.08, 00:59 szczerze mówiąc jest to chyba najgorsze miejsce do jakiego mógłbyś w Turcji trafić. lepiej daj sobie spokój jeśli nie chcesz zapamiętać betonowej wioski nad nieładną plażą w której nic się nie dzieje jest szaro i ponuro... to nie jest dobre miejsce na wakacje, uwierz mi! jest tyle pięknych miejscowości... polecam Marmaris, Bodrum, Kemer, Oludeniz... bez porównania. A jeśli zależy Ci na okolicach Alanyi, wybierz samo miasto i hotelik przy plaży Kleopatry. A Mahmutlar omijajcie kochani szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anawy Re: Mahmutlar 06.02.08, 18:56 Dziękuje pięknie za informacje. Jestem bardzo zmartwiona. bo miejsce jest już ustalone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galab1970 Re: Mahmutlar 06.02.08, 20:24 Do anaway Nie martw sie Ja tez mam juz zmówione miejsce w Mahmiltar i w dodatku w hotelu, który ma same złe opinie - Club Santana Ale tak sobie mysle, ze miejsce do spania, łazienka a do tego jakies jedzonko i picie to tylko dodatki do słońca, pieknych okolic, które mozna zwiedzic na fakultetach oraz jeżdząc po okolicy Podstawa to dobre nastwienie i towarzystwo Wylatuje 5 maja i dam znac jak było Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mahmutlar IP: *.devs.futuro.pl 06.02.08, 21:45 kochani! fakt jest faktem, że jeżeli będzie fajne towarzystwo to wszędzie jest fajnie:) i tego wam życzę bo atmosfera to podstawa! zawsze można jeździć codziennie wieczorem do Alanyi, to nie koniec świata, jakies 14 km. więc... będzie dobrze! nie chciałam Was zmartwić! I jak już ktoś wspomniał fakultety i okolica! polecam Manawgat i Green Kanion rewelacja, no i oczywiście Kapadocja, tego nie zobaczycie będąc w innym regionie, np w Turcji Egejskiej. co do okolicy wybierzcie się do Dim Cay, przeurocze miejsce! udanego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
anawy Re: Mahmutlar 07.02.08, 08:56 Bardzo proszę opowiedz wrażenia po powrocie, ja wylatuję dopiero w pażdzierniku, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corina Re: Mahmutlar IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.04.08, 10:31 ja też mam w Santanie zamówiony hotel,ale chyba atmosferę tworzą ludzie, jak będą fajni ludzie to wakacje tez będą fajne,galab70 napisz mi emaila jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justusland Re: Mahmutlar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:42 justusland@gmail.com kto się wybiera do Mahmutlar w tym, roku, zwlaszcza czerwiec, proszę o kontakt...pamiętajcie, razem raźniej, bądźmy dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaga Re: Mahmutlar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 15:38 Zgadzam sie niestety. Bylam kilka lat temu i wrazenia jak najgorsze. Nie tylko sama miejscowosc , ale i okolica i plaza BEZNADZIEJNA. Po owym pobycie powidzialam : nigdy wiecej Turcja. Ale w zeszlym roku zlamalam sie i pojechalam do Oludeniz : to jest kompletnie inna bajka: i klimat i krajobrazy i przecudnej urody plaza i laguna. Inny Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak Re: Mahmutlar IP: 185.14.174.* 06.09.15, 07:50 Polecam w Mahmutlar w tym rejonie hotel Utopia World! !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Mahmutlar IP: *.sta.asta-net.com.pl 08.02.08, 19:33 Tam gaszą światła o 22 i jest jak na polskiej wiosce.Nie był to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Mahmutlar IP: 195.205.190.* 01.03.08, 12:48 Ja rowniez spedze tam najblizsze wakacje dokladnie pod koniec sierpnia,rzeczywiscie to az tak zle wyglada?Czy jednak da sie znalezc jakies plusy tego miejsca? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikanaa Re: Mahmutlar IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 14.04.08, 22:28 mahmutlar to najpiekniejsze miejsce pod tureckim sloncem! zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia i wracam tam od lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Mahmutlar IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.08, 22:39 Faktycznie pięknie,aż dech zapiera ;))) www.meyaproperties.com/images/10304_13.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikanaa Re: Mahmutlar IP: *.b-ras1.bbh.dublin.eircom.net 14.04.08, 23:13 no pewnie, zalezy jak i gdzie zrobi zdjecie www.panoramio.com/photo/645606 Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Mahmutlar - tragedia 15.04.08, 08:22 betonowe blokowisko złożone z hoteli i apartamentowców kilkanaście km na wschód od centrum Alanyi, sporo rozgrzebanych budowami placów, wzdłuż brzegu droga zatłoczona droga eksperesowa, zero orientalnych/środziemnomorskich klimatów... o ile nie podoba mi się Alanya, to Mahmutlar jest koszmarem do kwadraru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.cust.tele2.de 15.04.08, 09:12 Potwierdzam! Bylam, widzialam, jest tam beznadziejnie!!! Nigdy wiecej Mahmutlar!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 17:00 Również potwierdzam, że plaża brzydka, dużo placów budowy. Drugi raz bym tam nie wróciła... ale, że byłam - nie żałuję - jest bazar, a nawet dwa... małe centrum handlowe.. ostatecznie można nie wychodzić z hotelu, zwłaszcza jeżeli jest all i 4-gwiazdkowy. Poza tym są dolmusze, które dowiozą do Alanyi, są wycieczki fakultatywne, luzik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andro Re: Mahmutlar - tragedia IP: 80.48.187.* 16.04.08, 19:02 jadę sprawdzić za parę dni czy wygląda tak jak w lokalnym folderze www.mahmutlar.bel.tr/tr/bulten_goster.php?kategori=29 www.mahmutlar.bel.tr/tr/resim_galerisi.php?kategori=YAYLALARIMIZ# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.08, 20:29 dokładanie tak, jak zdjęcie na pierwszym linku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 10:15 bez przesady nie wszedzie tak jest a to była przerobka w centrum teraz jest tam piekny mały park, co do santany to radze zeby kazdy był miły do obsługi, np jak pokoj nie pasuje to podejsc i miłym tonem powiedziec czy nie dało by sie tego zmienic jak ktoś krzyknie albo cos w tym rodzaju to dostaniecie jeszcze gorszy pokoj mahmutlar to jeszcze budujaca sie wioska wiec niczego porywajacego sie nie spodziewajcie ale 15 min dolmuszem jest Alanya a tam to juz jest niebo zwlaszcza okolice portu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.ip.netia.com.pl 31.05.08, 17:03 Jak czytam te wszystkie krytyczne opinie rodaków to mam wrażenie, że to jakieś przedszkole, bzdety do kwadratu, jak ktoś jest snobem to niech siedzi w domu i nigdzie się nie rusza? Już sobie wyobrażam jak traktowana jest obsługa i dlaczego tak jest. Wstydźcie się ,buraki !!!!! Tragiczny jest ten kto rozpoczął ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 22:31 mi też się wydaje że te opinie są zdeczka lekko przesadzone. jadę do Mahmutlar 11 czerwca więc po powrocie możecie oczekiwać tu moich opinii, napiszę je już 26 czerwca .napewno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Mahmutlar - tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:13 nie są przesadzone, byłem, widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś