edi-t24 12.07.08, 14:21 Hej czy ktoś z was leciał kiedy kolwiek to Turcji z tego biura podróży gti-travel co sądzicie o nim dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dawid Re: GIT turcja IP: *.kwsa.pl 12.07.08, 16:50 poprostu super byłem w tym roku w maju tylko nie polecam wycieczek fakultatywnych z GTI tylko z biura z miasta a tak super przelot punktualnie z cateringiem transfer też ok w hotelu nie przeszkadzali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: GIT turcja IP: *.klc.vectranet.pl 12.07.08, 18:11 Nie było z nimi raczej zadnych problemów! Ja byłam w czerwcu tego roku! Jesli chodzi o punktualnosc-chodzi mi o mojego przedmowce Samolot w tamta strone mielismy opozniony o 1,5h ale to akurat nie sadze zeby byla wina biura! Lata się samolotami czarterowymi w ktorych sa ludzie nie tylko z jednego biura podrozy! Jesli chodzi o polskiego rezydenta to widac go tylko na poczatku:) (ale tak jest chyba raczej w 90% biur) U nas przydatny byłby rowniez przy wyjezdzie! Wyjezdzaly 3 autokary a przyslali tureckiego rezydenta gti! Jak zrobil sie problem w recepcji ze ktos ubrudził:) przescieradlo w pokoju i kazali im placic 45 Euro za nie to turecki rezydent ktory cos tam potrafil powiedziec po polsku nie byl wogole pomocny w porozumieniu sie z pracownikami hotelu, a po polskiego nie mozna bylo sie dodzwonic! Ale to powiedzmy incydent ktory zdaza sie raz na jakis czas! Ogolnie nie mozna im nic zarzucic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: GIT turcja IP: 78.186.116.* 12.07.08, 19:21 Ciekawie się czyta takie opinie jak wyżej. Biuro super, bo ... specjalnie nie przeszkadzało. Żadnych konkretów - więc dlaczego super ??? A jak były jakieś problemy (bo każdemu się zdarzają, to akurat nie pomogli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: GIT turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:44 Byłam w czerwcu z tym biurem. Żadnych problemów, Rezydent w ciągu tygodnia był 2 razy (podobno, nie byłam na żadnym spotkaniu bo nie miałam potrzeby). Transfer do hotelu OK (już na nas czekał), z hotelu - punktualnie , bez zarzutów. Samolot do Turcji opóźniony 1 h ale to nie wina biura. Korespondencja mailowa z Panem Marcinem przed wyjazdem do Turcji (byliśmy tam 1-szy raz) rewelacyjna, wszystko co chciałam wiedzieć - Pan Marcin odpowiadał b.szybko (udzielał swoich rad, myślę że to nie należało do jego obowiązków, a jednak) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda do zdziwionej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 07:49 Nie napisałam super! Czegos nie doczytałaś! Ja akurat nie mialam zadnych problemów! Wiec nie mam im nic do zarzucenia! A napisalam o problemach innych! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia001 Re: GIT turcja 14.07.08, 22:09 Myśmy byli w tym roku w czerwcu w Alanii właśnie z tego biura i już NIGDY więcej rezydent po przywiezieniu nas do hotelu zostawił nas samych sobie i zaczęły się problemy chciano nam zamienić hotel do rezydenta nie można było się dodzwonić tak samo nie mógł przyjechać kiedy dziecko jednej z uczestniczek zachorowało , nie było go również kiedy grupa 20 osobowa pisała reklamację do w/w biura dopiero po licznych telefonach i sms i groźbie wezwania policji turystycznej przysłano innego rezydenta , wycieczki są bardzo drogie w porównaniu z biurami Alanii , na lotnisko odprowadzał nas rezydent turecki . Uważajcie również na hotel Begonya !! Położenie super ale ciągłe braki prądu nawet po 5 godzin , brak kuchni w hotelu dowożony catering , brak zimnej wody.Przy barze podawane napoje w kubkach jednorazowych mytych i zbieranych z podłogi! Może myśmy mieli pecha? Nie wiem, ale nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: GIT turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 08:31 Gdy w tamtym roku wyjeżdżaliśmy do Turcji, to też nie znaliśmy tego biura bo jest dosyć nietypowe - mnie reklamuje się. Porozmawialiśmy ze znajomymi i pogrzebaliśmy na forach i okazało się, że warto spróbować. Był to na tyle trafny wybór, że w tym roku też byliśmy z GTI w Turcji. Ogólne wrażenia bardzo dobre, chyba są w Turcji najsilniejsi z operatorów działających na polskim rynku. O ile się orientuję, to ich właściciel jest też właścicielem SKY AIRLINES, a przede wszystkim jest dużym operatorem wycieczek w samej Turcji (w tym roku widziałem ich siedzibę (Antalya) - robi piorunujące wrażenie. Jesteśmy ogólnie bardzo zadowoleni z organizacji wypoczynku, jednak w tym roku znacznie się zawiedliśmy na organizacji wycieczek fakultatywnych - "zapomniano" o nas i nie zabrano nas na opłacony rafting. Jak dla mnie skandal, bo co z tego, że zwrócono pieniądze, jak i tak straciliśmy czas na czekanie, a milusińscy byli zawiedzeni. To była wtopa. Rezydentka sama przyznała, że to już trzeci taki przypadek w tym roku. Wydaje mi się, że z uwagi na małe w tym roku zainteresowanie wycieczkami fakultatywnymi wśród polaków, jesteśmy na końcu listy wśród ich departamentów i dlatego chyba nas lekceważą. Może to krzywdząca opinia i raczej jest to wina nowych rezydentów ? Tym niemniej, jeśli chodzi o wyjazd do Turcji, to w najbliższych latach nie planuje tam kolejnego pobytu, ale jeśli - to na pewno w pierwszym rzędzie przyjrzę się ofercie GTI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni33 Re: GIT turcja IP: *.pec-siedlce.com.pl 15.07.08, 08:43 Byłam w czerwcu. Jesteśmy zadowoleni. My akuat nie mieliśmy problemów żeby dodzwonić się do rezydenta - od razu odebrał i wytłumaczył dlaczego nie ma jeszcze rozpiski z godzinami lotów. Fakt tureccy rezydenci b. kiepsko mówią po polsku ale bardzo chca szlifować nasz język i sami zagadują... Transfer na lotnisko i z lotniska - szybko i bezproblemowo. W hotelu pokoje były już przydzielone wystarczyło wypełnić zgłoszenie - rezydent wytłumaczył co i gdzie należy wpisać. Wycieczki drogie i piloci kiepsko mówiący po polsku więc za rok napewno skorzystam z wycieczek fakultatywnych ale z biur tureckich polecanych na tym forum. Co do samego wyjazdu to pojadę z GTI a wycieczki wezmę na mijscu w biurze tureckim. Odpowiedz Link Zgłoś