Gość: zulka IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 16:21 Warto zabrać własny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gbujak74 Re: Parasol plażowy 15.07.08, 16:58 Też się nad tym zastanawiam. Czy można kupić na miejscu (ja jade do Side) czy można korzystać na plazy zaraz przy lini wody(czy obsługa hotelowa nie przegania)? Może ktoś korzystał z takiego parasola. Odpowiedz Link Zgłoś
gryjt Re: Parasol plażowy 15.07.08, 18:12 Byliśmy w ubieglym roku, okolice Side i nam parasol sie nie przydal. Brak dzikich plaż. poza tym plaże sa prywatne i zadaszone. A na miejscu można wszystko kupić i w podobnej cenie jak u nas , oczywiście warto sie targować. Odpowiedz Link Zgłoś
gbujak74 Re: Parasol plażowy 15.07.08, 18:18 Na naszej plaży też są parasole i leżaki, ale plaża jest dość szeroka i od parasoli do lini wody jest daleko. Nasze dziecko pewnie bedzie tablać się w wodzie więc chcąc nie chcąc bedę musiała rozłożyć się przy brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Parasol plażowy IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 19:11 nie wyganiają? bo na tych folderowych zdjęciach to tylko leżaki hotelowe lub barowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Parasol plażowy IP: *.171.15.158.crowley.pl 15.07.08, 21:39 warto tez zabrac wlasny prowiant, wode w zgrzewkach i troche towaru na sprzedaz zeby wakacje sie zwrocily.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Parasol plażowy IP: *.acn.waw.pl 15.07.08, 21:46 Ha ha.. bardzo śmieszne...moje pytanie było poważne... nie każdy tak jak ty jedzie z reklamówka i kupuje wszytko na miejscu, ja mam małe dzieci i zabieram ze sobą różne rzeczy np. leki, oczywiście wiem, że w Turcji są apteki, ale dzieci zazwyczaj maja gorączki w niedziele lub w nocy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gbujak74 Re: Parasol plażowy 15.07.08, 22:05 Widać jak spędzasz wakacje. Nie pytałyśmy jak zaoszczędzić na parasolach plażowych. Tym bardziej, że w większości hoteli są one chyba bezpłatne. Jeżeli nie rozumiesz pytania to na niego nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Parasol plażowy IP: *.domainunused.net 16.07.08, 07:23 Proponuje zabrać również po jednym leżaku na osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Parasol plażowy IP: *.acn.waw.pl 16.07.08, 08:57 kolejny dowcipny - widać, że nie masz dzieci, dzieci nie leżą na leżakach tylko grzebią w piasku nad brzegiem morza, tak już mają i dlatego pytam jak je chronić przed słońcem, bo leżaki i parasole właścicieli plaży raczej nie przestawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zahir Re: Parasol plażowy IP: *.chello.pl 16.07.08, 09:22 Turcy wręcz uwielbiają dzieci więc nie powinnaś mieć problemu z ustawieniem parasola bliżej wody. Nam zdarzało się przestawiać leżaki i parasol / z samorzutną pomocą panów "leżaczkowych"/. Musisz jednak uważać, bo fale są bardzo silne i w wodzie do kolan potrafią przewrócić osobę dorosłą, tak więc małe dziecko nie może być być zbyt blisko linii wody. Uwierz, że stosunek Turków do dzieci jest niesamowity; zabawiają je, zaczepiają. Czasem wręcz trzeba się "odganiać". Życzę miłego wypoczynku. zahir Odpowiedz Link Zgłoś