Gość: ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:48 lece po raz pierwszy do Turcji z tym biurem - co o nim sądzicie? Kto był już z nim? Niech się podzieli wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaaaaa Re: Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:16 Byłam z nimi już 3 razy i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń. W tym roku lecę znowu z nimi tyle, że do Turcji i mam nadzieję, że będzie też ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ost Re: Alfa Star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 12:32 a moze ktos z was na objazdową wycieczkę sie wybiera z tym biurem? Odpowiedz Link Zgłoś
kynas Re: Alfa Star 06.06.08, 12:55 Byłam z Alfa Star w Turcji, wszystko super zorganizowane.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Alfa Star IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:00 a ja bylam z nimi w ubieglym tygodniu w Turcji w "water planet" i nie spotkalam tam zadnej zadowolonej osoby. wiekszosc z nich sie awanturowala o pokoje i warunki w hotelu i wiem ze beda reklamowac wyjazd i domagac sie odszkodowania. Ja zadowolona nie jestem, ale czepiac sie bede, bo szkoda czasu i nerwow, ale z AStar do Turcji juz nie pojade... Odpowiedz Link Zgłoś
jag0da Re: Alfa Star 06.06.08, 18:05 rozczarowana, a co było nie tak z pokojami i warunkami w hotelu? Możesz zdradzić szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
jag0da Re: Alfa Star 06.06.08, 18:14 Hmm, z ciekawości zajrzałam na holidaycheck i tam ten hotel ma średnią ocen 2,6 na 6 możliwych - to i nie ma się co dziwić, że warunki kiepskie.. :| Na wakacje.pl też duużo negatywnych opinii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Alfa Star IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 07.06.08, 20:33 Byłam w zeszłym roku z biurem Alfa Star w hotelu Lykia World i wszystko było super.Żadnych problemów ,pomimo braku rezydentki przy zakwaterowaniu dostaliśmy duży pokój ,w recepcji przy zameldowaniu pytali nas kilka razy czy nam odpowiada ten pokój .Boy hotelowy wszystkie nasze bagaże wniósł do pokoju ,czym byliśmy mile zaskoczeni.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś