panda02-4 25.02.08, 15:02 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to jest z wózkami na lotnisku / w samolocie? Czy to prawda, że wózek musi składać się jak tzw. parasolka żeby mógł ze mną "polecieć" Z góry dziękuję za każde info:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin Re: wózek w samolocie ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 15:28 Poszukaj na forum temat poruszany chyba ze sto razy. Odpowiedz Link Zgłoś
panda02-4 Re: wózek w samolocie ????? 25.02.08, 21:06 poszukałam i przy okazji dowiedziałam się,że byli Państwo na wakacjach z 9-miesięcznym dzieckie, właśnie z takim się wybieram do Turcji. Moge prosić o informacje czy mieli Państwo jakieś problemy z takim maluchem? np.z jedzeniem? tylko słoiczki, czy miejscowe rzeczy też? dziękuję i pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: wózek w samolocie ????? 25.02.08, 15:28 Wózek możesz nadać razem z bagażem albo oddać przy wejściu do samolotu. bezpłatnie. Nie wiem jak jest z innymi wózkami bo w sumie widziałam tylko parasolki... Ale jeżeli składa się bez problemu to chyba może być każdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3xmama Re: wózek w samolocie ????? IP: *.timplus.net 25.02.08, 19:26 Poczytaj tutaj. Pytałam o to samo na innym forum i dowiedziałam się przy okazji duzo ciekawych rzeczy. Udanej lektury:))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=74029574&a=74029574 Odpowiedz Link Zgłoś
des4 parasolka 25.02.08, 20:24 a po co brać inny, większy/cięższy wózek, aby się usr...ć po pachy??? Odpowiedz Link Zgłoś
panda02-4 Re: wózek w samolocie ????? 25.02.08, 21:29 Ogromnie dziękuję!!!!! Lektura rzeczywiście udana:-) Wyjaśniło sie sporo rzeczy, o które pewnie w krótce bym pytała Raz jeszcze dzięki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: wózek w samolocie ????? 01.03.08, 11:46 Witam.. Niestety, ale nikt nie odpowiedział wprost czy musi być wózek typu parasolka czy może być każdy inny typu spacerówka?? Co wiąże się z tym, że będzie on większy??? Ja w chwili obecnej mam wózek głęboki, ale wyjeżdżając w sierpniu bobas będzie miał 9 miesięcy i zmienimy na spacerówkę, która jest w wyposażeniu całości( X-lander). Nie chce mi się kupować na jeden wyjazd kolejnego wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wózek w samolocie ????? IP: *.terminus.pl 01.03.08, 16:05 wózek nie musi być typu parasolka, zwykła spacerówka byle sie skladała bylam z taką zeszłego roku i wszystko było ok więc nic nie musisz kupować Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: wózek w samolocie ????? 01.03.08, 17:39 dzięki bardzo, trochę mi ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: wózek w samolocie ????? 01.03.08, 18:12 Widziałam ostatnio jak wizzair się pakował , i czyjść wózek wkładał zaraz po zapakowaniu całego bagażu pasażerów i nie powiem żeby dobrze się z nim obchodzili jakaś rurka wypadła pan sobie ją od tak wrzuciłdo środka , więc chyba lepiej kupić tanią parasolkę jak zależy ci na wózku ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: wózek w samolocie ????? IP: *.terminus.pl 01.03.08, 21:44 to prawda że z wózkami nie obchodza sie najlepiej nam w turcji wystawili wózki gdzieś z boku terminalu czekamy i czekamy i nie ma az ktoś sie rozejrzał i zobaczył że leżą wszystkie w kącie , no ale z walizkami tak samo po jednej podróży wyglądają jak po przejściach Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: wózek w samolocie ????? 02.03.08, 10:42 to co specjalnie mam kupować parasolkę i wydawać znowu pieniądze, skoro mam nowy wózek, tyle tylko, że większy i cięższy,ale z kolei strach, by nie zniszczyli? sama nie wiem co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: wózek w samolocie ????? 02.03.08, 11:57 oczywiście zrobisz jak uważasz ,nie wiemwjakim wieku jest Twój maluch ale parasolka zawsze się przyda ja też specjalnie kupuję, rozglądałam się nawet i całkiem dobra w taniej cenie moim zdaniem jest z firmy Delti mouse czy coś takiego 159 na allegro w sklepie dużo drożej ! Odpowiedz Link Zgłoś
panda02-4 Re: wózek w samolocie ????? 06.03.08, 15:18 Witam, wyczytałam ze wybierasz się na wakcje też z 9 miesięcznym dzieckiem, jak poradzisz sobie z jedzeniem? tylko słoiczki ? zabrane z Polski czy masz zamiar kupić na miejscu? obawiam sie że bagażu będzie sporo. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: wózek w samolocie ????? 06.03.08, 15:38 Cześć.. Zabieramy ze sobą słoiczki i mleko, bo lecimy na tydzień więc nie opłaca się nam jeździć specjalnie do Bodrum oddalonego o kilka kilometrów od naszego hotelu i szukać marketu...Ubrań nie zabieramy praktycznie wcale, ale sami nie wiemy jak to w rzeczywistości będzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIK Re: wózek w samolocie ????? IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.03.08, 10:22 wózek można zabrać na pokład, wtedy nie ma obawy że go zniszczą Odpowiedz Link Zgłoś