Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt !!!

IP: *.gdynia.mm.pl 22.12.08, 11:13
Wszystkim Forumowiczom życzę zdrowych,wesołych i spokojnych Świąt
Bożego Narodzenia.Wspaniałych,owocnych,oblanych słońcem podróży w
nadchodzącym Nowym Roku,tyle samo startów co lądowań ;))) oraz masy
wspomnień i zdjęć)do podzielenia się na forum.Spełnienia marzeń i
wszystkiego co najlepsze...

olin80
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Ewa Re: Wesołych Świąt !!! IP: *.chello.pl 22.12.08, 12:53
      Dziękuję Ci serdecznie olin80, w imieniu swoim a także - jak myślę - i innych forumowiczów. I wzajemnie życzę Ci zdrowych i radosnych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Wspaniałych, nie zapomnianych podróży do Turcji - tak lubianej przez nas!
    • janan2 Re: Wesołych Świąt !!! 22.12.08, 16:12
      Gość portalu: olin80 napisał(a):
      Dołączam.Wszystkiego najlepszego z okazji świąt no i zbliżającego się też Nowego
      Roku.Dla wszystkich co zaszczycają to forum swoją obecnością czytając czy
      pisząc.Oby tylko było jak najwięcej wspomnień no i oczywiście planów wyjazdowych
      do urokliwych zakątków w Turcji.Wszystkiego dobrego.
    • isabeau Re: Wesołych Świąt !!! 22.12.08, 17:34
      Również dziękuję za życzenia i dołączam się: wielu ciekawych wypraw i odkryć,
      wspaniałego wypoczynku, samych miłych wspomnień i jeszcze wielu wyjazdów do
      Turcji :)
      • janan2 Re: Wesołych Świąt !!! 23.12.08, 16:24
        isabeau napisała:

> Również dziękuję za życzenia i dołączam się: wielu ciekawych wypraw i odkryć,
        > wspaniałego wypoczynku, samych miłych wspomnień i jeszcze wielu wyjazdów do
        > Turcji :)
        Podnoszę z zapomnienia.Co tak cienko.Turcja piękny i urokliwy kraj.Trzeba zawsze
        go na nowo odkrywać.Nie każdy to potrafi.Niech się schowa (bliski) turecki bądz
        co bądz Egipt czy kalifat tunezyjski a raczej marokański.Odkryjcie EDEN.To
        było(JEST() w Turcji.Tylko nie każdy o tym wie.Zresztą kto z tych co tu piszą
        widział Baku,wschodnią Turcję czy M. Kaspijskie.Jak by to widział to wieża w
        Alanii jest taka sama jak w Baku .Różni się kolorem no i oczywiście jeszcze
        sowiecką barierką,no i grobami poniżej.Ale to jeden naród (TURKISCH)_sztucznie
        podzielony.Piszę jako (POLEN) zachwycony Tu5rcją i jej historią.Wszystkiego
        dobrego.Dola tych zauroczonych i tych malkontentów..D9o siego;..Zyczę wylotu i
        miłych wspomnień!!!.
        • Gość: do janan2 Re: Wesołych Świąt !!! IP: *.net87.citysat.com.pl 23.12.08, 17:41
          Ja też Ci Zycze Wszystkiego Najlepszego ,Wesołych Świąt
          Szczęśliwego Nowego Roku.. i oczywiscie do zobaczenia na szlaku.
          P.S. Na Egipt nie wchodze poniewaz .... TWA zrobiło z tego forum
          kloake a ja w kloace babrać sie nie lubie. Moze spotkamy sie kiedyś
          na ... cieplych żródełkach. wp2007
          • janan2 Re: Wesołych Świąt !!! 23.12.08, 20:25
            Gość portalu: do janan2 napisał(a):

> Ja też Ci Zycze Wszystkiego Najlepszego ,Wesołych Świąt
            > Szczęśliwego Nowego Roku.. i oczywiscie do zobaczenia na szlaku.
            > P.S. Na Egipt nie wchodze poniewaz .... TWA zrobiło z tego forum
            > kloake a ja w kloace babrać sie nie lubie. Moze spotkamy sie kiedyś
            > na ... cieplych żródełkach. wp2007
            Fakt.Kloaka to jest.Na ciepłe żródełka,to i owszem,ale na weekend majowy.Zdziwił
            bym się niezmiernie gdy by ,my się nigdy w życiu nie widzieli.Ja tam jeżdzę od
            10 lat i nie sposób by było co najmniej znać się z widzenia.Zresztą obaj wiemy
            po co tam się jedzie,to nie tylko koniak.Domniemam że jesteś zdrów jak
            ryba,czego nadal Ci życzę.Pomijam już sam fakt tych "ekspierdzkich".Ale im
            wolno,kiedyś zmądrzeją.A tam można,spokojnie na luzie,0,7 na łebka lub mniejsze
            wiaderko no i co najważniejsze nawet kasa gra.Najgorsze z tego wszystkiego to
            jest to,że homo jakieś tam gdzieś chciał by być,coś widzieć lub przeżyć,ale
            niestety nic z tego.Nawet wymiana poglądów czasami bardzo odmienna(co zresztą
            naturalne)zawsze spotyka się z atakiem tzw.eikspertów.lTo przykre.Jeszcze
            bardziej przykre że zostałem sam.Niedługo wybędę.Rozsądne podejście janusza
            amira jalomark czy kilku innych skazuje top forum na niepowodzenie jak z tym TWA
            wyszło.Przykre.A tak można było.Nawet popolemizować.Jeszcze rok temu.Teraz
            siadło wszystko razem z turystycznym interesem,który tak czy tak to MY tworzymy
            a ni jakieś taqjm bikura podróży czy ich protegowani.Dlatego zgadzam swię z
            określeniem (KLOAKA).Tu nawet giwi n9ie pomoże.Wszystko siądzie.Do zobaczenia w
            E...długi weekend majowy. Pies drapał "ekspierdzkich"reszta Europy nasza.Pzdr.
            • Gość: wp2007 [...] IP: *.net87.citysat.com.pl 23.12.08, 21:45
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • pariss1 Re: Wesołych Świąt !!! 24.12.08, 15:34
        Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i
        radość.
        Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
        A Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
        Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się Wasze
        marzenia!

Wszystkim wielbicielom Turcji, tym co juz byli i poznali ten piekny
        kraj, jak i tym, ktorzy dopiero beda tam jechać : Wesołych Świąt!

Pariss
        • Gość: wp2007 Re: do pariss1 IP: *.net87.citysat.com.pl 24.12.08, 15:38
          Wielkie dzieki za życzenia a przede wsystkim za udzelanie
          autorytatywnych porad na forum.Twoje porady mam zdrukowane i bede /
          mam nadzieje / korzystał z nich w czasie mojego tegorocznego 7 + 7.
          Jeszcze raz - DZIEKI. WP2007
    • loola_kr Wesołych!!! 24.12.08, 22:29
      cudownych Świąt,
      cudownych wakacji
      i cudownych wspomnień!
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka