Dodaj do ulubionych

Parasol plażowy

IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 16:21
Warto zabrać własny?
Obserwuj wątek
    • gbujak74 Re: Parasol plażowy 15.07.08, 16:58
      Też się nad tym zastanawiam. Czy można kupić na miejscu (ja jade do
      Side) czy można korzystać na plazy zaraz przy lini wody(czy obsługa
      hotelowa nie przegania)? Może ktoś korzystał z takiego parasola.
      • gryjt Re: Parasol plażowy 15.07.08, 18:12
        Byliśmy w ubieglym roku, okolice Side i nam parasol sie nie przydal.
        Brak dzikich plaż. poza tym plaże sa prywatne i zadaszone. A na
        miejscu można wszystko kupić i w podobnej cenie jak u nas ,
        oczywiście warto sie targować.
        • gbujak74 Re: Parasol plażowy 15.07.08, 18:18
          Na naszej plaży też są parasole i leżaki, ale plaża jest dość
          szeroka i od parasoli do lini wody jest daleko. Nasze dziecko pewnie
          bedzie tablać się w wodzie więc chcąc nie chcąc bedę musiała
          rozłożyć się przy brzegu.
          • Gość: zulka Re: Parasol plażowy IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 19:11
            nie wyganiają? bo na tych folderowych zdjęciach to tylko leżaki hotelowe lub
            barowe.
            • Gość: gtw Re: Parasol plażowy IP: *.171.15.158.crowley.pl 15.07.08, 21:39
              warto tez zabrac wlasny prowiant, wode w zgrzewkach i troche towaru
              na sprzedaz zeby wakacje sie zwrocily....
              • Gość: zulka Re: Parasol plażowy IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 21:46
                Ha ha.. bardzo śmieszne...moje pytanie było poważne...
                nie każdy tak jak ty jedzie z reklamówka i kupuje wszytko na miejscu, ja mam
                małe dzieci i zabieram ze sobą różne rzeczy np. leki, oczywiście wiem, że w
                Turcji są apteki, ale dzieci zazwyczaj maja gorączki w niedziele lub w nocy....
              • gbujak74 Re: Parasol plażowy 15.07.08, 22:05
                Widać jak spędzasz wakacje. Nie pytałyśmy jak zaoszczędzić na
                parasolach plażowych. Tym bardziej, że w większości hoteli są one
                chyba bezpłatne. Jeżeli nie rozumiesz pytania to na niego nie
                odpowiadaj.

• Gość: Gość Re: Parasol plażowy IP: *.domainunused.net 16.07.08, 07:23
                  Proponuje zabrać również po jednym leżaku na osobę.
                  • Gość: zulka Re: Parasol plażowy IP: *.acn.waw.pl 16.07.08, 08:57
                    kolejny dowcipny - widać, że nie masz dzieci, dzieci nie leżą na leżakach tylko
                    grzebią w piasku nad brzegiem morza, tak już mają i dlatego pytam jak je chronić
                    przed słońcem, bo leżaki i parasole właścicieli plaży raczej nie przestawię.
                    • Gość: zahir Re: Parasol plażowy IP: *.chello.pl 16.07.08, 09:22
                      Turcy wręcz uwielbiają dzieci więc nie powinnaś mieć problemu z
                      ustawieniem parasola bliżej wody. Nam zdarzało się przestawiać
                      leżaki i parasol / z samorzutną pomocą panów "leżaczkowych"/.
                      Musisz jednak uważać, bo fale są bardzo silne i w wodzie do kolan
                      potrafią przewrócić osobę dorosłą, tak więc małe dziecko nie może
                      być być zbyt blisko linii wody. Uwierz, że stosunek Turków do
                      dzieci jest niesamowity; zabawiają je, zaczepiają. Czasem wręcz
                      trzeba się "odganiać". Życzę miłego wypoczynku. zahir
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka