Gość: lena IP: *.chello.pl 30.08.08, 15:45 Chętnie odpowiem na pytania dotyczące icmeler oraz hotelu oylum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: wszystko o icmeler IP: *.toya.net.pl 31.08.08, 11:00 lece tam jutro, mam nadzieje ze bedzie przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: wszystko o icmeler 01.09.08, 19:43 własnie wróciłam i potwierdzam Icmeler to urokliwa typowo turytyczna i wakacyjna miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: wszystko o icmeler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 20:36 Super, to napisz jakie masz wrażenia z hotelu Oylum, jedzenie, czystośc itp, może wiesz też coś na temat innych hoteli dostępnych w ofertach Itali albo Wezyra? Np Marti la Perla, albo Marti Resort, czy rzeczywiście jest taki jak na zdjęciach? Gdzie jest najładniesza plaża? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: wszystko o icmeler IP: *.chello.pl 02.09.08, 16:17 na wstepie zaznacze ze korzystalam z oferty alfa star; zadnych problemow nie było. Jeśli chodzi o hotel a raczej otel to jestem bardzo zadowolona; połozony blisko plazy , w poblizu sklepy restauracje i malo uciazliwe hotelowe dyskoteki(wlasciwie po 24 byla juz cisza);pokoje bardzo ladne, komfortowe, sprzatane codziennie; obsluga przemila, wiecznie usmiechnieci kelnerzy, barmani i inni pracownicy( czasami az za bardzo dbajacy o wczasowiczki i porzadek przy basenie,ale to juz inny temat:)))),posiłki obfite, bardzo smaczne,częto, kazdy znajdzie cos dla siebie,bardzo ladna plaza (chociaz czesnie rano trzeba udac sie do recepcji po specjalny bilecik na plaze lub potem zając zestaw lezakow na caly dzien 5 lira za trzy osoby); ładny hotelowy basenz wydzielonym miejscem dla dzieci, animacje tylko w poniedzialki wieczorem, bar przy basenie od 11 do 23( piwo wino cola sprite woda mineralna, alkohole lokalne bez ograniczen) dostep do internetu ; ok 80% gosci to rosjanie, ale zachowuja sie bardzo przyzwoicie; cudowna atmosfera sprzyjajaca slodkiemu lenistwu. Co do innych hoteli, wydaje mi sie ze były o wiele mniej kameralne, wieksze, głosniejsze, o ich jakosci nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
brrrelok Re: wszystko o icmeler 11.01.09, 14:35 jaka jest plaża przy tym hotelu ? piasek, kamienie, żwir ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaZuzi Re: wszystko o icmeler IP: *.devs.futuro.pl 06.01.09, 09:13 Hej nosek, jak dobrze pamietam kiedys dostalam od CIebie sporo info o Karbel w ZOLudeniz, pobyt w 08 byl tam przecudny;))) Teraz chcemy do Icmeler i znalazlam tu CIebie;) Byliscie juz czy dopiero w r. 2009.Jak masz juz jakies doswiadczenia czy foty to prosze okontakt na nensa@op.pl. Dzieki i pozdrawiam oraz...dobrego wyboru na wakacje (ja tez rozpatruje Oylum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaZuzi Re: wszystko o icmeler IP: *.devs.futuro.pl 06.01.09, 09:17 Prosze o info na nensa@op.pl prosze dołącz fotki z hotelu plazy i miejscowosci!!! PIsz wszystko co moze sie przydac, w samej Turcji bylam 2 razy, wiec chodzi mi stricte Icmeler...DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga72 Re: wszystko o icmeler IP: 88.220.178.* 23.04.09, 14:18 mam pytanko- w jakim hotelu dokładnie byłeś? bo aktualnie w ofercie są dwa:Oylum Club i Oylum Prestige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noemi Re: wszystko o icmeler IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 14:26 ja byłam w hotelu Oylum (otel to po turecku hotel) w 2005 i było bardzo fajnie z tego co wiem to te dwa hotele stanowią kompleks i można korzystać ze wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś