Gość: WALDEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 16:32 czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat tego biura??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: biuro podróży gti travel poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.08, 17:00 byłam z tym biurem w zeszłym roku i wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
azetka100 Re: biuro podróży gti travel poland 23.07.08, 21:19 A ja z uporem maniaka tu piszę, że przed wyjazdem zmienili mi dwa razy hotel a tym samym miejsce wypoczynku...poza tym też wszystko ok :-))) Mam wielką ochotę lecieć raz jeszcze,ale wiem, że teraz jak dokonam wyboru hotelu, to z niego nie zrezygnuję (bo mój kolejny wybór będzie świadomy,nie tyle hotelu co miejscowości i okolicy) i dlatego nie kupię już wycieczki z GTI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia do azteka IP: *.chelmnet.pl 23.07.08, 21:31 Przypuszczam, że jesteś ciekawa Miracle. Ja chyba jeszcze raz się tam wybiorę, ale w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azetka Re: do azteka IP: *.kalisz.mm.pl 25.07.08, 21:15 Kiedyś ktoś tu trochę narzekał na Miracle,ale szczegółów nie napisał. Pewnie, że jestem ciekawa :-) w końcu miałam tam być. Przyznaję, że myślę o Turcji,ale nie wybrałabym tego samego hotelu, pomimo luksusu... tak jak pisałam wcześniej, po własnych doświadczeniach jestem bardziej wybredna, a przede wszystkim pewniejsza czym będę się kierowała przy wyborze kolejnej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: biuro podróży gti travel poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 09:02 Byłem dwa razy, wszystko o.k., a nawet lepiej. Są w Turcji bardzo mocni, a ponadto powiązani kapitałowo z przewoźnikiem lotniczym SKY. Jednak w tym roku fatalnie się spisali jeśli chodzi o wycieczki fakultatywne (rezydentka przyznała się, że już trzykrotnie w tym roku "zapomnieli" zabrać ludzi na taką wycieczkę). Moje wnioski - duża ostrożność w wycieczkach na miejscu, ale reszta bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: biuro podróży gti travel poland IP: *.146.236.1.ip.airbites.pl 25.07.08, 18:45 Trzymaj się od tego biura z daleka ...wróciłem przedwczoraj z Turcji-tragedia,właśnie piszę reklamację na te biuro Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: biuro podróży gti travel poland 26.07.08, 10:40 Może jakieś fakty, co było źle. Bo jeśli BP nie miało większych wpadek to słowo "tragedia" może być nieuzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś