coolciara.n 11.08.08, 23:25 Może macie jakieś ciekawe zdjecia Turków i Turczynek z ulic. Jaka jest moda w Turcji? Może znacie jakąś fajną stronę internetową z ciuchami tureckimi. Co nosi młodzież w Turcji , co jest modne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olin80 Re: Moda w Turcji IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.08, 23:35 Faceci obowiązkowo mega obcisła koszulka lub damska koszulina z napisem D&G lub Armani..i do tego mega obcisłe spodnie (jeansy,materiałowe-zależnie od wykonywanej profesji),sporadycznie jakieś luźniejsze szorty-muszą mieć sporo kieszeni,żeby im się te ich komóry pomieściły ;)).Kobiety nie rzucają się zbytnio w oczy,albo stroje tradycyjne,albo europejskie plus chusta,albo takie jak my-nie zaobserwowałam jakichś odchyłów od normy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkmm Re: Moda w Turcji IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 23:47 nawiazując do tematu ... to dla chłopaka na plażę lepiej shorty czy bokserki kąpielówki mogą byc ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Moda w Turcji 12.08.08, 07:45 temat shortuff był wałkowany...obowiązkowo na topie są męskie kalsosny Tommy Hilfiger kupione w Peek & Cloppenburg...broń Boże nie wolno odcinać metki, a paragon nosić w portfelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JZ Re: Moda w Turcji IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.08, 18:21 na plażę moim zdaniem lepiej szorty, choć ocisłe slipy też noszą . To nie Stany, gdzie w slipach chodzą tylko geje. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Moda w Turcji 29.08.08, 22:30 polecam ci tureckie stroje kąpielowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jz a ty gringo68 co nosisz? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.08, 23:04 tak się ciąglesz wymądrzasz Odpowiedz Link Zgłoś
coolciara.n Re: a ty gringo68 co nosisz? 30.08.08, 00:42 stroje kąpielowe jak najbardziej polecam!!! Tylko nie dajcie sie nabic bo poczatkowo chciala 90 lirów!! Ja znalazłam fajna stronę z modą turecką szczegolnie poodba mi sie dział z moda uliczną: www.modaturkiye.com/tr/sokak-modasi.php?p=photo&id=333 ale widac to pewnie z Istanbułu lub innego większego miasta. Kolejna moze bardziej ciekawa bo mniej szpanerska strona z modą uliczną to: istanbulstreetstyle.blogspot.com/ Polecam wszystkim są fajne szerokie, wzorzyste tureckie spodnie w sklepie Passage w Alanya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modaturcja Re: Moda w Turcji IP: 151.135.253.* 28.11.17, 16:40 modaturcja.pl Prosto z turcji wszytko mozna kupić Odpowiedz Link Zgłoś