Dodaj do ulubionych

Czerwiec hotel Hane Garden

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:27
Czy ktoś się wybiera do tego hotelu,my lecimy 26 06 z Warszawy.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.complex.net.pl 13.01.09, 17:04
      19.06
    • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.complex.net.pl 13.01.09, 17:05
      Też z Warszawy
      • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:48
        W jakim lecicie składzie my w dwie rodzinki z dwiema 13 letnimi
        dziewczynkami.Będziecie dwa tygodnie?Hotel jest mały więc może uda nam się
        spotkać.Pozdrawiam.
        • Gość: boomer Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.09, 18:30
          Lecimy we dwoje z 2 letnią córcią na 2 tygodnie. Mam nadzieję do zobaczenia :-)
          • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 19:25
            W zeszłym roku i dwa lata temu udało nam się spotkać z osobami którymi pisaliśmy
            na forum.Lecicie z Warszawy a z jakiego jesteście miasta jeśli mogę spytać?My
            jesteśmy z Pruszkowa pod Warszawą:)
            • Gość: boomer Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.09, 20:14
              Jestesmy z Kielc. Nam w zeszłym roku niestety nie udało się spotkac z ludzmi z
              forum . Przylecieli tego samego dnia kiedy my wylatywaliśmy :-)
              • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 20:20
                Ale macie daleko do lotniska my mamy jakieś 15 minut samochodem.W 2008 r byliśmy
                w Tunezji żeby się poznać oglądaliśmy się na naszej klasie i od razu pierwszego
                dnia się znaleźliśmy w hotelu.
          • Gość: kameleon911 Maj hotel Hane Garden IP: 193.243.147.* 18.02.09, 08:07
            Hej!! Lecimy z męzem z 3 letnią córeczką na 2 tygodnie .czy ktos
            leci w maju???pozdrawiam
    • Gość: Justyna:) Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 16:48
      Lecimy z mężem i dziewięcioletnim synem na dwa tygodnie 17 VI z Katowic.Może w
      Itace maja kłopoty z tym hotelem ale na szczęście z naszym biurem podróży
      wszystko jest ok. Pozdrawiam:)

Ps. Jeżeli wybierasz się ze śląska gg 1080278 w grupie zawsze raźniej.
      • Gość: jerry2006 Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 17:01
        Z jakim biurem lecisz?
        • Gość: Justyna Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.09, 15:27
          Kurcze okazało się że wczasy sprzedał mi pośrednik Organizatorem jest Nowa Itaka
          ale zapewniano nas ze wszystko jest ok .Mamy nadzieje ze tak będzie .
          • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 18:23
            Nam też tak powiedzieli ale my im nie wierzymy mieliśmy podobną sytuację 3 lata
            temu hotel zmienił właściciela i nam zaproponowano wtedy inny.Dowiedzieliśmy się
            o tym na tydzień przed wylotem.Myślę że nas przetrzymają do ostatniej chwili a
            potem albo bierzesz to co ci dają albo odbierasz kasę i zostajesz bez
            wyjazdu.Pozdrawiam.
            • Gość: jerry2006 Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 14:41
              Najnowsze wieści na temat HANE GARDEN:miły pan z działu obsługi klienta
              poinformował że sprawa hotelu rozegra się na targach Turystycznych w Berlinie (
              13-15 marzec ). Menager na Turcję ma spotkać się z nowym właścicielem hotelu
              (PRIMA SOL) i wtedy okaże się czy mamy gdzie jechać. Zacznijcie się wypytywać w
              przyszłym tygodniu w swoich biurach czy są nowe informacje.
              • Gość: Justyna Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:42
                Byłam dzisiaj w Itace i zapewniali mnie że sprzedali wszystkie miejsca dlatego
                nie ma Hane Garden w sprzedaży. Teraz to jestem naprawdę już skołowana z
                doświadczenia wiem ze przy zmianie właściciela hotelu zmianie ulega również
                standard /niestety na gorszy /Zastanawiam się z mężem nad zmianą hotelu i w
                związku z tym mam gorącą prośbę możecie polecić jakiś w którym
                byliście./najlepsza jest poczta pantoflowa/
                Pozdrawiam :)
                • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:06
                  Radzę Ci poczekać hotel na pewno jest wstrzymany w sprzedaży a nie tak jak mówią
                  w Itace że się sprzedały wszystkie terminy.Raczej nie mają prawa zmienić
                  standardu na gorszy a jeśli już to ze zwrotem jakiejś kwoty My mamy termin od 26
                  06 do 10 07 na razie czekam co się wydarzy po tych targach.Teraz poniesiesz
                  koszty zmiany.Gdyby Ci nie pasował hotel na który będą chcieli zmienić muszą Ci
                  oddać całą kasę bo to jest z ich winy.Kiedy macie wylot?
                  • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.09, 23:04
                    Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi z tym hotelem?? nie byłem na forum jakiś
                    czas i tu nagle takie info. A z Itaki nikt mnie o niczym nie informował
                    Pozdrawiam
                    • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.complex.net.pl 04.06.09, 11:33
                      Jaki wybraliście hotel w zamian za Hane Garden??
                      • Gość: jerry2006 Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:25
                        na razie to nie mamy w czym wybierać
                        • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 22:40
                          Nam zaproponowano do wyboru jako zamiennik 3 hotele:
                          Joy Bella, Joy Pegasos World i Sural Resort.
                          Zdecydujemy się chyba na Joy Pegasos World.
                          • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 23:31
                            mamy znajomą z forum leci 17 06 też dostała takie zamienniki zdecydowała się na
                            Joy Pegasos i dzień później dostała odpowiedź że niestety brak miejsc
                            • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 20:22
                              Do Boomer my zamieniliśmy Hane Garden na Sultan Of Side jest bardzo podobny do
                              Hane .Idąc plażą te dwa hotele oddalone są od siebie tylko kilometr.Pozdrawiam
                              daj znać na co zamieniłeś Hane Garden.
                              • Gość: Lena. Wycieczki fakultatywne IP: 78.162.15.* 05.06.09, 20:30
                                Witam.
                                Przed przyjazdem zapoznacie sie z nasza stronka
                                Zapraszamy:)
                                lena-pachotour.pl.tl/_-ceny.htm
                                Pozdrawiam i zycze udanych wakacji!

• Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.09, 23:00
                                Wybraliśmy JOY PEGASOS WORLD. Nic ciekawszego nam nie zaproponowano, bo nie
                                chcieliśmy zmieniać terminu. Poczytałem trochę o nim - ma bardzo dobre
                                notowania. Udanego wypoczynku. :)
                                • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:20
                                  naszej znajomej na 17 czerwca powiedzieli że nie ma miejsc w Joy Pegasos i
                                  następny w kolejności wzięli Sural Resort my walczyliśmy z nimi tydzień i
                                  zamieniliśmy na całkiem inny z nowej ich oferty Sultan Of Side jest kilometr
                                  oddalony od Hane Garden idąc plażą.
                                  • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.complex.net.pl 12.06.09, 16:49
                                    I znów niespodzianka :( Zostałem właśnie poinformowany, że jednak w JOY PEGASOS
                                    WORLD coś się zmieniło i miejsc brak. Zaproponowali kolejny hotel. "PIĘKNIE"
                                    zapowiadają się wakacje w tym roku :(((((((((((
                                    • Gość: BooMER Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 23:46
                                      Ostatecznie padło na KIRIS World - zakwaterowanie w pokoju DE Lux i 600 zwrotu
                                      za zamieszanie. Mam nadzieję że limit mało przyjemnych przygód związanych z
                                      wyjazdem wyczerpaliśmy. :))
                                      • Gość: KASIA Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 09:11
                                        Witaj BooMER czy byłbyś w stanie mi pomóc ponieważ mam bardzo delikatną sprawę
                                        czy gdybym podała Ci meila podałbyś mi numer swojej rezerwacji jeśli naprawdę
                                        dostałeś taki zwrot to przydałaby mi się ten numer BARDZO.Walczyłam z Itaką o
                                        rekompensatę a oni odpowiadali że nie dają żadnych zwrotów.Jeśli będziesz tak
                                        miły i podasz mi swój numer to zadzwonię do nich i udowodnię im że jednak
                                        kłamali.Ale żeby tak zrobić muszę mieć ten numer ponieważ oni żeby udowodnić im
                                        że kłamią proszą o podanie numeru rezerwacji dla potwierdzenia że nie wyssałam
                                        tego z palca.Bardzo Cię proszę Ty już masz wszystko załatwione więc może
                                        pomożesz mi napsuć teraz im trochę nerw.Czekam na odpowiedź.Pozdrawiam.
                                      • agul1112 Re: Czerwiec hotel Hane Garden 15.06.09, 13:41
                                        No to widzę, że jest nas bardzo wielu w podobnej sytuacji, bo mi też "wypadł"
                                        zaklepany od grudnia hotel - Joy Pegasos Planet,Incecum i też na kilka dni przed
                                        wylotem zaproponowali nam zmianę na Joy Kiris Wolrd.
                                        Chyba wszystkich tam chcą "upchnąć", bo trzeba dodać, że do tego hotelu dołączą
                                        ludzie z Joy Pegasos World.
                                        Ja też jestem zainteresowana zwrotem.
                                        • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:03
                                          Jeśli masz czas to poszukaj sobie innego hotelu i walcz bezpośrednio w Itace w
                                          Opolu telefonicznie żeby ci dali inny niż Joy Kiris World bo on ci nie
                                          odpowiada.My tak załatwiliśmy inny hotel niż nam zaproponowali.Nie jest łatwo
                                          ale dlaczego mają nas zmuszać do czegoś czego nie chcemy.
                                          • agul1112 Re: Czerwiec hotel Hane Garden 16.06.09, 09:42
                                            Problem polega na tym, że jedziemy w dwie rodziny i nie ma takiej możliwości,
                                            żeby wyjazd choć trochę przesunąć w czasie.
                                            A akurat w tym terminie + ewentualne 3 dni do przodu w ofercie Itaki nie ma
                                            kompletnie nic alternatywnego, chyba, że o wiele gorszy standard. I jesteśmy w
                                            przysłowiowej kropce, ale nie odpuścimy i będziemy walczyć o zadośćuczynienie.
                                            • Gość: Kasia Re: Czerwiec hotel Hane Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 16:53
                                              My też lecimy w dwie rodziny 2+1 nie patrz czy są dostępne miejsca na stronie
                                              Itaki bo oni są w stanie dokupić pokoje.Nam znaleźli pokoje w Hotelu do którego
                                              nie było na nasz termin miejsc.Sama znajdź hotel jeden albo kilka i walcz o
                                              nie.Nam zależało na piaszczystej plaży i walczyliśmy o hotel gdzie jest
                                              piaszczysta plaża a nie żwir z kamieniami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka