Gość: malami34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 19:06 Proszę o opinię na temat hotelu Blue Star. Interesuje mnie wszystko - hotel, jedzenie a przede wszystkim to czy warto tam jechać z 1,5 rocznym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joł Re: Blue Star IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.08, 19:14 Witaj hotel jest ok.pokoje również, dość duże,czyste. Jedzenia jest sporo, ale wiadomo, że różni się od naszego, pod koniec pobytu troszkę monotonne. Pomiędzy śniadaniem a obiadem i kolacją podają hamburgery i frytki. Bar na plaży darmowy, pomiędzy 12 a 14 również hamburgery i frytki.Z tego względu, że hotel jest duży różnie bywa z hałasem, zależy w jakiej cześci dostaniesz pokój i jakićh będziesz miała sąsiadóaw. Strzeż się młodych Niemców a jeszcze bardziej Holendrów (niezależnie od wieku), któych poza sobą nikt inny nie interesuje, są bardzo głośni.Są dwa baseny z brodzikiem dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami34 Re: Blue Star IP: *.116.192.210.debica192.tnp.pl 26.08.08, 11:50 A powiedz byłeś gdzieś na wycieczkach fakultatywnych? Z jakiego biura (chyba nie od rezydenta?). Czy można wnosić mineralną do hotelu? Robie jeszcze kaszkę dziecku i wiadomo, ze chciała bym robić na wodzie mineralnej. A jeżeli można , to gdzieś blisko są sklepy? (pewnie tak w końcu to hotel w mieście:)) Zwróciłeś może uwagę na zabawki dla dzieci do wody i do piasku, można kupić, drogo? Nie trzeba targać z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Blue Star IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.08, 20:06 Dookoła są sklepy spożywcze z wodą, którą bez problemu wniesiesz do hotelu. Nie zwracałam większej uwagi na zabawki dla dzieci,widziałam tylko materace i inny sprzęt do nadmuchania, ale pewnie jak sie rozejrzysz to znajdziesz coś.Z powodu okropnego upału nie byliśmy na wycieczkach, wykupiliśmy jedynie w lokalnym biurze rejs statkiem wzdłuż wybrzeża, bardzo ciekawy zresztą (15 e od osoby, z naszego biura 40). Odpowiedz Link Zgłoś