Gość: galon IP: *.iase.wroc.pl 16.07.08, 13:15 czy leci ktoś może z Alfa Star z Wrocławia 21 sierpnia do Bodrum-Gumbet do Hotelu Eken Resort? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Turcja Alfa Star-Wrocław-Bodrum IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.08, 20:02 CZEŚĆ TAK JA SIĘ TAM NAJPRAWDOPODOBNIEJ WYBIERAM Z DZIEWCZYNĄ TEŻ 21 SIERPNIA ALE Z KATOWIC BEDE LECIAL CO TAM SLYSZAŁEŚ O TYM HOTELU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galon Re: Turcja Alfa Star-Wrocław-Bodrum IP: *.iase.wroc.pl 21.07.08, 09:31 Opini słyszałem wiele i to bardzo róznych więc sam juz nie wiem:)okaże sie na miejscu co i jak.polecam stronkę www.holidaycheck.de tam zobaczyc mozna zdjęcia zrobione przez turystów z hotelu i przeczytac ich opinie.W każdym bądź razie ja mam zamiar się dobrze bawić:)Dozobaczenia w Eken Resort:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Turcja Alfa Star-Wrocław-Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 16:05 My też lecimy 21sierpnia z Wrocławia na 2 tygodnie ale do Bitez Garden Life Odpowiedz Link Zgłoś
calarosa Re: Turcja Alfa Star-Wrocław-Bodrum 09.11.08, 14:22 Jakie wrażenia z pobytu w Bodrum,czy polecasz ten hotel?Jaka plaża,bardzo prosze o opinie na temat hotelu,pobytu.Warto jechac do Bitez Garden Life? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś