Gość: Annkka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 10:10 Czy ktoś był w hotelu Gypsophila w Turcji? Jakie wrażenia? Planuje tam wyjazd w sierpniu z Alfastar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabeau Re: Gypsophila w Turcji 10.01.09, 12:15 Po nazwie wątku myślałam, że chodzi o jakąś chorobę zakaźną... Z tego samego powodu nie wybrałabym hotelu o takiej nazwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Gypsophila w Turcji 10.01.09, 17:49 Iza mi się tak samo skojarzyło. Nazwa jest po prostu nieziemska. Wpisałam jednak w google i co? To kwiat! www.em.ca/garden/gypsophila_repens1.JPG niesamowite - na to bym nie wpadła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: Gypsophila w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 09:37 Tak, nazwa hotelu zupelnie go dyskwalifikuje. Z pewnoscia jest do kitu. NIe to co rozne resort'y, plaz'e, beach'e etc.etc... Zreszta tak jest ze wszystkim - najlepszy samochod to czerwony, najlepszy telefon to ten z ladna melodyjka, a najlepsze zabawki dla corki to Barbie... Grunt to dobry wybor! Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: Gypsophila w Turcji 11.01.09, 10:59 Grunt to brak poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Gypsophila w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 11:13 www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Club+Gypsophila+Holiday+Village- hid_30609.html opinie i ocena- bardzo polecany jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: Gypsophila w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 14:26 Grunt to ziemia, ziemia to matka, matka to... :-))) Reszte mozna doczytac w "Tytusie. Romku i A'tomku" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Gypsophila w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:43 Sam zastanawiam sie nad tym hotelem tylko nie ma za dużo opinii niestety:/ ale może z czasem ktoś coś napisze o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Gypsophila w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:46 Rzeczywiście hotelik taki jest no ale ja nie pomoge, bo go nie znam Odpowiedz Link Zgłoś